- 11 Aralık 2017
- 77
- 7
- 6
- 25
- Konu Sahibi llavinya__
Gerçekten mi ama 2 gün geçti ne zaman olucam kiKafani taktigin icin olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi ama 2 gün geçti ne zaman olucam kiKafani taktigin icin olmuyo
Abla bugün test yaptım adetim düzeneiz zaten bazrn 20 günde oluyorum geçen ay 35 gün sonra olumuşum bugün 31. Gün eczaneye gittim 5 liraya verdi test tek çizgi oldu korkma yok dedi ama rahatkayabilir miyim artık olmaz değil mi sonradan falan çıkmazAhhhhh yavrum ahhh öyle bişey olsa tüm vajinismuslu bebek sahibi olmak isteyenler sürtüne sürtüne ateşi bulurdu valla
Bahsettigin ihtimal milyonda bir ama ella içmişsin artık imkansızzzzzzzzzz. Stres yaptığın için adetin gecikmiştir. Gelir muhakkak.
...Ablalarım nolur bana yardım edin çok büyük bi yanlış yaptım ama çok pişmanım bana yardım edim sevgilimle kıyafetlerimiz yokken organlarımız değetek ilişkiye girdik ama vajinadan içeri gitmedi boşalacağını hissettiği anda geri çekildi sperm gelmedi ama zevk suyundan korkuyoruz 23 saat sonra ella içtim en son adetim 13ünde başlayıp 18inde bitmişti normalde bugün olmam lazımdı olmadım ölü gibi yaşıyorum çok korkuyorum intihar edicrm artık ne yapmalıyım
Yok daha neler ya . bakın hamilelik o kadar hemen kalacağınız bir şey değil . yani siz rutubetten nem kapıyorsunuz . ama Rabbim de sizi rezil etmek isterse imkansızdı değil....
Nolur yardımmm geçen ayın 15inde adetim başladı bittikten snra sewglm çıplak bi şekilde arkadan sürtündü ondan snra onunki kırı benm zewk suyum akarken önden sürtündü we boşalacağı zaman eşofmanını çekti üstüme boşalmadı boşaldıktn snra yine aynı wşekilde eşofmanlıyken üzerime uzandı. Adetim şmdi 1 hafta gecikti bikaç ay önce antidepresan kullanırdm şimdi korkulrm yine başladı ishal we bulantım war korkudan mı yoksa hamile llabilir miyim nolır yardm edinn. Stres korku hawa değişimi geciktirebilirmiş. 1 hafta önce grip için katarin aldm onun
Ablalarım nolur bana yardım edin çok büyük bi yanlış yaptım ama çok pişmanım bana yardım edim sevgilimle kıyafetlerimiz yokken organlarımız değetek ilişkiye girdik ama vajinadan içeri gitmedi boşalacağını hissettiği anda geri çekildi sperm gelmedi ama zevk suyundan korkuyoruz 23 saat sonra ella içtim en son adetim 13ünde başlayıp 18inde bitmişti normalde bugün olmam lazımdı olmadım ölü gibi yaşıyorum çok korkuyorum intihar edicrm artık ne yapmalıyım[
hamile kalmamışsındır umarım o masum bebekler gibi bir yavrucak olmasın diye inşallah hamile kalmamışsındır zaten çok düşük bir ihtimal ama midem bulanıyor bu tarz yazılardan zira 4 yıldır evliliğmde bir kez bile hamile kalamadım ÇOCUK oyuncağı değil bu işler
Daha öncedn yazmştm derdimi test yaptm gecikmenin 8. Gününde negatif çıktı hala hasta olmadm stresten olablr mi
Haklsnz inanın çok pişmanım keşke fayda etse gecikmenin 8. Günü idrar testi yaptm ama negatif çıktı gecikme dwm ediyr sırtmsa ağrı war son iki gğndr ama hasta olmuorm sizce bu saatten smra hamilelk gerçekleşir miYok daha neler ya . bakın hamilelik o kadar hemen kalacağınız bir şey değil . yani siz rutubetten nem kapıyorsunuz . ama Rabbim de sizi rezil etmek isterse imkansızdı değil.
