HamilesinMerhaba erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık ikimizinde kıyafeti yoktu ve zorlamadı boşalmaya yakın teması kestik. Ben bir süre sonra adet oldum fakat stresten mi bilmiyorum adetim normalden daha fazla oldu. Hamile olma ihtimalim var mı korkuyorum
Deme deme inanıcak gibi duruyo.Hamilesin
ama internette okuduğum ihtimaller korkutuyor..Deme deme inanıcak gibi duruyo.
24 yaşında bunun böyle olma ihtimalinin yok denecek kadar az olmasını bilmiyor ama diğer konularda baya bilgiliDeme deme inanıcak gibi duruyo.
Başlatma İnternetine sürtünerek ve boşalma da olmayarak hamile kalabilirsin diyen internetin içine ediyim.ama internette okuduğum ihtimaller korkutuyor..
İnternette zevk suyu vs bilgileri vardır siz zaten regl olmuşsunuz neyin hamileliği olacak ki inanın hamile kalmak sandığınız kadar kolay bişey değil insanlar kendini paralıyorama internette okuduğum ihtimaller korkutuyor..
evet bazı insanlar hamileyken 9 ay boyunca regl olmuş binde bir olan ihtimalin benim şanssızlığımı bulmasından korkuyorumİnternette zevk suyu vs bilgileri vardır siz zaten regl olmuşsunuz neyin hamileliği olacak ki inanın hamile kalmak sandığınız kadar kolay bişey değil insanlar kendini paralıyor
bir anlık pişmanlıkla yapılan şeyler insanın içine binbir farklı kurt düşürüyor saçma bir konu olduğunun farkındayım ama insan psikolojisiBaşlatma İnternetine sürtünerek ve boşalma da olmayarak hamile kalabilirsin diyen internetin içine ediyim.
O zaman hamilesin ne diyelim söyle sevgiline bassın nikahı hemen karnın falan büyümedenevet bazı insanlar hamileyken 9 ay boyunca regl olmuş binde bir olan ihtimalin benim şanssızlığımı bulmasından korkuyorum
Yok.Merhaba erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık ikimizinde kıyafeti yoktu ve zorlamadı boşalmaya yakın teması kestik. Ben bir süre sonra adet oldum fakat stresten mi bilmiyorum adetim normalden daha fazla oldu. Hamile olma ihtimalim var mı korkuyorum
Onlar sex yaparak hamile kalıyorlar, korunma hataları falan oluyor. Sizinkisi sex değil bişey değil skindirik bi sürtüşme onda da boşalma yok bi de.evet bazı insanlar hamileyken 9 ay boyunca regl olmuş binde bir olan ihtimalin benim şanssızlığımı bulmasından korkuyorum
ilk ve sonduYine yazıyorum hep yazacagim sanırımkorkuyorsanız yapmayın lütfen
İhtimalin yok, regl olmuşsun zaten havadan filandir yoğunluğu kuruntu yapmaMerhaba erkek arkadaşımla sürtünme yaşadık ikimizinde kıyafeti yoktu ve zorlamadı boşalmaya yakın teması kestik. Ben bir süre sonra adet oldum fakat stresten mi bilmiyorum adetim normalden daha fazla oldu. Hamile olma ihtimalim var mı korkuyorum