- 11 Ocak 2025
- 18
- -1
- 1
- 24
- Konu Sahibi necipuysal
Birde zevk suyundan hamile kalma olasılığı kaçtır gerçekten çok bilgisizim sorup öğrenmek istiyorum insan bu tarz şeyleri annesine soramıyorKesin. Gebelik yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde zevk suyundan hamile kalma olasılığı kaçtır gerçekten çok bilgisizim sorup öğrenmek istiyorum insan bu tarz şeyleri annesine soramıyorKesin. Gebelik yok
Kaç yaşındasın sen? Zevk suyundan da hamile kalınır ama gerçekten bir ilişki de yaşaman gerekir.Birde zevk suyundan hamile kalma olasılığı kaçtır gerçekten çok bilgisizim sorup öğrenmek istiyorum insan bu tarz şeyleri annesine soramıyor
Abla 22 yaşındayım ama bekarım henüz o yüzden bilmiyorum diyorum ya ilk ve son defa olan bişeydi zaten yani vajina ağzına zevk suyunun değmesiyle bişey olmaz diyorsunuz öyle miKaç yaşındasın sen? Zevk suyundan da hamile kalınır ama gerçekten bir ilişki de yaşaman gerekir.
Cinsel ilişki yaşarken partnerin prezervatifle koruncaksa tak-çıkar yapmayacak, ilişkinin en başından sonuna kadar prezervatif takılı olacak. Sen doğum kontrol hapıyla korunacaksan her gün aynı saatte alacaksın ve atlamayacaksın.
Her zaman bu kadar şanslı olmazsın, yaşın çok küçük. Dikkatli ol. Cinsel hayatın devam edecekse korunmadan hiçbir şey yapmaAbla 22 yaşındayım ama bekarım henüz o yüzden bilmiyorum diyorum ya ilk ve son defa olan bişeydi zaten yani vajina ağzına zevk suyunun değmesiyle bişey olmaz diyorsunuz öyle mi
Çok haklısın abla doğru söylüyorsun bu bana ders oldu peki bu kasık bel ağrısı bide sarımsı beyazımsı gibi akıntım var adet bittiğinden beri o nedir senceHer zaman bu kadar şanslı olmazsın, yaşın çok küçük. Dikkatli ol. Cinsel hayatın devam edecekse korunmadan hiçbir şey yapma
Eee İnternete gir.annesi, teyzesi mi kalmış bu devirde.Birde zevk suyundan hamile kalma olasılığı kaçtır gerçekten çok bilgisizim sorup öğrenmek istiyorum insan bu tarz şeyleri annesine soramıyor
Yerleşme kanaması hakkında bi bilgin var mı acaba nedir nasıl olurHamile değilsin
Merak etme abla uyguluycam zaten ama sadece merak ettim rengini vs siz daha iyi bilirsiniz diye.Yahu siz yerleşme kanaması falan yaşamıyorsunuz, ne yapalım pankart mı açalım, gelip muayene mi edeyim?
Güzel kızım yaşın küçük, tavsiye istedin verdim. Onları uygula yeter.