- 10 Mart 2020
- 266
- 87
-
- Konu Sahibi Minnoskedim
Sürtünme ile bişey olmaz diye düşünüyorum ayrıca öyle aynadan baktığınızda da görebilirmisiniz emin değilim bunaLütfen beni kınamayın olur mu kızlar sorum şu ben 2016 yılında sevdiğim biriis vardı onunla yüzeysel bı yakınlaşma oldu yani yüzeysel sürtünme deniliyor Muş sanırım benim uzerim de dar kot pantolon vardı baya hızlı surtunduydu ama o zamanlar sadece bacaklarım agridiydi şuan 31 yaşındayım bu konu aklıma nedense takıldı ve içten içe pişmanlık ya bozulduysa diyorum böyle durumda bozulma olur mu? Bir de ben aynadan baktığım zaman affedersiniz çok özür dileyerek kilotirisin aldinda şeffaf kapalı zar var sanırım bu zar hymen zari ama küçük gorunuyor ve benim genelde adetlerim çok ağrılı oluyor bu zarı çevreleyen mi yoksa kızlık zarı dedigimiz durum mu ? Bostan yere mi evham yapıyorum yardım edermisiniz ? Hakkınızı da helal edin olur mu?
Kot pantolonla sürtünüp bacak ağrımasına takıldım ben o nasıl bir sürtünme?Arkadaşım korkma gitmezmerve Sorun olmaz demi
Gidemem peki birşey dicem aynada baktım o heymn zarı mi oluyorPantolon üzerinden sürtünme ile nasıl bozulsun kızlık zarı?Kanama filan oldu mu?Bu herkeste olmuyir tabi.Cok kafaniza takıyorsanız bir jinekologa muayene olun.
Yazıp baktım anlatamadım ama hani böyle kapalı şeklinde gordumKot pantolonla sürtünüp bacak ağrımasına takıldım ben o nasıl bir sürtünme?
Google hymen yazınca çıkıyor şeffaf filan değil. Çok takıntılıysanız muayene olun.
Kapalı şeklinde gordum kapalı heymn zarı grubuna giriyor sanırım ama neden şimdi evham yaptım anlamadimSürtünme ile bişey olmaz diye düşünüyorum ayrıca öyle aynadan baktığınızda da görebilirmisiniz emin değilim buna
Ya evham yapıyorum evt haklısınız ama neden böyle kuruntuya düştüm peki birşey sorsam aynadan gördüğüm zar heymnmi oluyorCanım 31 yaşında bir kadının bu şekilde zarın bozulmayacağını bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum
Komik olan nedir anlamadım
Neden guluyosunuz ki gerçekten durumla ilgili sordum
Sizinle alakali değil başka bi konuNeden guluyosunuz ki gerçekten durumla ilgili sordum
Ben ne dedim ki ..Komik olan nedir anlamadım
Çok kırıcı oluyorsunjzDar pantolonla sürtünme beton zemine sürtünmeye benzer
Cok tanımıyorsa aklınıza bunca sene gidip bi baktiramadnz mi ?