- 23 Aralık 2017
- 155
- 127
- 103
- 30
- Konu Sahibi llavinya__
-
Aslında bir musubet bin hasihattan iyide . ailelerine yazık. Umalım ki bu korku ders olsun bir daha yapmasınlarMaşallah ella yı biliyorsun da yaptığının bir hata allah korusun hamile kalırsan kötü şeyler olacağını mı bilmiyorsun.??
Aslında bir musubet bin hasihattan iyide . ailelerine yazık. Umalım ki bu korku ders olsun bir daha yapmasınlar
Valla işte söylüyoruz. Allah onları da doğru yola sevk etsin inşallah. Ama madem bu kadar istekliler harama bulaşacaklarına keşke evlenseler. Yazık geçliklerini heba ediyorlarEmin ol canım regl olur olmaz tekrar yapar gençliğin verdi bir heyecan ile yapıyorlar ve çoğu kızın hayatı sonu hüsran olarak bitiyor ya hamile kalıyor lar yada şantaja duyulduğu zaman da ailesi tarafından berbat bir evliliğe mecbur bırakılıyor lar allah ıslah etsin.
Valla işte söylüyoruz. Allah onları da doğru yola sevk etsin inşallah. Ama madem bu kadar istekliler harama bulaşacaklarına keşke evlenseler. Yazık geçliklerini heba ediyorlar
Ablalarım nolur bana yardım edin çok büyük bi yanlış yaptım ama çok pişmanım bana yardım edim sevgilimle kıyafetlerimiz yokken organlarımız değetek ilişkiye girdik ama vajinadan içeri gitmedi boşalacağını hissettiği anda geri çekildi sperm gelmedi ama zevk suyundan korkuyoruz 23 saat sonra ella içtim en son adetim 13ünde başlayıp 18inde bitmişti normalde bugün olmam lazımdı olmadım ölü gibi yaşıyorum çok korkuyorum intihar edicrm artık ne yapmalıyım
Abla,çok haklısın çok teşekkür ederim ama değilimdir demisen bu sacma sapan allah islah etsin yorumlarina takilma, senin hayatin, senin kararlarin. Lakin yaptigin secimlerin de sorumlulugu senin uzerinde, o yuzden intihar vs hic gerek yok. Can cikmadigi surece herseyin bir cozumu vardir. Sana uzuldugunu soyleyenler, kendi dar zihinlerine uzulsunler, bosver sen!
Lawinya? Hâla mı korkun dwm ediyor cnmAbla,çok haklısın çok teşekkür ederim ama değilimdir demi
Abla,çok haklısın çok teşekkür ederim ama değilimdir demi
arkadaşlar 22 yaşındayım. Erkek arkadasımla surtunme ilişkisi yaşıyoruz vajinama hiç boşalmadı ama zevk suyundan şüpheleniyorum. ovulasyon gunumde değildim ama zaten polikistik overım var. surtunme ilişkisinden 3 4 gun sonra karnımda hafif agrı hıssettım acaba? dedim 1 hafta gectiğinde (dün) test yaptım negatif çıktı. psikolojık mıdır nedir testten sonra midem bulanmaya başladı teste ragmen şüphelerim var acaba normal mı?
dışarıya boşaldığı için bir şey olacagını dusunmedik. 1 haftada testte çıkmazsa belirtler çıkar mı ki1 haftada hamile bile olsan testte çıkmaz korkuyorsanız korunun
dışarıya boşaldığı için bir şey olacagını dusunmedik. 1 haftada testte çıkmazsa belirtler çıkar mı ki
eczanedeki test en erken ne zaman net sonuc verebilir?Nadiren belirtiler çıkıyor ama genelde en erken 5-6 haftalık gebelikte çıkar yani adetin geçtikten 1-2 hafta sonra
eczanedeki test en erken ne zaman net sonuc verebilir?
Sanırsam cırcır oldum buna bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi...Geç döllenme degilse adetine 2-3 gün kala belli olur ama en net adetin geçince belli olur.
Birşey olmaz stresteendir o da yapma yani sana yazık olur öyle birşey olursa hayatını heba etmearkadaşlar 22 yaşındayım. Erkek arkadasımla surtunme ilişkisi yaşıyoruz vajinama hiç boşalmadı ama zevk suyundan şüpheleniyorum. ovulasyon gunumde değildim ama zaten polikistik overım var. surtunme ilişkisinden 3 4 gun sonra karnımda hafif agrı hıssettım acaba? dedim 1 hafta gectiğinde (dün) test yaptım negatif çıktı. psikolojık mıdır nedir testten sonra midem bulanmaya başladı teste ragmen şüphelerim var acaba normal mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?