Sürtünme ile Hamilelik

nebusimdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
57
-4
21
Nasıl ilişki yaşadığım yazıyor bun bu yazan kişi doç dr boşalma yok ten tene temas ile sürtünme var hamilelik olur mu testim 8 9. Gün negatif çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20241127-081510_One UI Home.jpg
    Screenshot_20241127-081510_One UI Home.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 93
Kadın yazanesinde vs resimler videolar atmış kadın dogum doktoru diyor adres bilgisi vs yok ama aklım almıyor benimde şaka gibiii bu kadar basit olmamalı

ya tıpta olma olmaz diye bir şey yok şimdii bunu kabul ediyorum. Benim annem en küçüğümüze tüpleri bağlıyken hamile kalmış. Sizde de risk olsa bile binde bir. Bu kadar düşük bir risk için stres olmaya değmez. Eğer 15-16 gün sonra test yaparsan ve negatif çıkarsa daha fazla düşünmene gerek yok.

Bi doktora mesaj yazilipta hamilemiyim denildiğini de yeni duydum

Hele doktorun buna cevap vermesi iste bu daha bir acayip durum

Bide Doç bu vay be tıp ne ilerledin yahu mesajla da anlaşabilen hasta doktor heleki hamilelik teşhisi

Oraya oraya mesaj yazıp saçma sapan işler yapana kadar acın hamilelik nasıl olur bunu okuyup anlayıp sonra sürtünün

Aklınız zevk suyuna sürtünmeye çalışıyor ama gebelikten bir habersiniz ...

Bi doktora mesaj yazilipta hamilemiyim denildiğini de yeni duydum

Hele doktorun buna cevap vermesi iste bu daha bir acayip durum

Bide Doç bu vay be tıp ne ilerledin yahu mesajla da anlaşabilen hasta doktor heleki hamilelik teşhisi

Oraya oraya mesaj yazıp saçma sapan işler yapana kadar acın hamilelik nasıl olur bunu okuyup anlayıp sonra sürtünün

Aklınız zevk suyuna sürtünmeye çalışıyor ama gebelikten bir habersiniz ...
Gebeliğin nasıl olduğunu biliyorum bildiğim için doç doktorların ever sürtünme ve hatta bosalma olmadan hamile kalabilirsiniz demesi acayip geliyor

ya tıpta olma olmaz diye bir şey yok şimdii bunu kabul ediyorum. Benim annem en küçüğümüze tüpleri bağlıyken hamile kalmış. Sizde de risk olsa bile binde bir. Bu kadar düşük bir risk için stres olmaya değmez. Eğer 15-16 gün sonra test yaparsan ve negatif çıkarsa daha fazla düşünmene gerek yok.
Test yaptım zaten 9 . Gün falandı direk negatifti

X