- 2 Nisan 2014
- 286
- 21
- 38
- Konu Sahibi insomnia06
-
Katiliyorum size..
İliski uzun surelidir ,sorumluluk alabilcek yastasindir tamam diyelim ama anladigim kadariyla erkek arkadasida oda bi ergen.bu yasadagin senin icin bir korku ve pismanlik olarak kalacak erkek arkadasin icinse ergen donemlerinde edinilmis bir tecrube ve gurur olacak onu tatmin etmek icin kendine bunu yapma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zevk suyunda da sperm bulunabiliyor diyorlar ama ?
Merhaba,
Bence hamile olmana imkan yok. Arkadaşların da dediği gibi insanlar uğraşıyor da olmuyor korunmasız ilişkide bile hamile kalmama olasılığı kalma olasılığından yüksek.
Kimse kimsenin hayatına karışamaz ama daha dikkatli olun, çünkü daha fazlası boyunuzdan büyük belalar kategorisine giriyor.
okadar biliyosunuz hamile olup olamıyacağınımı bilemiyorsun çok gerçekci
okadar biliyosunuz hamile olup olamıyacağınımı bilemiyorsun çok gerçekci
Bilemiyorum değil tasdik ettiriyorum. Ne öğrenirsem hayatıma bir artı daha katacak.
nasıl tastik ettiricen burda hamilelik testi yapılmıyor bildiğim kadarıyla..
Camasirin kumasina bagli canim...yuzde yuz kotonsa korkma,sperm gecemez...
Yok eger "Abla denizli buldan beziydi "diyosan bebege zibin neyim almaya basla...
9 aya anca...
Lütfen ama dalga geçilecek bi konu değil aksine büyüklerimizin bizlere tavsiye vermesi, bilgilendirmesi gereken bir konu. Cahilliğimizin farkındayız sadece biraz içimizi ferahlatmak istiyoruz. Teşekkür ederim
Keşke olaylara en başından sizlerin bakış açısıyla bakabilseydik. Yani size saçma ve komik gelebilir, muhtemelen haklısınız da ama bilgisizlik var, bu konuların cahilliği var. Evde annemize ablamıza soramadığım için burada bizden yaşça yada durumca tecrübeli hanımlara sorma ihtiyacı duydum. Biraz absürd bir durum galiba bizimkisi ama insanın bilgisi olmayınca böyle bi durum gerçekten sıkıntıya sokuyor insanı
Siz heralde 23 yaşınızda doğdunuz yada bu dönemleri yaşamadan direk olgunluk aşamasına geçtiniz ?
Bilemiyorum değil tasdik ettiriyorum. Ne öğrenirsem hayatıma bir artı daha katacak.
Burası bilgi paylaşım sitesi ve ben sorumu paylaşmakta özgürüm, aynı şekilde sizde yazmamakta.
Bidahikine bosalmasini ogretebilirsin demi ergenine buda bir artidir.sonra bidaha konu acarsin irgazm olamiyorum diye buda 2. Arti olur gider
Yazdigin cvp beni cok kizdirdi ben sana normal bi sekilde buyuk olarak uyarmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?