Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalmazsın. zevksıvısı da ucusan polen gıbı bısey degıl. penıs vajına ıcıne bosalmalı.Dün sevgilimle sürtünme ile ilişki yaşadık boşalma durumu olmadı fakat benim yumurtlama dönemime denk geldi bu yüzden korkuyorum zevk sıvısından hamile kalma olasılığım varmıdır lütfen çok korkuyorum bilgilendirir misiniz beni
Umarım öyle olur yumurtlama dönemimde olmamın bir etkisi olabilir mi acaba boşalma olmadı fakat zevk sıvısından böyle bi durum olabilir mikalmazsın. zevksıvısı da ucusan polen gıbı bısey degıl. penıs vajına ıcıne bosalmalı.
hamıle kalmazsın yazdım .Umarım öyle olur yumurtlama dönemimde olmamın bir etkisi olabilir mi acaba boşalma olmadı fakat zevk sıvısından böyle bi durum olabilir mi
Çocuk nasıl yapılır onu bile bilmiyorsunuz ama cinsel hayatınız var şooooooklardayımDün sevgilimle sürtünme ile ilişki yaşadık boşalma durumu olmadı fakat benim yumurtlama dönemime denk geldi bu yüzden korkuyorum zevk sıvısından hamile kalma olasılığım varmıdır lütfen çok korkuyorum bilgilendirir misiniz beni
Ben farkındayım herşeyin ayrıca araştırdımda böyle bi ihtimal varmış doktor anlatıyor bence siz daha iyi araştırın insanları küçümseyecek kadar bilgiye sahip olduğunuzu sanmıyorum usulübünüz hiç hoş değilÇocuk nasıl yapılır onu bile bilmiyorsunuz ama cinsel hayatınız var şooooooklardayım
Üslubumun hoş olmadığını düşünmüyorum, sizin araştırmanız eksik ve yanlış, bunu bilir bunu söylerim.Ben farkındayım herşeyin ayrıca araştırdımda böyle bi ihtimal varmış doktor anlatıyor bence siz daha iyi araştırın insanları küçümseyecek kadar bilgiye sahip olduğunuzu sanmıyorum usulübünüz hiç hoş değil
Okudugunuda anlamıyorhamıle kalmazsın yazdım .
Madem araştırdınız, hadi diyelim bu kadar insan da yanlış biliyor; ella gibi ertesi gün haplarını da araştırmanız esnasında okumanız gerekiyordu sanırımBen farkındayım herşeyin ayrıca araştırdımda böyle bi ihtimal varmış doktor anlatıyor bence siz daha iyi araştırın insanları küçümseyecek kadar bilgiye sahip olduğunuzu sanmıyorum usulübünüz hiç hoş değil