- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi insomnia06
-
yorum yazmak gibi bir düşüncem yoktu ama sorulan sorunun absürd olması kadar verilen yanıtların absürd olması da beni rahatsız etti.
öncelikle soruyu soran genç kızımıza;
bu işlerde öncelikle bilinçlenip sonrasında eyleme geçmeye karar vermen doğru olandır. Bilinçsizce yapılan eylemler , keyif vermeyeceği gibi baş ağrıtabilir de. internette her türlü bilgiye ulaşma ve öğrenme imkanın var. bilgi çağında bu soruyu sorman olmamış. önce bilgiye ulaş, sonra bu bilgiyi özümse ve ne yapacağına karar ver. verdiğin kararı uyguladıktan sonra da olacakları(olumlu ya da olumsuz farketmez) göğüslemeye hazır ol. kendini hazır hissetmediğin hiçbirşeyi yapmamanı tavsiye ederim. hazırsan ve buna da eminsen karar senindir, arkasında dur.
Yorum yazan bazı arkadaşlara ;
sizlerin yorumları da doğru gelmedi bana. 18 yaşında bir genç kız evlendiğinde bunu sorsa yine dalga geçecek miydiniz? ya da bu kadar sert yorumlar yazacak mıydınız? evlenmeden bir paylaşım yaşadığı için neredeyse taşlamadığınız kalmış. sizin doğrularınız size doğrudur, herkese doğru gelecek diye bir şey yok. herkesin kendi doğrusu vardır, yargılamak da kimseye düşmez. ahlak - onur tartışması açmamış kız. ama siz kızın ahlak anlayışını ciddi sertlikte eleştirmişsiniz. beden kendi bedeni, üzerinde tek söz sahibi O'dur. bedenine yaptıkları/ yapacakları O'nun sorumluluğundadır.Lütfen kendi değerlerinizi doğru, diğerleri yanlıştır düşüncesiyle fikir beyan etmeyin.
namus/ ahlak bacak arasında değil, beyindedir.
Ben cok guzel bir cevap yazmistim alaycida degildi ama beni itham etmis beni tanimadan boyle bisey soyleyemez..
İsteyen istedigini yasar buna kinse karisamaz namus bekaret herkes icin farklidir.biz bekaret kisminda yoginlasmadik yogunlastigimiz sey hicbir bilgi sahibi olmadan birseyler yasamak istemesi ve dogacak sonuclar.ben yasinin daha kucuk oldugunu dusunuyorum nedense oyle geldi.insan sevdigiyle birseyler yasayabilir ama yeri zamani sartlar ve sorumluluklari bilerek yasamali insan.birde bekaret konusunda takildigim herseyi yasayip sadece ordaki zarin saglam durmasimi bakir olmak buna karsiyim karsindakini kandirmaktir bu
Dediginiz gibi namus beyinde oluyor bu durumda zar saglam diye farkli olmuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayıt balını yeni duydum . tohumunu almıştım ama çok acı oluyordu bu hapını duydum birde bunu deneyeyim dedim.
gerçekten hormonlarımı düzenlediğini düşünüyorum . inşallah faydası olur. kullanıpta hamile kalan çok olmuş .
aminn cnmmm tskler
Su yorumlari okuyunca bir kez daha ne kadar gereksiz ve ahlaki sadece iki bacagin arasindaki sanan insanlarin cok oldugunu gordum. 18 yasinda bir genc kizimiz. Gepegencecik. Yaptigi seyin yanlisliginin farkinda ve gordugum kadariyla kendini savunmuyor da yanlisi adina. Hatta cektigi korku ve uzuntuden dolayi pisman ve yaptigi hatayi tekrarlamayacagini soyluyor. Ama insanlarimiz - kusura bakmayin bu kisilere arkadaslarimiz bile diyemeyecegim - ne yapiyor ? Onu asagiliyor, kucumsuyor ve daha da onemlisi onurunu kiriyor. Yok neymis kocasiyla o su yasta tanimis da boyle bi sey hic yapmamis yok neymis ailesi ona bi kadinin en guzel ceyizini ogretmemis mi yok neymis burda test mi yapiliyormus. Siz simdi noldugunuz kafaniza gore ahlak bekciligi mi oynuyorsunuz. Alip kizi hapse atin da bari basinizda goge ersin. Madem soru sana sacma geliyor madem kucumseyeceksin cevap yazma kardesim. Bu sitede her soruya cevap yazacaksin diye bir kural yok bildigimiz gibi. Madem yardim etmiyceksin hic bi sey yazma. Yok ama olmaz degil mi ? Simdi ayni seyin sizin kizinizin yada yakininizin basina da gelebilecegini dusunup ona gore hareket edip yorum yapmanizi diliyorum.
