• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme Ile Hamile Kalinir mi?

Hamile miyim korkusu adet gecikmesine neden oluyor. Benim adetlerim yıllardır hep düzenliydi, sonra adetim 2 gün gecikince böyle bir korku yaşadım. Korkum her geçen gün arttı. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yok adet olmuyordum. Sonra doktora gittim doktor bu yaşadığım korkudan yani stresten geciktiğini söyledi. Aylar geçti hala tam düzene binmiş değil.

yani diyorsunki bisey yoktur zaten yenide olmadi olay 5ay oluo nerdeyse iste ilk ve sonkez yapmis oldum ondan sonra dedigim gibi 2hafta sonra adetim oldu sonra 2aya yakin olmadi bende 2kere hamilelik testi yaptim negatif cikti bendede doktor hap verdi kullandim tam düzenledi hap ama simdi yine bekliyorum ben seyden de korkuyorum üste görmeden öyle bisey olursa diye sonrasi cok gec olur diye :çok üzgünüm:

benim arkadasiminda basina gelmisdi sevgilisiyle birlikteyken ve adeti gecikmisdi o zaman akli basina gelmisdi sürtünmeyle olabilirmi diye cünkü cocuk ic camasiri oldugu halde oraya bosalmis doktora basvurmusdu evvet olabilir demis ve hemen test yaptirmisdi ama cok sükür hamile kalmamisdi........
allah korusun ya hadi evliyken neyssede
yalnis anlasilmak istemem kinamiyorum sadece fikrimi söylüyorum......

walla erkek boşalmadan da hamile kalınabiliyo şahidim.ev arkadasım(evli) bu olayı yasadı.o sıralar herseyi öğrendim evcek seferberlık ılan etmıştık nasıl olur dıe:uhm:

kafamçokkarıştı nasıl yanii anlat hadi çok merak ettim şimdikk:delphin:

şöyleki hilalcem:ilişki başlangıcnda yada bı sure sonra ilişkiye girmeyi kolaylaştıran sıvılar salgılanırmış.işte erkeğin salgıladığı bu sıvıda az da olsa sperm bulunuomuş yani korunma denmeyen o yöntem(geri çekme) kullanılıosa hamile kalmak mümkün:emir_bebek:Allah zamanı geldıgınde versın herkese inş

Back
X