• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme yolu ile ilişki de hamile kalınır mı?

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Ablalarım nolur bana yardım edin çok büyük bi yanlış yaptım ama çok pişmanım bana yardım edim sevgilimle kıyafetlerimiz yokken organlarımız değetek ilişkiye girdik ama vajinadan içeri gitmedi boşalacağını hissettiği anda geri çekildi sperm gelmedi ama zevk suyundan korkuyoruz 23 saat sonra ella içtim en son adetim 13ünde başlayıp 18inde bitmişti normalde bugün olmam lazımdı olmadım ölü gibi yaşıyorum çok korkuyorum intihar edicrm artık ne yapmalıyım

Test yapmalısın, sonra da korunmalisin

Milyonda bir ..normal bi iliskide bile yumurtaliklarinin catlama gunune denk geldiginde kaliniyo korkma deilsindr illa emin oluyum diosanda test yap ama sirf icini rahatlatmak icin yaparsn adet sökturucu ilaclar var olmassan bi muayne olirsun doktorunda yazabilir
Peki ilacın hiç yan etkisini görmedim işe yaramamış olabilir mi adetim neden gecikmiştir

Yok alakasi yok artik yan etkisi cok olmayan ilaclar uretilio yasmininde mesela hic yan etkisi yok bitkisel oldugu icin ama dogum kontrol haplari iliskiden önce icilio die biliyorum ben hic korunma amacli kullanmamistim kist icin kullanmistim

Ablalarım nolur bana yardım edin çok büyük bi yanlış yaptım ama çok pişmanım bana yardım edim sevgilimle kıyafetlerimiz yokken organlarımız değetek ilişkiye girdik ama vajinadan içeri gitmedi boşalacağını hissettiği anda geri çekildi sperm gelmedi ama zevk suyundan korkuyoruz 23 saat sonra ella içtim en son adetim 13ünde başlayıp 18inde bitmişti normalde bugün olmam lazımdı olmadım ölü gibi yaşıyorum çok korkuyorum intihar edicrm artık ne yapmalıyım
Stres yaptığın için gecikmiştir korkma.. bak beni yanlış anlama o kadar çok okuyorum ki burada bunu genel yazıyorum.. arkasında duramayacağınız eylemlerde bulunmayın sonra kafayı yiyosunuz! Seviştiyseniz ya da sürtündüyseniz artık tercih sizin ama hayatta sizin pişman olacağınız şeyler yapmayın yaptıysanız da arkasında durun zira namus sadece iki bacak arasında değil toplum olarak şunu bi aşabilsek hiç böyle heyecanlar yaşamıcaksınız...

boşalacağı zaman geri çekildi ama sperm gelmedi zevk suyu geldi ???? Adam boşalmadı mı yani

Ya sacmalama bi sekilde hamile.kalman imkansiz spermler yada zevk suyu havayla temas etyiklerinde canliklarini yitiri kaldiki ice gorme.olmamis spermin yada zevk suyunun senin kanalina bosalmasi gerekirki hamile kalma riskin olsun yani surtinmeyle hamile falan kalamazsin istesende kalamazsin
Ayrica boyle sacmaliklarda yapma

Back