Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sizi etiketleyecektim başlığı görünceNeye "bakıp" yardımcı olacakmış? Bi doçentin de Instagram'da sürtüşme mesajlarına dönüyor olması hiç inandırıcı değil, emin misiniz?
Sürtüşme derneği başkanı olarak hemencik geldim bileBen de sizi etiketleyecektim başlığı görünce
Hamile kalmak bu kadar kolay değil korkma canım sürtunme ile hamile kalman imkansız netNasıl ilişki yaşadığım yazıyor bun bu yazan kişi doç dr boşalma yok ten tene temas ile sürtünme var hamilelik olur mu testim 8 9. Gün negatif çıktı
Ne adı merak ettimKadın dogum yazınca başta çıkan bi doktordu
Yok yok inanıyorum size hiçbir belirti yok regl gecikeli 19 gün olmuş ama karın ağrım varEngelledim valla sen öyle deyince banada hiç gerçek gelmedi
Gebeliğin nasıl olduğunu biliyorum bildiğim için doç doktorların ever sürtünme ve hatta bosalma olmadan hamile kalabilirsiniz demesi acayip geliyorBi doktora mesaj yazilipta hamilemiyim denildiğini de yeni duydum
Hele doktorun buna cevap vermesi iste bu daha bir acayip durum
Bide Doç bu vay be tıp ne ilerledin yahu mesajla da anlaşabilen hasta doktor heleki hamilelik teşhisi
Oraya oraya mesaj yazıp saçma sapan işler yapana kadar acın hamilelik nasıl olur bunu okuyup anlayıp sonra sürtünün
Aklınız zevk suyuna sürtünmeye çalışıyor ama gebelikten bir habersiniz ...
Test yaptım zaten 9 . Gün falandı direk negatiftiya tıpta olma olmaz diye bir şey yok şimdii bunu kabul ediyorum. Benim annem en küçüğümüze tüpleri bağlıyken hamile kalmış. Sizde de risk olsa bile binde bir. Bu kadar düşük bir risk için stres olmaya değmez. Eğer 15-16 gün sonra test yaparsan ve negatif çıkarsa daha fazla düşünmene gerek yok.