Surtunme ile iliskiden 3 ay 10 gun sonra karindan ultrason ile gebelik olsa gorunurmuydu?

Kim dalga geçiyor bebeğiyle sınansn
Cevap vermek zorunda degilsinz
Çok kötü bu söylediğiniz. Azicik mantiginizi kullanin da kimse dalga geçmesin o zaman. Hamile kadina söylenecek şey mi bu. Ettiğiniz beddua gün gelir sizi bulur dikkat edin.

Çok kötü bu söylediğiniz. Azicik mantiginizi kullanin da kimse dalga geçmesin o zaman. Hamile kadina söylenecek şey mi bu. Ettiğiniz beddua gün gelir sizi bulur dikkat edin.
Ozur dilerim haklsnz ama asla kötü bi niyetten yazmadım yemin ederim ki suan psikolojim çok bozuk kusuruma bakmayin

Ya 3 ay regli olmuşsun nasıl hamile kalcaksın. Sürtünme bi dahakine düzgün yap

Haklısın ablacım çok özür dilerim kalbinden öpüyorum affet bi anlık boşluk ama asla kötü niyetten değil insallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın

Hayret bu defa araya yenii yıl mesajı sıkıştırmamışsın, banlandığın üyeliğinde dalga geçtiğini söylemiştin.

Eklentiler

• Screenshot_20220115_192458_com.android.chrome.jpg
    152,1 KB · Görüntüleme: 111
Acaba birde psikiyatriste mi gorunseniz

Tabiki görünmez. Bebek 6 kiloya ulastıgında ancak görünmeye başlıyor.

Benim beddualarım oyle bir tutarki ama saka yapmıştım asla istemem Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ama keşke sizde düzgün bi şekilde cevap verseydiniz soruma
Allah aşkına yazdığınıza bakın düzgün cevap verilecek bişey var mı bi okuyun ya . Bide utanmadan insanların bebeklerine beddua ediyorsunuz ayıp ya . sürtünmekten beyniniz yanmış

Kadın doğuma değil psikyatriye görünmenizi tavsiye edebilirim. Ciddi bir tedaviye ihtiyacınız olduğunu düşündüm ben. 3.5 ay görünmeyen bebek olamaz

Sen şu taa o zaman her yere yazan uyesin demi Allah yardim etsin.

Az daha sabret doğumun süpriz olsun

GEBELİK yüzde yüz yok bak emin ol yüzde yüz yokkk doktor ultrasonla bakınca direk gebelik olsa görürdü bebeğin saklanma görünmeme ihtimali yok. Bu konuyu unut ve kapat. GEBE DEĞİLSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…