Sürtünme ile gebelik

Tatlım üstüne görme pıhtılı pıhtılı olmaz akıntı şeklinde olur pıhtılı gitmesi demek rahiminde herhangi bir oluşum artık vs kalmaması demek
Pıhtı dediğim akıntıydı böyle koyu kırmızı yoğun bir akıntı

Pıhtı dediğim akıntıydı böyle koyu kırmızı yoğun bir akıntı
Canım üstüne görme o şekilde pedi doldurmaz bide sürtünmeyle gebelik ihtimali çok çok düşük hatta bence yoktur bile ben 7 senedir uğraşıyorum olmadı sürtünmeyle olmaz merak etme ki adet olmuşsun ve test yapmışsın

Hamile kalman imkansız imkansız imkansız yani piskolojik olarak öyle hissediyosun
İçe giriş olmadı zaten sadece penis ucu klitorise sürtündü ondan kafama takıldı çünkü zevk suyu olabilirdi ama karnım gerçekten garip bi hissi var

Allah inşallah size en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder. Bu hastalığımda pedim çok dolmadı

Sorumlulugunu alamiyorsun psikolojin bunu kaldiramiyor niye boyle seyler yapiyorsun?

Bir doktor sitesinde okudum surtunmeyle de olsa hamilelik riski varmis arkadaslar.

Ama arkadasin bu durumu kafasina taktigini psikolojisinin bozuldugunu dusunuyorum.Umarim oyledir.

Kesinlikle canım bulantı falan piskolojik gebe kalmak keşke bukadar kolay olsaydı da evlat hasreti cekmeseydi bukadar insan ( tabi bazı istisnalar hariç )
Allah isteyen herkese versin ben evli biri olsaydım ben de isterdim bekar olduğum için bu kadar kafam karıştı. Bundan 2-3 gün önce bi polikliniği aradım sekretere sordum bu durumu. Olasılık var gelin kontrol olun hemen dedi

Yani psikolojik hamile oldugunu saniyor. Ama degil test yapmissin ve regl olmussun.

Nasıl yani ihtimal var mı

Özeller para için herşeyi yaparlar balım adet olmuşsun üstüne görme öyle olmaz boşuna gidip para verme

Bunu söylemek istedim de yazmaya erindim.
Ya bide bu tarz konuyu açanlar (ki çook fazla açılıyor bu tarz konu) inatçı oluyorlar yok hamile değilsin ya da git dra kafan rahatlasın diyoruz herşeye itiraz her söyleneni çürütecek şeyler söylüyorlar

Misal pıhtılı oldum diyor üstüne görmede pıhtı gelmez diyorum ama pıhtı şeklinde değil di diyor pedi doldurmaz diyorum pedim dolmadı diyor ne diyelim Allah yardım etsin

Özeller para için herşeyi yaparlar balım adet olmuşsun üstüne görme öyle olmaz boşuna gidip para verme
Ablacım bu kadar anlayışla cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.. umarım bu karnımdaki his gebelikten değildir sanki bişiler var gibi sanki bişiler oluşuyo gibi iyice kafayı sıyırdım

Canım hamile değilsin ya adet olmussun tes yapmışsın çıkmamış daha neden korkuyorsun herkes ayrı bişey diyecek kafan karışacak boşuna korkuyorsun

Bence şehir efsanesi o.Öyle hamile kalınmaz. Ama kafan rahat edecekse kan ver.

Canım hamile değilsin ya adet olmussun tes yapmışsın çıkmamış daha neden korkuyorsun herkes ayrı bişey diyecek kafan karışacak boşuna korkuyorsun
Tamam ablacım. Sağ olun bu güzel cevaplarınız için.. sadece adetken test şaşırmış olabilir mi onu bilemedim bi de ilişkim bu olayın üstüne 1-2 gün sonra bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…