Sürtünme yolu ile ilişki (ACİL)

Merhaba,
Bence hamile olmana imkan yok. Arkadaşların da dediği gibi insanlar uğraşıyor da olmuyor korunmasız ilişkide bile hamile kalmama olasılığı kalma olasılığından yüksek.

Kimse kimsenin hayatına karışamaz ama daha dikkatli olun, çünkü daha fazlası boyunuzdan büyük belalar kategorisine giriyor.

Siz heralde 23 yaşınızda doğdunuz yada bu dönemleri yaşamadan direk olgunluk aşamasına geçtiniz ?

Cevabınız icin teşekkür ederim, içime su serpti. Dediklerinizi kesinlikle ciddiye alacağım

okadar biliyosunuz hamile olup olamıyacağınımı bilemiyorsun çok gerçekci

! :)

sürtünmeyle gebe kalinsa keske..
onca senedir bebek yolu gözleyenler ne cok sevinirdi :)

herkes kendi dogrularini yasar elbette ama lütfen enayi yerine koymayin artik bizi yahu..

bu tarz konulardan biiiinlercesi var burada anlamiyorum nedir derdiniz gercekten..

Bizler bu kadar bebek dıye yakınırken hamıle kalmaya ugrasırken çablarımza rahmen hıc sanmıyorum

sıze ıyı surtusmeler

Camasirin kumasina bagli canim...yuzde yuz kotonsa korkma,sperm gecemez...

Yok eger "Abla denizli buldan beziydi "diyosan bebege zibin neyim almaya basla...

9 aya anca...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offf bu tür konuları okuya okuya bıktım sizse yazmaktan bikmadiniz
O halti yapmayi biliyosaniz hamile kalmayacanizida
Bilmelisiniz tabi cahil değilseniz

süzme bebek diyosun :)

Lütfen ama dalga geçilecek bi konu değil aksine büyüklerimizin bizlere tavsiye vermesi, bilgilendirmesi gereken bir konu. Cahilliğimizin farkındayız sadece biraz içimizi ferahlatmak istiyoruz. Teşekkür ederim

demek dalga geçiyormuşum,dalgayı sen bu sitedekilerle geçiyorsun
annen,baban etrafında büyüklerin yok mu ,sana yol gösteren hiç mi kimsen yok,
sana bir kızın en güzel çeyizinin ne olduğunu öğretmedilerse ben öğretecek değilim
bu devirde kimse cahil değil kusura bakmayın,
içini ferahlatmak istiyorsan gider doktora sorarsın bize değil tamam mı ???

İşine gelene bilgin var . işine gelmeyene bence bilgin yok
ertesi gün hapını kullanmayı ve ne işe yaradagını iyibiliosun köfte seni

başta ciddi ciddi soruyorsun sandım ama okudukça şaşkınlığımız gizleyemedim... zevk suyunu spermi ertesi gün hapını biliyorsan herşeyi biliyorsundur canım...
ben evlendikten 5 sene sonra öğrendim o ertesi gün hapını...

Siz heralde 23 yaşınızda doğdunuz yada bu dönemleri yaşamadan direk olgunluk aşamasına geçtiniz ?

Ben esimle 17 yasinda tanistim 5 sene sonra evlendim birak yakinlasmayi elini tuttugumda biri gorcek diye masum korkularim vardi tek yaptigim gogsune kafami koyup sarilmakti kendine gel ben ergen gonlunu tatmin edecek cocuklarimin yuzune bakamayacagim seyler yapmadim

Bilemiyorum değil tasdik ettiriyorum. Ne öğrenirsem hayatıma bir artı daha katacak.

Bidahikine bosalmasini ogretebilirsin demi ergenine buda bir artidir.sonra bidaha konu acarsin irgazm olamiyorum diye buda 2. Arti olur gider
Yazdigin cvp beni cok kizdirdi ben sana normal bi sekilde buyuk olarak uyarmistim

Ayy ben de öyle yaptım ama atarlandı bi anda Anlamadım ruh halini bu kızımızın

yorum yazmak gibi bir düşüncem yoktu ama sorulan sorunun absürd olması kadar verilen yanıtların absürd olması da beni rahatsız etti.

öncelikle soruyu soran genç kızımıza;

bu işlerde öncelikle bilinçlenip sonrasında eyleme geçmeye karar vermen doğru olandır. Bilinçsizce yapılan eylemler , keyif vermeyeceği gibi baş ağrıtabilir de. internette her türlü bilgiye ulaşma ve öğrenme imkanın var. bilgi çağında bu soruyu sorman olmamış. önce bilgiye ulaş, sonra bu bilgiyi özümse ve ne yapacağına karar ver. verdiğin kararı uyguladıktan sonra da olacakları(olumlu ya da olumsuz farketmez) göğüslemeye hazır ol. kendini hazır hissetmediğin hiçbirşeyi yapmamanı tavsiye ederim. hazırsan ve buna da eminsen karar senindir, arkasında dur.

Yorum yazan bazı arkadaşlara ;

sizlerin yorumları da doğru gelmedi bana. 18 yaşında bir genç kız evlendiğinde bunu sorsa yine dalga geçecek miydiniz? ya da bu kadar sert yorumlar yazacak mıydınız? evlenmeden bir paylaşım yaşadığı için neredeyse taşlamadığınız kalmış. sizin doğrularınız size doğrudur, herkese doğru gelecek diye bir şey yok. herkesin kendi doğrusu vardır, yargılamak da kimseye düşmez. ahlak - onur tartışması açmamış kız. ama siz kızın ahlak anlayışını ciddi sertlikte eleştirmişsiniz. beden kendi bedeni, üzerinde tek söz sahibi O'dur. bedenine yaptıkları/ yapacakları O'nun sorumluluğundadır.Lütfen kendi değerlerinizi doğru, diğerleri yanlıştır düşüncesiyle fikir beyan etmeyin.

namus/ ahlak bacak arasında değil, beyindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…