- 20 Aralık 2024
- 8
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi necipuysal
-
Regl oldum bu arada bunu yazdıktan sonra nfmdkdnejwSevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Hamile değilsinArkadaşlar öncelikle merhaba biliyorum bu sorulardan bi çok kişi çok sıkıldı ve bunaldı ama nolur bu sorumu cevaplamanızı istiyorum size bir sorum olacaktı? 2 aralıkta yüzeysel bi sürtünme yaşadık partnerimle sadece zevk suyu geldi ve vajinama değdi kesinlikle bi boşalma vs söz konusu değil. Normalde 16 aralıkta adet olmam gerekirdi ama ben 28 aralıkta oldum yani 12 gün gecikmeli normal adetime göre miktarı biraz azdı ama kan kırmızısıydı daha sonra 31 aralıkta beta hcg testi verdim ve sonucum <2.30 çıktı eğer ki bir gebelik olsaydı çıkardı değil mi ilişkinin üstünden 29 gün geçtikten sonra testi yaptırdım çünkü. Ben üstüne görme dediğiniz şeyden şüphelendim ama kan kırmızısıydı adetim sadece miktarı azdı.
Sevgilinin adı necip miSevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Net bilgi yayalım hamile degilsinkesin midir siz evli misiniz gerçekten söyleyeceklerinize ihtiyacım var
Peki normalde adetim 6 gün kadar sürerdi bu kez 3/4 gün sürdü miktarı azdı baya stres yapmıştım ondan mı olmuşturNet bilgi yayalım hamile degilsin
Kan testi de vermişsiniz hamile değilsinizPeki normalde adetim 6 gün kadar sürerdi bu kez 3/4 gün sürdü miktarı azdı baya stres yapmıştım ondan mı olmuştur
Medeni durumla konunun ilgisi yok, gebe değilsiniz.kesin midir siz evli misiniz gerçekten söyleyeceklerinize ihtiyacım var
Neyden korkuyorsunuz tam olarakSevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
İkinize de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim aslında hiç bi belirtim de yok ama insan korkuyor işte ilk defa böyle bişey yaşıyorum korkuyorum normalde kaç gün geçmesi gerekiyo bu betayı falan yapmak içinMedeni durumla konunun ilgisi yok, gebe değilsiniz.
Siz zaten regl olmuşsunuz. Gelecek için konuşulursa 1 haftalık gecikmede test yapıp kan verebilirsinizİkinize de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim aslında hiç bi belirtim de yok ama insan korkuyor işte ilk defa böyle bişey yaşıyorum korkuyorum normalde kaç gün geçmesi gerekiyo bu betayı falan yapmak için
Evet oldum ama diyorum ya normalde miktarı fazla olurdu bu kez azdı stres çok yapmıştım 12 gün geciktiği için beni o korkuttu zaten normalde bi belirtim vs yok sadece kasıklarım Ağrıyı bu ara kesindir dimi daralttığım için kusura bakmayınSiz zaten regl olmuşsunuz. Gelecek için konuşulursa 1 haftalık gecikmede test yapıp kan verebilirsiniz
Şimdi içiniz rahatlayacaksa hem evliyim, hem anneyim, hem jinekoloji hemşiresiyim. Cemre, hamile değilsin.Evet oldum ama diyorum ya normalde miktarı fazla olurdu bu kez azdı stres çok yapmıştım 12 gün geciktiği için beni o korkuttu zaten normalde bi belirtim vs yok sadece kasıklarım Ağrıyı bu ara kesindir dimi daralttığım için kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim güzelce yanıtladığınız için ve anlayışınız için peki mesela diyelim bir hafta gecikti bu adet test yapıldığında kesin sonuç veriyor mu ben yaptırdığımda 15 gün geçmişti adetimden karnımda da şişlik hissediyorum stresten midirŞimdi içiniz rahatlayacaksa hem evliyim, hem anneyim, hem jinekoloji hemşiresiyim. Cemre, hamile değilsin.
Lütfen sürtünme, ya ilişki yaşa ya da yaşama. Cinselliği yaşamaya karar verirsen de korun
Kesin sonucu kan testi verir ama siz zaten adet görmüşsünüz. Gebelik yok, geri kalan her şey stres.Çok teşekkür ederim güzelce yanıtladığınız için ve anlayışınız için peki mesela diyelim bir hafta gecikti bu adet test yapıldığında kesin sonuç veriyor mu ben yaptırdığımda 15 gün geçmişti adetimden karnımda da şişlik hissediyorum stresten midir
Çok teşekkür ederim güzelce yanıtladığınız için ve anlayışınız için peki mesela diyelim bir hafta gecikti bu adet test yapıldığında kesin sonuç veriyor mu ben yaptırdığımda 15 gün geçmişti adetimden
Ben ilişkiden tam 29 gün sonra yaptırdım kan testini ve adet gecikmemden de 15 gün sonra yani kesindir değil mi son kez soruyorum sağolunKesin sonucu kan testi verir ama siz zaten adet görmüşsünüz. Gebelik yok, geri kalan her şey stres.
Tekrar ediyorum böyle stresten belirtiler yaşayacak kadar korkuyorsanız korunun.
Abla birde yerleşme kanaması denilen şey nasıl oluyorBen ilişkiden tam 29 gün sonra yaptırdım kan testini ve adet gecikmemden de 15 gün sonra yani kesindir değil mi son kez soruyorum sağolun
Kesin. Gebelik yokBen ilişkiden tam 29 gün sonra yaptırdım kan testini ve adet gecikmemden de 15 gün sonra yani kesindir değil mi son kez soruyorum sağolun
…Abla birde yerleşme kanaması denilen şey nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?