Sürtünme yolu ile ilişki de hamile kalınır mı?

Maşallah ella yı biliyorsun da yaptığının bir hata allah korusun hamile kalırsan kötü şeyler olacağını mı bilmiyorsun.??
Aslında bir musubet bin hasihattan iyide . ailelerine yazık. Umalım ki bu korku ders olsun bir daha yapmasınlar

Aslında bir musubet bin hasihattan iyide . ailelerine yazık. Umalım ki bu korku ders olsun bir daha yapmasınlar

Emin ol canım regl olur olmaz tekrar yapar gençliğin verdi bir heyecan ile yapıyorlar ve çoğu kızın hayatı sonu hüsran olarak bitiyor ya hamile kalıyor lar yada şantaja duyulduğu zaman da ailesi tarafından berbat bir evliliğe mecbur bırakılıyor lar allah ıslah etsin.

Valla işte söylüyoruz. Allah onları da doğru yola sevk etsin inşallah. Ama madem bu kadar istekliler harama bulaşacaklarına keşke evlenseler. Yazık geçliklerini heba ediyorlar

Valla işte söylüyoruz. Allah onları da doğru yola sevk etsin inşallah. Ama madem bu kadar istekliler harama bulaşacaklarına keşke evlenseler. Yazık geçliklerini heba ediyorlar

Allah ıslah etsin hepsini inşallah yazık valla bende çok üzülüyorum

sen bu sacma sapan allah islah etsin yorumlarina takilma, senin hayatin, senin kararlarin. Lakin yaptigin secimlerin de sorumlulugu senin uzerinde, o yuzden intihar vs hic gerek yok. Can cikmadigi surece herseyin bir cozumu vardir. Sana uzuldugunu soyleyenler, kendi dar zihinlerine uzulsunler, bosver sen!

Abla,çok haklısın çok teşekkür ederim ama değilimdir demi

ahhh ahh hayır gebe değilsin.bi kere hamile kalmak oyle kolay bişey değil.herşeyi ve tam zamanında yapsan bile gebe kalma ihtimali %5 bişey.sen tam ilişkiye girmemişsin sperm gelmemiş,kaldı ki yamış olsan bile en önemlisi ella haptan almışsın bu gebe kalma ihtimalini sıfıra yaklaştırıyor.korkma yani.bidahakine de aynı sıkıntıları endişeyi yaşamamak için evlenmeden olmaz kuralını uygulamay calış canım benim :) iyi bir hayat diliyorm sana..

Abla,çok haklısın çok teşekkür ederim ama değilimdir demi

Rica ederim. Ben zannetmiyorum, hamile kalabilmek icin bircok farkli etkenin hamilelige en uygun durumda olmasi lazim, ki hamile kalabilesin. Bir cok insanin kisirlik gibi bir sorunu olmamasina ragmen deneyip hamile kalamamasi cok yaygin bir durum. Ama tabi bu ilk seferinde olmayacagi anlamina gelmez. Eger son regl tarihini hatirliyosan ovulasyon tarihlerini internetten arastirip (veya teldeki applerden) hesaplayabilirsin. ovulasyon tarihlerini bu suphe duydugun iliskiye girme tarihinle karsilastir, o sekilde daha net bi tahmin yapabilirsin.

arkadaşlar 22 yaşındayım. Erkek arkadasımla surtunme ilişkisi yaşıyoruz vajinama hiç boşalmadı ama zevk suyundan şüpheleniyorum. ovulasyon gunumde değildim ama zaten polikistik overım var. surtunme ilişkisinden 3 4 gun sonra karnımda hafif agrı hıssettım acaba? dedim 1 hafta gectiğinde (dün) test yaptım negatif çıktı. psikolojık mıdır nedir testten sonra midem bulanmaya başladı teste ragmen şüphelerim var acaba normal mı?

1 haftada hamile bile olsan testte çıkmaz korkuyorsanız korunun

dışarıya boşaldığı için bir şey olacagını dusunmedik. 1 haftada testte çıkmazsa belirtler çıkar mı ki

Nadiren belirtiler çıkıyor ama genelde en erken 5-6 haftalık gebelikte çıkar yani adetin geçtikten 1-2 hafta sonra

Birşey olmaz stresteendir o da yapma yani sana yazık olur öyle birşey olursa hayatını heba etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…