- 4 Ağustos 2024
- 31
- 60
- 27
-
- Konu Sahibi necipuysal
Çok saçma yaa !!! İkinizin de üzerinde kıyafet varken nasıl sürtüştünüz? Zevk suyu gelmedi ne demek, penisi görmediniz mi, adam hiç tahrik olmadı mı? Sevgilinizin erkekliği sorunlu galiba. Bir erkek böylesi bir durumda en azından vajina dışında bir şeye, bir yere boşalır. Sevgilinizin erkek olduğundan emin misiniz? Ya da maytap mı geçiyorsunuz, neye korkuyorsunuz?Sevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Dün sürtüşme konusu yok diyordum ki çok uzun sürmedi. Hoş geldinnnn, üstünüzde kıyafet varmış zaten, boşalma olsa ne olur ki? Pantolon varken sıvı fermuar arasından kayıp gidecek değil ya. Korkmayın, hamile değilsiniz. Durduk yere kendinize takıntı yapmayın.Sevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Niye surtunurken bu korku gelmiyor da sonrasında geliyor acebaSevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Havayı koklayarak gebe kalamazsınız hanımefendiSağ ol ya ne bileyim sadece emin olamadım
Sürtüşme dediği ağız dalaşı da olabilir, bu seviyedeÇok saçma yaa !!! İkinizin de üzerinde kıyafet varken nasıl sürtüştünüz? Zevk suyu gelmedi ne demek, penisi görmediniz mi, adam hiç tahrik olmadı mı? Sevgilinizin erkekliği sorunlu galiba. Bir erkek böylesi bir durumda en azından vajina dışında bir şeye, bir yere boşalır. Sevgilinizin erkek olduğundan emin misiniz? Ya da maytap mı geçiyorsunuz, neye korkuyorsunuz?
Bir sürtünme konusu ve bir hamilelik şüphesiSevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Sevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Sperm olmadan nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun merak ediyorum doğrusu?Sevgilimle üzerimizde kıyafet varken sürtünme olayı oldu onun dışında herhangi çıplak bir sürtünme olmadı hatta zevk suyu boşalma da olmadı ama Regl olmadım bir hafta gecikti bir sorun olur mı bakireyim ayrıca tam bir birliktelik asla olmadı ama korkuyorum
Abla ben paranoyak biriyim malım ilk defa böyle yakınlaşınca mala bağladımSperm olmadan nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun merak ediyorum doğrusu?
Ya ilk defa bu kadar yakınlaştık ve çok kötü hissettim bir daha yok yapmam zatenKorkma , bir daha da yapma .o kiyafetlerin üzerinden nasıl çıktığını, işin surtunmeden birleşmeye nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Sonra üzülen de sen olursun, hastalık kapan da sen olursun , üzgünüm ama adı kaşara vs çıkan da sen olursun. Erkeklere hiç birsey olmuyor , hatta onlar bu yolda uzdukleri her kızın ardından daha erkek daha gururlu hissediyorlar maalesef.
O nasıl noluyor Necip ağabeyRegl gecikmesi yaşadım o yüzden