Bence sorun ahlak bekciliginde degil.
Sorun bizlerin burada enayi yerine konulmasi.
Arkadas zevk suyundan bahs ediyor o kadar bilgili ama ic camasirlar giyinik bir sekildeyken sürtünmeyle acaba hamile kalinir mi diyor?
Sürtünmeye kadar gidiliyorsa zaten bir bilgi var demektir.
Ben sahsen kimin ne halt yedigi ile ilgilenmem ancak kendime bakarim kendi yasadiklarima bakarim.
Ama kendimi de burada enayi yerine koydurmam
Enayi yerine koyuldugunu dusunuyorsan cevap verme. Yada sikayet et konuyu
Konu sahibi bu konuyu acma hakkina sahipse bende düsüncemi paylasma hakkina sahibim
Bundan sonra bi kizin bakire olup olmadigini yada yasinin bazi seyleri yasamaya uygun olup olmadigini size onaylatiyoruz sanirsam ?
gözün aydin Allah anali babali büyütsün kesin hamilesin
Merhaba araniza yeni katildim. Bundan 5 gun once erkek arkadasimla surtunmeyle iliskiye girdik. Ancak en az birimizde hep ic camasiri vardi ve erkek arkadasim hic bosalmadi. Zevk suyu denen sey ise cok cok az geldi. Ama yine de ikimiz de takintili oldugumuz icin panik yaptik ve 22 saat sonra norlevo kullandim. 11 gun sonra adet olmam gerekiyor ama suan o kadar korkuyorum ki. Midem bulaniyor hemen diyorum hamileyim. Lutfen bana yardim edin
Geçen hafta erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. En az birimizde bazen ikimizde de iç çamaşırı vardı.Çıplak temas kesinlikle olmadı. Boşalma da olmadı.Bakireyim.30 dk falan sürdü zaten. 22 saat sonrada ertesi gün hapı aldım. Ama hala tedirginiz sizce hamile olma olasılığım ne kadar ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür
Buda konu sahibi hanim diger kullanici
Sikayet ettim .
Uyanik goya konu sahibini savunuyo bende diyorum niye durup dururken satasti
Evet bu kisio kisi yeni kullanici acmis ve ayni soruyu sormus!!!!!"!dogru tahminnnnnn
yorum yazmak gibi bir düşüncem yoktu ama sorulan sorunun absürd olması kadar verilen yanıtların absürd olması da beni rahatsız etti.
öncelikle soruyu soran genç kızımıza;
bu işlerde öncelikle bilinçlenip sonrasında eyleme geçmeye karar vermen doğru olandır. Bilinçsizce yapılan eylemler , keyif vermeyeceği gibi baş ağrıtabilir de. internette her türlü bilgiye ulaşma ve öğrenme imkanın var. bilgi çağında bu soruyu sorman olmamış. önce bilgiye ulaş, sonra bu bilgiyi özümse ve ne yapacağına karar ver. verdiğin kararı uyguladıktan sonra da olacakları(olumlu ya da olumsuz farketmez) göğüslemeye hazır ol. kendini hazır hissetmediğin hiçbirşeyi yapmamanı tavsiye ederim. hazırsan ve buna da eminsen karar senindir, arkasında dur.
Yorum yazan bazı arkadaşlara ;
sizlerin yorumları da doğru gelmedi bana. 18 yaşında bir genç kız evlendiğinde bunu sorsa yine dalga geçecek miydiniz? ya da bu kadar sert yorumlar yazacak mıydınız? evlenmeden bir paylaşım yaşadığı için neredeyse taşlamadığınız kalmış. sizin doğrularınız size doğrudur, herkese doğru gelecek diye bir şey yok. herkesin kendi doğrusu vardır, yargılamak da kimseye düşmez. ahlak - onur tartışması açmamış kız. ama siz kızın ahlak anlayışını ciddi sertlikte eleştirmişsiniz. beden kendi bedeni, üzerinde tek söz sahibi O'dur. bedenine yaptıkları/ yapacakları O'nun sorumluluğundadır.Lütfen kendi değerlerinizi doğru, diğerleri yanlıştır düşüncesiyle fikir beyan etmeyin.
namus/ ahlak bacak arasında değil, beyindedir.
Polemik için mi açıp duruyo acaba, burda amacına ulaşamadı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?