Onlar sex yaparak hamile kalıyorlar, korunma hataları falan oluyor. Sizinkisi sex değil bişey değil skindirik bi sürtüşme onda da boşalma yok bi
teşekkür ederimOnlar sex yaparak hamile kalıyorlar, korunma hataları falan oluyor. Sizinkisi sex değil bişey değil skindirik bi sürtüşme onda da boşalma yok bi de.
Yat uyu güzel şeyler düşün bişey yok.teşekkür ederim
teşekkür ederim talihsiz ihtimallerin gerçekleşmesinden korkmuştumArtık sürtünme konusu açılınca bunu sürtüşme diye okuyorum sayenizdesoruna gelecek olursam hayırr hamile değilsin
Sana kendini Meryem Ana olduğunu düşündüren şey nedir? Tıbbi olarak mümkün değilMerhaba erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık ikimizinde kıyafeti yoktu ve zorlamadı boşalmaya yakın teması kestik. Ben bir süre sonra adet oldum fakat stresten mi bilmiyorum adetim normalden daha fazla oldu. Hamile olma ihtimalim var mı korkuyorum
herhangi bir şeyin gözden kaçmasından korktum zevk suyu vs.Sana kendini Meryem Ana olduğunu düşündüren şey nedir? Tıbbi olarak mümkün değil
Aşko içine girmeden olmazherhangi bir şeyin gözden kaçmasından korktum zevk suyu vs.
Keşke internette nasıl hamile kalındığını da araştırsaydını. Bıktım şu sitede ottan böcekten hamile kalınacağını zannedenlerdenama internette okuduğum ihtimaller korkutuyor..
Keşke internette nasıl hamile kalındığını da araştırsaydını. Bıktım şu sitede ottan böcekten hamile kalınacağını zannedenlerden
kubra biraz sakin olur musun bilgim olmayan bir konuda yardım istedim?Keşke internette nasıl hamile kalındığını da araştırsaydını. Bıktım şu sitede ottan böcekten hamile kalınacağını zannedenlerden
Birde hepsinde olan aynı kibarlık :)Maşallah başlığı da gebeliğe hazırlık bölümüne açmış böyle de hazır yani snsjdn
Aynı şapşiklikBirde hepsinde olan aynı kibarlık :)
Aynı bilgisiz gibi takılmalarAynı şapşiklik