Sürtünme Ile Hamile Kalinir mi?

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
67
683
SÜRTÜNME İLE HAMİLE KALINIRMI?

Gebelik erkek üreme hücresi, spermlerden birinin, uygun durumdaki kadın yumurtasını döllemesi ile olur. Bunun için meninin kadın cinsel organlarına boşalması gerekir. Sürtünme yoluyla sevişme sırasında erkek boşalmıyorsa veya kadın cinsel organlarından uzağa boşalıyorsa, gebelik söz konusu değildir. Ancak spermlerin kadın yumurtasına ulaşması için mutlaka penisin vajinaya girerek boşalması şart değildir. Eğer vajina ağzına boşalma olursa, spermler içeri girebilir ve gebelik oluşabilir.

Re:
mrb.benim sorum belki saçma gelebilir ama yinede sormak istiyorum...
bakire olan bayanlarnda hamile kalma ihtimali varmI??

Cevap:
merhaba,
kızlık zarı spermin geçişine engel değildir
sperm vajina civarına gelirse hamilelik olabilir,
düşük bir yüzde olmakla beraber bu tip vakalar olmaktadır
tatlım bu dr ..tarafından yazılmış bir yazıdır sanırım anlamışsındır herşeye rağmen dikkattttttttt.. zor bir ihtimalde olsa olabiliyor..

sadece sürtünme yolu ile hamile kalındığını hiçbir yerde duymadım tanıkta olmadım..kaydirigubbakcemile3 bu daha önce duymuş olduğum bi soruya benziyor ki:"kulağıma meni kaçtı hamile kalır mıyım" gibi:dance:

sürtmeden sürtmeye değişir bencehihoyyyt
nasıl sürttü nerene sürttü sürtme sonucu ne oldu:lepi:
ayrıntılar çok önemli sürtme mevzuundadelikafadulden

erkek boşalmadığı sürece sürtünmeyle hamile kalınması imkansız

eğer hamile kalma için uygun dönemde ise üzerine boşaldığında penis içeri girmese de o bölgeye boşaldığında hamile kalınabilir. çünkü spermler canlı ve hareketlidir 24 saat de canlı kalırlar ve bayanda ki ıslaklıkla beraber onlar yuvalarına giderler:) bizde 9 ay sonra süpriz yumurtadan mı gldi yoksa meryem anamıyım der bakarız:)

kızlık zarı hamileliğe engel deilmiş..yani zar olsa bile meni girermiş:uhm: alla alla kafam karıştıkaydirigubbakcemile3

sürtünme ile hamile kalmak imkansız gibi birşey,ben evliliğimin ilk ayları vajinismustum ve çocuk istiyordum biz kaç ay dışardan boşalmayla hamile kalabileceğimi umut ettik ama boşaymış ne yazıkki?ne zaman iş tamamına erdi hemen o ay hamile kaldım....
ama bekarken bende böyle şeylere çok kafa yorup nişanlımı o bölgeye yaklaştırmıyordum bile , aman değer bişey olur ,bişey yapmasakta hamile kalırım diye.....

şeremim sende olmamış olabilir ama, geçen gün girdiğim bir forumda okudum. Kadın vajiliymiş, bebek istiyormuş, ilişkiye girmeden hamile kalmış. Sezaryen ile doğum yapmış, oğlu 2 yaşına gelince mi ne, ilkişkiye girmeye başlamışlar eşiyle..

sürtünme ile hamile kalınması çok da anormal bi durum değil çünkü kızlık zarı zaten deliktir aksi takdirde adet olamazdık (=

yaa şeyy bende yaklaştırmıom nişanlımı pek o tarafa..soyunamıorum bile sırf bu çelişkiler yüzündenn..ama yapsam mı ki acaba mağdem bişi olmuosırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

eger sırf hamile olma korkusyla yapmıyorsan bunu yapmanda sakınca yok beence

arkadaşlar bu kadar tahmini veya sıkıcı yormlara gerek yok gebeliğin evresi sperimin yumurtalıklara ulaşması sonucunda döllenmesi değilmi spermi vajinadan içeri girmedikçe ki vajinal bölgenin etreafında ise birşekilde azıcıkda olsa girer iş bitmiştir... tabi her döllenmede çocuk olur diye birşey yok ama büyük risktir yani adamın boşalmaması spermle temasa geçmemesi lazım...

Bu konu baya bi ilgimi cekti yazilan yorumlar felan bende sevgilimle sürtünme yoluyla iliski yasadim diyim ve üzerime bosaldi ama tam girise deildi yani yukari tarafa dogru ama sonrasi benimde kafama cok takildi iliskiden 2hafta sonra normal adetimi gördüm ve 2aya yakinda adet görmedim sonra doktora gittim hormonsal sorunlar dedi hormonlar ayni sekilde calismayinca gecikme olurmus baya bi korktum sonra düzenlemesi icin dogum kontrol hapi verdi 2kere daha adet gördüm simdi yine bekliorum bazen üste görmede oluyormus sizce öyle bisey olurmu

(bide hamilelik testi yaptim 2kere hamileyim gibi bisey cikmadi ama halen kafamda sorular var yardimci olursaniz sevinirim) =)

Hamile miyim korkusu adet gecikmesine neden oluyor. Benim adetlerim yıllardır hep düzenliydi, sonra adetim 2 gün gecikince böyle bir korku yaşadım. Korkum her geçen gün arttı. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yok adet olmuyordum. Sonra doktora gittim doktor bu yaşadığım korkudan yani stresten geciktiğini söyledi. Aylar geçti hala tam düzene binmiş değil.

benim bildigimde malum yere bosalirsa sürtünme yoluylada hamile kalinabiliyor
bu benim kadin doktorumun bana söyledigi seydi
bence sevgilisi yada nisanlisiyla ya beklesinler evlenmeyi yada
dikkat etsinler
yoksa bir arkadasimizin dedigi gibi gaz yapmasin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…