Git Allah aşkına yaDaha öncedn yazmştm derdimi test yaptm gecikmenin 8. Gününde negatif çıktı hala hasta olmadm stresten olablr mi
Noldu ?Git Allah aşkına ya
Ya özüe dilerim de neden git allah aşkına diyorsunuz anlamadım böyle diyeceğinize birşey yazmayın daha iyi cahiliz bir yanlış yaptık ve merak ediyoruz bira anlayış beklerdikGit Allah aşkına ya
Haklsn wallaYa özüe dilerim de neden git allah aşkına diyorsunuz anlamadım böyle diyeceğinize birşey yazmayın daha iyi cahiliz bir yanlış yaptık ve merak ediyoruz bira anlayış beklerdik
Sen kadar anlayışlı ve rahat değilim yazıp yazmamak da bana kalmisYa özüe dilerim de neden git allah aşkına diyorsunuz anlamadım böyle diyeceğinize birşey yazmayın daha iyi cahiliz bir yanlış yaptık ve merak ediyoruz bira anlayış beklerdik
Kalmazsın . ama çok korkuyorsanda kan testi yaptırNolur yardımmm geçen ayın 15inde adetim başladı bittikten snra sewglm çıplak bi şekilde arkadan sürtündü ondan snra onunki kırı benm zewk suyum akarken önden sürtündü we boşalacağı zaman eşofmanını çekti üstüme boşalmadı boşaldıktn snra yine aynı wşekilde eşofmanlıyken üzerime uzandı. Adetim şmdi 1 hafta gecikti bikaç ay önce antidepresan kullanırdm şimdi korkulrm yine başladı ishal we bulantım war korkudan mı yoksa hamile llabilir miyim nolır yardm edinn. Stres korku hawa değişimi geciktirmiş olablr mi
Bu sorumun dewamı olrk şunu ekliim gecikmenin 8. Günü gebelik testi yaptım negatif çıktı rahat ettim bir nebze de olsa ama gecikme bugün 13 gğn oldu hala hasta olmuorm çok korkuyrm sizce bu saatten snra hamike kalır mıyım nolur yardm edin
Dün kadın doğuma gittim yanımda annem wardı doktora meseleyi anlatamadm kay bozukluğunu, stres yqptığımı, 10 gün önce grip için katarin içtiğimi söyledim ultrasona soktu beni, yumurtalıkların temiz kistin fln yk stresten olabilir ddi ağrı kesicinin de etkisi olabilr ddi. Sizce öle olsa ultrasonda görünmez miydi geçen ayın 15iydi dönemim, şmdi gecikmeyle beraber toplamı 43 gün oldu gebelik söz konusu olabilir miKalmazsın . ama çok korkuyorsanda kan testi yaptır
6 haftalık bebekten söz ediyorsunuz . bebek görünmez ama doktor baktığında keseyi görürdü yani hamile falan değilsin.Dün kadın doğuma gittim yanımda annem wardı doktora meseleyi anlatamadm kay bozukluğunu, stres yqptığımı, 10 gün önce grip için katarin içtiğimi söyledim ultrasona soktu beni, yumurtalıkların temiz kistin fln yk stresten olabilir ddi ağrı kesicinin de etkisi olabilr ddi. Sizce öle olsa ultrasonda görünmez miydi geçen ayın 15iydi dönemim, şmdi gecikmeyle beraber toplamı 43 gün oldu gebelik söz konusu olabilir mi
Ablalarım nolur bana yardım edin çok büyük bi yanlış yaptım ama çok pişmanım bana yardım edim sevgilimle kıyafetlerimiz yokken organlarımız değetek ilişkiye girdik ama vajinadan içeri gitmedi boşalacağını hissettiği anda geri çekildi sperm gelmedi ama zevk suyundan korkuyoruz 23 saat sonra ella içtim en son adetim 13ünde başlayıp 18inde bitmişti normalde bugün olmam lazımdı olmadım ölü gibi yaşıyorum çok korkuyorum intihar edicrm artık ne yapmalıyım