Sürtünme yolu ile ilişki (ACİL)

al benden de o kadar lili kuzum ya
bu kadar basitte bizmi beceremiyoz bu işi

aynen canım benim ya nedir bu çektiğimiz. bu ay agnuscaston diye hayıt hapı var tamamen bitkisel onu kullanıyorum.
inşallah faydasını görürüm. eğer bu ay da olmazsa tedaviye başlayacam artık

aynen canım benim ya nedir bu çektiğimiz. bu ay agnuscaston diye hayıt hapı var tamamen bitkisel onu kullanıyorum.
inşallah faydasını görürüm. eğer bu ay da olmazsa tedaviye başlayacam artık

kızılötesi yönetimini deneyelim bizde

al benden de o kadar lili kuzum ya
bu kadar basitte bizmi beceremiyoz bu işi

Keşke olaylara en başından sizlerin bakış açısıyla bakabilseydik. Yani size saçma ve komik gelebilir, muhtemelen haklısınız da ama bilgisizlik var, bu konuların cahilliği var. Evde annemize ablamıza soramadığım için burada bizden yaşça yada durumca tecrübeli hanımlara sorma ihtiyacı duydum. Biraz absürd bir durum galiba bizimkisi ama insanın bilgisi olmayınca böyle bi durum gerçekten sıkıntıya sokuyor insanı

haklısın canım vallahi seninle değil aslında kendimizle dalga geçer duruma geldik. biz hamile kalmaya çabalıyoruz oyüzden..
sıkıntıya sokma kendini , o şekilde hamile kalmazsın .umarım böyle bir durumda da hamile kalmazsın . bebek istediğin zaman bebeğin olsun inşallah :)

kusura bakma cnm bedenen bakire,manen değilsin
herseyi yasamanında bir zamanı var acelen nedir ?
evlen naparsan yap anlam veremiyorum gidişata

Degilmi((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende....bu neyin acelesi aklim ermedi lafta soylenmioki herkesin kendi hayati

mutlaka herkesin kendi hayatı,ama bir kadın olarak kendini ağırdan satmak gerek diye düşünüyorum
bizlere saygı duyulmalı,geleceğin anneleri,babanneleri olarak alnımız dik yaşamalıyız sahsen fikrim ;
ben sadece onurum için yaşıyorum

Katiliyorum size..
İliski uzun surelidir ,sorumluluk alabilcek yastasindir tamam diyelim ama anladigim kadariyla erkek arkadasida oda bi ergen.bu yasadagin senin icin bir korku ve pismanlik olarak kalacak erkek arkadasin icinse ergen donemlerinde edinilmis bir tecrube ve gurur olacak onu tatmin etmek icin kendine bunu yapma

Son düzenleme:

İsliiiiiik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…