- 20 Ağustos 2022
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sessizpanda12
Sevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sürtünmeyle marsa bile çıkarsınız.Sevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor
Böyle bir yorum yapmak yerine yardimci olur musunuzNeden sonucundan korkacağınız işe kalkışıyorsunuz anlamıyorum
Burdan nasıl yardımcı olmamı istersiniz? zamanı geriye almamı felan mı bekliyorsunuz?Böyle bir yorum yapmak yerine yardimci olur musunuz
Ooo ne diyosun uZaya bile çıkılırSevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor
Hayır tabiki benim sorum regl neden az oluyorumBurdan nasıl yardımcı olmamı istersiniz? zamanı geriye almamı felan mı bekliyorsunuz?
Sevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor
O önceki açtığınız konunuz farkında mısınız Ben yukarıdaki konunuza yorum yapıyorum.Hayır tabiki benim sorum regl neden az oluyorum
Surtunmeyi biliyorsunuz NASIL hamile kalinir bilmiyorsunuz.Sevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor
Pkos filansındır belki? Hayır bir de sadece bir kere sürtündüysen reglim gecikti demen gerekirdi. Regl az oluyorum ne demek tam olarak? Sürekli olan bir şeyse bu, sürtünme olayına nasıl bağladın tam olarak?Hayır tabiki benim sorum regl neden az oluyorum
Allah akıl fikir versinSevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor
Yani ciidden mı yoksa saka mı yapıorsunuz)) sürtünme yoluyla olması size ne kadar mantıklı gelıyor oyle olsa ah sizi anlamıyorum madem korkuorsunuz neden yapıyorsunuzSevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor
Tabi mesela yan yana uyurken de risk çok yüksektir. Bu sebeple uyumadan önce eşim mutlaka çift kat kondom takar. Spermler 10 ninja kuvvetindedir genelde.Sevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor