14Bişi sorcam kaç yaşındasın
Vallaj billahi yoktur aaa olsaaa çıkardı kııazz eylülden bahsediyorux Eylül den ohooooo artık bir daha ki sürtünmede daha dikkatli olursunuz diye umuyorumYok ciddiym cevap verirmisnz sizce gebelik yoktur degilmi
Neeeee 14 mü ciddi misin yeni yıl mesajından belli oluyor gerçi de ah yavrum ah
Ya yemin ciidiym basimi agurttiniz haa bu nedirŞaka
Dimi
Saka yaptim 18 yaz sen14 yaşı okuyunca yazacaklarımdan vazgeçtim.
Hamile olman imkansız. Hamile değilsin.
Bu cümleden 14 olduğu belli ergen cümlesiYa yemin ciidiym basimi agurttiniz haa bu nedir
Nutkum tutuldu yazamadımBu cümleden 14 olduğu belli ergen cümlesi
Yaşın kaç olursa olsun anlattıklarına göre hamile olamazsınSaka yaptim 18 yaz sen
Yav simdi sanane sanane belki ben hamile olmak istyrm sanaaneeeeeYav sen hala cevap verin yazın hamile miyim diyorsun.. Bütün KK toplaşıp yemin töreni mi yapalım senin hamile olmadığına..
Değilsin dedik işte. Senin amacın ney.?
Kim kimin başını ağrıttı tartışılır.Ya yemin ciidiym basimi agurttiniz haa bu nedir
Ay ölcem gülmektenAllah hepinizin belasını versin diyorum geceyi kapatyrm yarin gidiyorum ultrasina baktirmaya
Niye gitmedin ki 3 ay olmuş cinsiyeti belli olurAllah hepinizin belasını versin diyorum geceyi kapatyrm yarin gidiyorum ultrasina baktirmaya
Bu ne şiddet bu celal..! Madem hamile olmak istiyorsun.. Neden korkuyorsun hamile miyim diye? Hamile olmak istiyorsan az önce KK da hamileliğin %100 formülünü verdiler koşşYav simdi sanane sanane belki ben hamile olmak istyrm sanaaneeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?