Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülme yaaa korktum yazdım simdi banada mantıksız geliyorDoktor görevini yapıyor gece 12.30 da bile görev basinda
Abla gerçekten çok komiksin tatlısın hiç böyle hamile kalan görmedin miSürtüşme derneği başkanı olarak hemencik geldim bile
9. gün erken idrar testi için. En erken 12. günü önerirler. Ha ben kendi kendime stres yapıp ağlamayı test yapmaya tercih ediyorum diyorsan orası başka. Belki instada sana 'gel de bakıyım' diyecek başka doktorlar bulursun.Test yaptım zaten 9 . Gün falandı direk negatifti
Sen gebe miyim diye Doç dediğin birine mesaj atarsan ki o ne kadar doktor acaba gerçek mi oda ayrı eğer gerçekse sana mesaj ataması bile bir mucize .... evet der hamilesin derGebeliğin nasıl olduğunu biliyorum bildiğim için doç doktorların ever sürtünme ve hatta bosalma olmadan hamile kalabilirsiniz demesi acayip geliyor
Risk yok risk 0 diyemez kimse, hiçbir korunma yöntemi bile %100 garanti vermiyor neticede senelerce üzerinde çalışılan konular olmasına rağmen insan bu, %0.1'lik bile olsa bi pay bırakılır. Ama sizde boşalma bile yok ki sizin olasılık 0.1 değil 0.00001Abla gerçekten çok komiksin tatlısın hiç böyle hamile kalan görmedin mi
Ya tatlı tatli acikliyor yicem bu kadiniRisk yok risk 0 diyemez kimse, hiçbir korunma yöntemi bile %100 garanti vermiyor neticede senelerce üzerinde çalışılan konular olmasına rağmen insan bu, %0.1'lik bile olsa bi pay bırakılır. Ama sizde boşalma bile yok ki sizin olasılık 0.1 değil 0.00001
Görmezden gelmedim ablacım cevap verdim ama sadece kendime yazmışımYa tatlı tatli acikliyor yicem bu kadini
Benim yazdiklarim konu sahibinin isine gelmediginden beni gormezden geldi cok qirildim
Çok teşekkür ederim sen olmasan kim açıklar böyle insanların içine su serpiyorsun ablamRisk yok risk 0 diyemez kimse, hiçbir korunma yöntemi bile %100 garanti vermiyor neticede senelerce üzerinde çalışılan konular olmasına rağmen insan bu, %0.1'lik bile olsa bi pay bırakılır. Ama sizde boşalma bile yok ki sizin olasılık 0.1 değil 0.00001
Gecen actigin konuya da yazdik bizlere Boyle konu acanlar inanmiyor kendini strese sokuyorsunuzGörmezden gelmedim ablacım cevap verdim ama sadece kendime yazmışım
Sakın öğle şeylere kanmayın bebek cinsiyeti erken öğrenmek istiyorlar diye goyuslerinizin fotosunu attın yaziyolar Instagram doktorları sahtekar surtunmeyle hamile olunmaz canımNasıl ilişki yaşadığım yazıyor bun bu yazan kişi doç dr boşalma yok ten tene temas ile sürtünme var hamilelik olur mu testim 8 9. Gün negatif çıktı
Doğru diyorsun insan korkunca bilgili kişilere yazmak istiyor ama sonuç kandırmacaSakın öğle şeylere kanmayın bebek cinsiyeti erken öğrenmek istiyorlar diye goyuslerinizin fotosunu attın yaziyolar Instagram doktorları sahtekar surtunmeyle hamile olunmaz canım
Ablam bide şöyle bir şey var ben düzensiz adet oluyorum doktora gittim dediki yumurta çokluğu var pcos dedikleri şey gibi birşey kilo alırsan zorlanırsın sıkıntı olur dedi bende diyorum yani nasıl olabilir ama youtubeye bakıyorum o kadaar doktor diyorki olunur çok gördük beni strese sokuyor zaten üzücü dönemden geçiyorumGecen actigin konuya da yazdik bizlere Boyle konu acanlar inanmiyor kendini strese sokuyorsunuz
Aciklasakta yine tedirgin devam ediyorsunuz yani biz a desek bu sekilde iliski yasayanlar yok y de olur z de olur diyor
Bosalma olmadigi surece imkansiz bisey yasiyorsun
Ki ustten surtunme var ihtimalin ihtimali bile yok ortada
Pcos duzensiz adet yapar bide iliski yasamani onermem sonra iliski oldu suphem var deyip ella ilaci alirsin hormonlarin daha da bozulurAblam bide şöyle bir şey var ben düzensiz adet oluyorum doktora gittim dediki yumurta çokluğu var pcos dedikleri şey gibi birşey kilo alırsan zorlanırsın sıkıntı olur dedi bende diyorum yani nasıl olabilir ama youtubeye bakıyorum o kadaar doktor diyorki olunur çok gördük beni strese sokuyor zaten üzücü dönemden geçiyorum
Buna benzer kaç tane konu açmışsınDoğru diyorsun insan korkunca bilgili kişilere yazmak istiyor ama sonuç kandırmaca
Bide ciddi ciddi cevap bekliyorlarBen bu konuyu açan herkesin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. 3 ay sonra hala hamile olduğundan korkuyordu. Tüm testler negatif, 3 kere adet olmuş. Oysanız saklamayın bizden
Şuan kimseyle dalga geçtığım yok rahatsiz ettiğim için kusuruma bakmayın burası açık platform herkes istediğini yazıyor soruyorSen gebe miyim diye Doç dediğin birine mesaj atarsan ki o ne kadar doktor acaba gerçek mi oda ayrı eğer gerçekse sana mesaj ataması bile bir mucize .... evet der hamilesin der
Şuan bizle dalga geçiyor olabilirsin demi ...oda öyle sana bilir
Ayrıca gebe nasıl olunur biliyorsan neden millete mesaj atıp rahatsız ediyorsun şuan olduğu gibi
Git test yaptır...sonra sürtünürsün bol bol
Yok valla ben adet oldugum an şeyim göğe erecek dua edip namaz kılıcam nerdeee.. karın ağrım var kekik suyu maydanoz suyu içtım tık yokBen bu konuyu açan herkesin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. 3 ay sonra hala hamile olduğundan korkuyordu. Tüm testler negatif, 3 kere adet olmuş. Oysanız saklamayın bizden