Sürtünme ile hamile kalınır mı

Tabi mesela yan yana uyurken de risk çok yüksektir. Bu sebeple uyumadan önce eşim mutlaka çift kat kondom takar. Spermler 10 ninja kuvvetindedir genelde.

Kış da geliyor malum, yün kazaklar giyip sürtünmeyin tutuşursunuz aman diyim
Gizemliasli kızım senin kafanda sorun mu var hepimizin paylaşıma ya salakça yorum yapıyorsun ya da beğenmedi atıyorsun sorunlu zeka

Sevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor
Teorik olarak çok çok düşük bir ihtimalle git-gel esnasında ön sıvıda-zevk suyunda bulunan bir sperm veya vajen önüne boşalınmışsa da spermler kızlık zarınızı da geçerek yumurtlama dönemindeyseniz sizi dölleyebilir. Hamile değilsinizdir diye düşünüyorum. Tek önerim, vajeninize asla ve asla çıplak bir penis değmesin. Sürtünme sırasında erkek kendini kontrol edemeyebilir ve vajeninizin önüne boşalabilir. Prezervatifi önemseyin yani.

Gizemliasli kızım senin kafanda sorun mu var hepimizin paylaşıma ya salakça yorum yapıyorsun ya da beğenmedi atıyorsun sorunlu zeka
Seni yönetime bildirdim. Ayrıca yazdığının ekran görüntüsünü aldım. Sana güzel bir hakaret davası açayım da sorun kimdeymiş sen bir gör bakalım. Yok öyle klavye başından bedavaya sağa sola sallamak.

X