Sürtünme ile hamile kalınır mı

Sessizpanda12

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
15
3
28
Sevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor

Sevgilimle surtunduk ama icime girmedi bir de oraya gelmeyecek sekilde üstüme bosaldi hamile kalma gibi bir sey söz konusu mudur bugun regl oldum ama cok az geliyor

Hayır tabiki benim sorum regl neden az oluyorum
O önceki açtığınız konunuz farkında mısınız 😊 Ben yukarıdaki konunuza yorum yapıyorum.

Hormonsal bir durum olabilir bir kadın doğum uzmanı ile görüşün isterseniz. Her ay birbirini tutmayabilir insanız stres, mevsim geçişleri kullandığınız ilaç varsa vs hepsi etki eder

Kızım sen kaç günde bir regl oluyorsun,
Bu kadar sürtüşmeye boşanırsınız yakında.
İkiz bebelerle ortada kalırsın. :confused:
Sürtüşmen kuzum.

Gün geçmiyor ki KK'da biri sürtünmesin... 🤦
Şu sitedeki arama çıbığına sürt hatta s bile yazsanız onlarca sürtünme ve hamilelik konusu bulursunuz, oralarda defalarca kez cevaplandı bu konu.
Bkz. Aramaya inanmak.

Surtunmeyi biliyorsunuz NASIL hamile kalinir bilmiyorsunuz.
Sürtüşmeye devam anca alev alirsiniz.
Sevgiline soyle oraya buraya icindekileri birakacagina tuvalete falan gitsin.

Yani ciidden mı yoksa saka mı yapıorsunuz)) sürtünme yoluyla olması size ne kadar mantıklı gelıyor oyle olsa ah sizi anlamıyorum madem korkuorsunuz neden yapıyorsunuz :işsiz:

"Azimli sıçan duvarı delermiş".Sorunuzun cevabı , gerçekte ne yaşadığınıza bağlı. Kesin sonuç ve yanıtlar için en yakın sağlık kuruluşuna giderek kan testi yaptırabilirsiniz.

Tabi mesela yan yana uyurken de risk çok yüksektir. Bu sebeple uyumadan önce eşim mutlaka çift kat kondom takar. Spermler 10 ninja kuvvetindedir genelde.

Kış da geliyor malum, yün kazaklar giyip sürtünmeyin tutuşursunuz aman diyim

X