Sürtünme ile

Regl oldum bu arada bunu yazdıktan sonra nfmdkdnejw

Arkadaşlar öncelikle merhaba biliyorum bu sorulardan bi çok kişi çok sıkıldı ve bunaldı ama nolur bu sorumu cevaplamanızı istiyorum size bir sorum olacaktı? 2 aralıkta yüzeysel bi sürtünme yaşadık partnerimle sadece zevk suyu geldi ve vajinama değdi kesinlikle bi boşalma vs söz konusu değil. Normalde 16 aralıkta adet olmam gerekirdi ama ben 28 aralıkta oldum yani 12 gün gecikmeli normal adetime göre miktarı biraz azdı ama kan kırmızısıydı daha sonra 31 aralıkta beta hcg testi verdim ve sonucum <2.30 çıktı eğer ki bir gebelik olsaydı çıkardı değil mi ilişkinin üstünden 29 gün geçtikten sonra testi yaptırdım çünkü. Ben üstüne görme dediğiniz şeyden şüphelendim ama kan kırmızısıydı adetim sadece miktarı azdı. Kasıklarımda ağrı hissediyorum ve akıntım var yumurtlama mıdır sizce

Hamile değilsin

Sevgilinin adı necip mi bence necip evlenmek istiyor.

Neyden korkuyorsunuz tam olarak

Medeni durumla konunun ilgisi yok, gebe değilsiniz.
İkinize de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim aslında hiç bi belirtim de yok ama insan korkuyor işte ilk defa böyle bişey yaşıyorum korkuyorum normalde kaç gün geçmesi gerekiyo bu betayı falan yapmak için

Siz zaten regl olmuşsunuz. Gelecek için konuşulursa 1 haftalık gecikmede test yapıp kan verebilirsiniz

Siz zaten regl olmuşsunuz. Gelecek için konuşulursa 1 haftalık gecikmede test yapıp kan verebilirsiniz
Evet oldum ama diyorum ya normalde miktarı fazla olurdu bu kez azdı stres çok yapmıştım 12 gün geciktiği için beni o korkuttu zaten normalde bi belirtim vs yok sadece kasıklarım Ağrıyı bu ara kesindir dimi daralttığım için kusura bakmayın

Şimdi içiniz rahatlayacaksa hem evliyim, hem anneyim, hem jinekoloji hemşiresiyim. Cemre, hamile değilsin.
Lütfen sürtünme, ya ilişki yaşa ya da yaşama. Cinselliği yaşamaya karar verirsen de korun

Şimdi içiniz rahatlayacaksa hem evliyim, hem anneyim, hem jinekoloji hemşiresiyim. Cemre, hamile değilsin.
Lütfen sürtünme, ya ilişki yaşa ya da yaşama. Cinselliği yaşamaya karar verirsen de korun
Çok teşekkür ederim güzelce yanıtladığınız için ve anlayışınız için peki mesela diyelim bir hafta gecikti bu adet test yapıldığında kesin sonuç veriyor mu ben yaptırdığımda 15 gün geçmişti adetimden karnımda da şişlik hissediyorum stresten midir

Kesin sonucu kan testi verir ama siz zaten adet görmüşsünüz. Gebelik yok, geri kalan her şey stres.
Tekrar ediyorum böyle stresten belirtiler yaşayacak kadar korkuyorsanız korunun.

Kesin sonucu kan testi verir ama siz zaten adet görmüşsünüz. Gebelik yok, geri kalan her şey stres.
Tekrar ediyorum böyle stresten belirtiler yaşayacak kadar korkuyorsanız korunun.
Ben ilişkiden tam 29 gün sonra yaptırdım kan testini ve adet gecikmemden de 15 gün sonra yani kesindir değil mi son kez soruyorum sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…