• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme yolu ile ilişki de hamile kalınır mı?

Hamile kalman zor. Sana bir tavsiye kesinlikle bir daha böyle hatalar yapma şimdi seviyorsun pişman değilsin sadece gebe kalma korkusundasın. Kimsenin namus bekçiliğini yapmıyorum sadece tavsiye ediyorum. İleride pişman olacaksın. Ve içtiğin ilaç hormonlarında ileride bozukluğa sebep olur daha çok pişman olursun. Tövbe et.

tatlım bu şekilde hamile kalman milyonda bir ihtimal. benim başıma geldi daha önceden hiç korkma bişey olmuyor. ben evlenmeden önce ilişki yaşadım böyle korkularla çok savaştım ama şimdi evli olduğum halde hamilelik ha deyince olmuyor

böyle hamile kalınmaz
o ihtimal benim sigarasız türk kahvesi içmem gibi bir ihtimal sen düşün artık :)

Ihtimal vermiyorum stresten ve o anin etkilerinden dolayi bi gecikme yasamissindir bir daha olmamasina lutfen dikkatet evlenmeden asla ozmanda cocuk sahibi olmaya ugrasicaksin belki de o nedenle ellayi ilk ve son defa kullanmis ol i

Haklısın ablacım çok teşekkür ederim birdahan böyle bir hata yapmayacağım ama dün adet olmam gerekiyordu olmadım ilaç yüzünden mi yoksa gerçekten hamile miyin çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum

tatlım bu şekilde hamile kalman milyonda bir ihtimal. benim başıma geldi daha önceden hiç korkma bişey olmuyor. ben evlenmeden önce ilişki yaşadım böyle korkularla çok savaştım ama şimdi evli olduğum halde hamilelik ha deyince olmuyor
Ya ablacım gerçekten mi im çok rahatladı ama dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok korkuyorum ne yapacağım

Ya ablacım gerçekten mi im çok rahatladı ama dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım çok korkuyorum ne yapacağım
Stresten gecikiyorsun canım. Psikolojik olarakta kendini bişey varmış gibi hissediyorsun. Aklın sana oyun oynuyor yani. Ben kendimi biliyorum karnımda bişey var diyorum kıpırdıypr gibi falan. Şimdi komik geliyor bana. Biraz rahatlamaya bak. Yaşın dolayısıyla vücudun etkileniyor hemen. Ayrıca böyle hatalarda yapma. Bu ders olsun sana. Evlenince göğsünü gere gere korkmadan yaşamak en güzeli emin ol. Bişey yapmana gerek bile yok. Sakince bekle adet olacaksın. Erken yaşta 1 ay bile gecikme oluyor adette. Ben hatırlıyorum kendimi bilmesem hamileyim dicem nerdeyse ama oluyor eninde sonunda. Düzgün bir ilişkide bile hamile kalmak kolay değilken sen samanlıkta iğne arama. Yorma kafanı böyle şeylere.

Son düzenleme:
Ya Gerçekten mi diyorsun abla peki neden adet olmadım dün olmam lazımdı ama olmadım neden acaba çok kötüyüm çok korkuyorum

adet gecikmelerinin tek nedeni gebelik değildir
stress hava değişimi yenilen içilen aldıgın herhangi bir ağrı kesici bile gecikmesine neden olabilir

adet gecikmelerinin tek nedeni gebelik değildir
stress hava değişimi yenilen içilen aldıgın herhangi bir ağrı kesici bile gecikmesine neden olabilir
Adetimden 2 güb geçti olmadım test yapmalı mıyım gebelik ihtimalim var mı birşey de nolur ne dersen yapacağım artık dayanamıyorum

Adetimden 2 güb geçti olmadım test yapmalı mıyım gebelik ihtimalim var mı birşey de nolur ne dersen yapacağım artık dayanamıyorum

ayyy canım gözünü seveyim yap
test yap rahatla varsa cıkar zaten adet günün geçmiş

Ablalarım nolur bana yardım edin çok büyük bi yanlış yaptım ama çok pişmanım bana yardım edim sevgilimle kıyafetlerimiz yokken organlarımız değetek ilişkiye girdik ama vajinadan içeri gitmedi boşalacağını hissettiği anda geri çekildi sperm gelmedi ama zevk suyundan korkuyoruz 23 saat sonra ella içtim en son adetim 13ünde başlayıp 18inde bitmişti normalde bugün olmam lazımdı olmadım ölü gibi yaşıyorum çok korkuyorum intihar edicrm artık ne yapmalıyım
Kafani taktigin icin olmuyo

Back