• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme sonucu hamilelik?

theendofthefuckinworld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
24
1
1
25
Erkek arkadaşımla sürtünme ile cinsel ilişki yaşadık. Hiçbir ıslaklık olduğunu hissetmedik. Herhangi bir boşalma olmadı 1-2 dakikalık bir şeydi fakat internette okuduğum bilgiler beni endişelendiriyor. Bu gerçek olabilir mi? 2-3 hafta geçti üstünden ve hala bir belirti yok diş macunuyla yapılan gebelik testinden yaptım fakat pozitif çıkmadı. Endişelenmeli miyim?

Kız ben o kadar uğraşıyorum olmuyor da sürtünmeyle mi olacak? :))) Hiç kafanı takma hamile değilsin, internet boş beleş bilgilerle dolu. Stresten gecikmiştir adetin, rahatlamaya bak.

Ya arkadaş sürtünme ile ilişkiye girmiş hadi onu geçtim hiç bir sıvı alışverişi olmamış
Hamileyim mi diye derdine düşmüşsün.
Evladım az okuyun araştırın kendi vücudunuzu tanıyın olur mu ;)

Ayy ablacim ben eşimle senelerdir ugrasuğraşıyorum tık yok hamile kalamiyorum sen bi surtunmeyle hamilemiyim diyorsun böyle yazanlara çok gülüyorum allah iyiliginizi versin birşeyin yok korkma hamile olsan belirtileri olurdu
umarım başarırsınız, çok teşekkür ederim ♥

Erkek arkadaşımla sürtünme ile cinsel ilişki yaşadık. Hiçbir ıslaklık olduğunu hissetmedik. Herhangi bir boşalma olmadı 1-2 dakikalık bir şeydi fakat internette okuduğum bilgiler beni endişelendiriyor. Bu gerçek olabilir mi? 2-3 hafta geçti üstünden ve hala bir belirti yok diş macunuyla yapılan gebelik testinden yaptım fakat pozitif çıkmadı. Endişelenmeli miyim?
Sürtünmeli ilişki
Boşalma olmayan bir iki dakikalik birsey ve diş macunu ile test :)
Siz sakin hamile kalmayın olur mu kendinizi geliştirmeden
Bu bilgilerle doğan cocugu nasıl yetiştireceksiniz

Sürtünmeli ilişki
Boşalma olmayan bir iki dakikalik birsey ve diş macunu ile test :)
Siz sakin hamile kalmayın olur mu kendinizi geliştirmeden
Bu bilgilerle doğan cocugu nasıl yetiştireceksiniz
yorum süper.gece gece çok güldüm ya.:KK53::KK48:

Back