Sürtünme Regl gecikmesi

yesilavakado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
31
-1
19
Arkadaşlar 2 ekimde bir sürtünme oldu herhangi bir cinsel seks veya boşalma olmadı 2 ekim regl tarihimdi regl oldum daha sonra baya endişe içerisindeyim reglim 29 ekim gösteriyordu hala regl olmadım stresten mi bu şekilde oluyor herhangi bir belirtide yok arada hafif ağrılar giriyor günde 2 kere falan

Arkadaşlar 2 ekimde bir sürtünme oldu herhangi bir cinsel seks veya boşalma olmadı 2 ekim regl tarihimdi regl oldum daha sonra baya endişe içerisindeyim reglim 29 ekim gösteriyordu hala regl olmadım stresten mi bu şekilde oluyor herhangi bir belirtide yok arada hafif ağrılar giriyor günde 2 kere falan
Ya adam akıllı sevişin kurtulun valla nedir bu beeee
Değilsin hamile, azıcık biyoloji dersi dinleseydiniz bari bıktırdınız yaa
Sperm yumurtaya ulaşmadan sürtme ile gebe kalma ihtimali düşünmek beni benden alıyor

Yıl oldu 2024 ılerı gideceğimize gerı gidiyoruz... Azıcık ılım, azıcık bılım.. Surt surt nereye kadar hadı surttun amip misim sen bolunerek cogalicaksın. Millet yıllarca ett ete gırdisine cıktısına dıkkat edıyırda 1 cırpıda kalamıyorken ıkı rampada kayınca mı kalıcaksın

ozaman seks de olmuyor sanki. ama bunu boşalma olmadan hamile olduğunu düşünen birine anlatmak zor galiba :KK70:
Bu seye benziyor aynı badeleme olayına. Sevglısı bunu badeledı zaar buda hamıle kaldım sanıyor😂😂 ilişki surtmeden ıbaret olsaydı hamıle kalmak tukurur gıbu hemen heryerden yapısaaydı nufus patlaması olurdu

Düzenli olarak sürtüşüyorsunuz sonra gelip burada konu açıyorsunuz. Tüm konularınız bu minvalde. Linçlenmek özel hobiniz mi yoksa hiç hayatınızda fen bilgisi/biyoloji görmediniz mi?

Daha önce anlatmıştım tekrar anlatayım. Hamilelik olayı sperm ile yumurtanın birleşmesi ile oluyor. Örneğin sprem sizin rahminizden içeri girip yumurtanıza ulaşırsa hamile kalabilirsiniz (kesin değil. bazı durumlarda hamile kalınmayabiliyor. orasını tıp daha iyi bilir). ancak sürtünme gibi penisin, vajinadan içine girmeyişi hatta penisi geçtim sperm bile girmeyişi sizi (eğer Meryem Ana değilseniz) sizi hamile bırakmaz. Bu sebeple endişe ettmenize gerek yoktur.

X