Sürtünme ile hamile kalınır mı yardım?

Sude255

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
5
1
6
29
Dün sevgilimle sürtünme ile ilişki yaşadık boşalma durumu olmadı fakat benim yumurtlama dönemime denk geldi bu yüzden korkuyorum zevk sıvısından hamile kalma olasılığım varmıdır lütfen çok korkuyorum bilgilendirir misiniz beni

kalmazsın. zevksıvısı da ucusan polen gıbı bısey degıl. penıs vajına ıcıne bosalmalı.

Hayir kalmazsın

Çocuk nasıl yapılır onu bile bilmiyorsunuz ama cinsel hayatınız var şooooooklardayım

Çocuk nasıl yapılır onu bile bilmiyorsunuz ama cinsel hayatınız var şooooooklardayım
Ben farkındayım herşeyin ayrıca araştırdımda böyle bi ihtimal varmış doktor anlatıyor bence siz daha iyi araştırın insanları küçümseyecek kadar bilgiye sahip olduğunuzu sanmıyorum usulübünüz hiç hoş değil

Üslubumun hoş olmadığını düşünmüyorum, sizin araştırmanız eksik ve yanlış, bunu bilir bunu söylerim.

Madem araştırdınız, hadi diyelim bu kadar insan da yanlış biliyor; ella gibi ertesi gün haplarını da araştırmanız esnasında okumanız gerekiyordu sanırım
Boşalma olsaydı bile hap ile ihtimali milyonda bire düşürür boşuna forumlarda gezmezdiniz.
Gerçekten korunmayı öğrenmeden ne yaşadığınıza dikkat edin. Sonra stres yüzünden regliniz gecikince de tekrar foruma dönüp acaba hamile miyim diye soruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…