Sürtünme ile Hamilelik

nebusimdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
57
-4
21
Nasıl ilişki yaşadığım yazıyor bun bu yazan kişi doç dr boşalma yok ten tene temas ile sürtünme var hamilelik olur mu testim 8 9. Gün negatif çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20241127-081510_One UI Home.jpg
    Screenshot_20241127-081510_One UI Home.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 93
Gebeliğin nasıl olduğunu biliyorum bildiğim için doç doktorların ever sürtünme ve hatta bosalma olmadan hamile kalabilirsiniz demesi acayip geliyor
Sen gebe miyim diye Doç dediğin birine mesaj atarsan ki o ne kadar doktor acaba gerçek mi oda ayrı eğer gerçekse sana mesaj ataması bile bir mucize .... evet der hamilesin der

Şuan bizle dalga geçiyor olabilirsin demi ...oda öyle sana bilir

Ayrıca gebe nasıl olunur biliyorsan neden millete mesaj atıp rahatsız ediyorsun şuan olduğu gibi

Git test yaptır...sonra sürtünürsün bol bol

Abla gerçekten çok komiksin tatlısın hiç böyle hamile kalan görmedin mi
Risk yok risk 0 diyemez kimse, hiçbir korunma yöntemi bile %100 garanti vermiyor neticede senelerce üzerinde çalışılan konular olmasına rağmen insan bu, %0.1'lik bile olsa bi pay bırakılır. Ama sizde boşalma bile yok ki sizin olasılık 0.1 değil 0.00001

Risk yok risk 0 diyemez kimse, hiçbir korunma yöntemi bile %100 garanti vermiyor neticede senelerce üzerinde çalışılan konular olmasına rağmen insan bu, %0.1'lik bile olsa bi pay bırakılır. Ama sizde boşalma bile yok ki sizin olasılık 0.1 değil 0.00001
Ya tatlı tatli acikliyor yicem bu kadini 😀
Benim yazdiklarim konu sahibinin isine gelmediginden beni gormezden geldi cok qirildim

Çok teşekkür ederim sen olmasan kim açıklar böyle insanların içine su serpiyorsun ablam

Görmezden gelmedim ablacım cevap verdim ama sadece kendime yazmışım
Gecen actigin konuya da yazdik bizlere Boyle konu acanlar inanmiyor kendini strese sokuyorsunuz
Aciklasakta yine tedirgin devam ediyorsunuz yani biz a desek bu sekilde iliski yasayanlar yok y de olur z de olur diyor
Bosalma olmadigi surece imkansiz bisey yasiyorsun
Ki ustten surtunme var ihtimalin ihtimali bile yok ortada

Nasıl ilişki yaşadığım yazıyor bun bu yazan kişi doç dr boşalma yok ten tene temas ile sürtünme var hamilelik olur mu testim 8 9. Gün negatif çıktı
Sakın öğle şeylere kanmayın bebek cinsiyeti erken öğrenmek istiyorlar diye goyuslerinizin fotosunu attın yaziyolar Instagram doktorları sahtekar surtunmeyle hamile olunmaz canım

Gecen actigin konuya da yazdik bizlere Boyle konu acanlar inanmiyor kendini strese sokuyorsunuz
Aciklasakta yine tedirgin devam ediyorsunuz yani biz a desek bu sekilde iliski yasayanlar yok y de olur z de olur diyor
Bosalma olmadigi surece imkansiz bisey yasiyorsun
Ki ustten surtunme var ihtimalin ihtimali bile yok ortada
Ablam bide şöyle bir şey var ben düzensiz adet oluyorum doktora gittim dediki yumurta çokluğu var pcos dedikleri şey gibi birşey kilo alırsan zorlanırsın sıkıntı olur dedi bende diyorum yani nasıl olabilir ama youtubeye bakıyorum o kadaar doktor diyorki olunur çok gördük beni strese sokuyor zaten üzücü dönemden geçiyorum

Ablam bide şöyle bir şey var ben düzensiz adet oluyorum doktora gittim dediki yumurta çokluğu var pcos dedikleri şey gibi birşey kilo alırsan zorlanırsın sıkıntı olur dedi bende diyorum yani nasıl olabilir ama youtubeye bakıyorum o kadaar doktor diyorki olunur çok gördük beni strese sokuyor zaten üzücü dönemden geçiyorum
Pcos duzensiz adet yapar bide iliski yasamani onermem sonra iliski oldu suphem var deyip ella ilaci alirsin hormonlarin daha da bozulur
Evlendigin zaman daha cok ugrasirsin kendini yorma
Surtunmeyle asla bişey olmaz sen bizlere guven
Adetin gecikmededir streslisin havalar degisiyor bizleri her olumsuz sey etkiliyor

Ben bu konuyu açan herkesin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. 😄 3 ay sonra hala hamile olduğundan korkuyordu. Tüm testler negatif, 3 kere adet olmuş. Oysanız saklamayın bizden

Ben bu konuyu açan herkesin aynı kişi olduğunu düşünüyorum. 😄 3 ay sonra hala hamile olduğundan korkuyordu. Tüm testler negatif, 3 kere adet olmuş. Oysanız saklamayın bizden
Bide ciddi ciddi cevap bekliyorlar

Kimbilir ne kadar gülüyorlar eğleniyorlar

Ha bide gebelik nasıl olur oku öğren deyince de senden benden bilgililer

Sen gebe miyim diye Doç dediğin birine mesaj atarsan ki o ne kadar doktor acaba gerçek mi oda ayrı eğer gerçekse sana mesaj ataması bile bir mucize .... evet der hamilesin der

Şuan bizle dalga geçiyor olabilirsin demi ...oda öyle sana bilir

Ayrıca gebe nasıl olunur biliyorsan neden millete mesaj atıp rahatsız ediyorsun şuan olduğu gibi

Git test yaptır...sonra sürtünürsün bol bol
Şuan kimseyle dalga geçtığım yok rahatsiz ettiğim için kusuruma bakmayın burası açık platform herkes istediğini yazıyor soruyor

Yok valla ben adet oldugum an şeyim göğe erecek dua edip namaz kılıcam nerdeee.. karın ağrım var kekik suyu maydanoz suyu içtım tık yok

• Beğenmedim
Reactions: Gao
X