• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile gebelik

Aysecik98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
337
53
13
32
Öncelikle merhaba. Bugün sayfaya yeni üye oldum ve hepinizin görüşlerine saygım var. O yüzden de siz kullanıcıların görüşleri benim için çok önemli. Kısaca anlatmam gerekirse bundan yaklaşık 3 hafta önce yani ayın 22-23ü gibi sürtünme ile ilişki yaşadım ve üstümüz çıplaktı. Klitoris denen bölgeye penis başı değdi ve ben sonradan kafama taktım acaba zevk suyu bulaştı mı diye. Bu kötü olaydan 11 gün sonra adet oldum ilk gün kahverengi geldi ertesi günü kanamaya dönüştü ve pıhtılıydı. Fazla pedimi doldurmadı ama tuvalete her çıktığımda akıntı ve pıhtılı kan attım. Bunları açıkça söylediğim için gerçekten özür diliyorum. Daha sonra kafama taktım adetimin 3.günü idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Bu kötü ve tecrübesiz olay benim psikolojimi alt üst etti. Adetim bitti, psikolojik olarak mı bilmiyorjm ama karnımda garip bir his var ve sanki midem bulanıyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Adetim yaklaşık 4 gün kadar sürdü daha sonra kahverengiye dönüştü

Lütfen dalga geçmeyin benimle nolur yardımcı olun nolur karnımda neden garip bi his var

:KK48: Kusura bakma ama gulesim geldi :KK70:

Stresten garip hissediyosundur test de yapmisin negatif cikmis hos pozitif ciksaydi ozaman guinnes rekorlar kitabina ismin kazinirdi heralde surtunmeyle gebe kalarak :-)
Yaa biliyorum gülünecek kadar aptalca bi konu.. ama adetken yaptım testi ve karnımda böyle bi his olması benim moralimi bozdu. Yoksa böyle konuyla sizi rahatsız rtmek istemezdim özür dilerim

Gerçekten dimi abla bana kan testi yaptır diyen oldu riskli durum böyle hamile kalan oldu diyen oldu..
Surtunmeyle hamile kalinsaydi oohooo...... bisi derdimde ban yemiyim simdi :-)
Riskli bi durum yok bencee yine soluyorum stres yaptigin icin adetin gecikir kisa surer vs. bisey olmas

Aslında olaydan 10 gün sonra adet oldum.. sadece hem adet olup hem idrar testi yapıp da negatif sonuç elde edip sonra hamile olduğunu öğrenenler olmuş. Böyle bi durum olsa 10 gün sonra adet olur muydum?

Allah aşkına akıl mantık var yani ciddi ciddi soruyor musunuz? :işsiz:
Adet olmussunız her seyden önce.😂
Millet ne kadar uğraşıyorda hamile kalamıyor 😂
Evet adet oldum ama 10 gün sonra oldum ve üstüne görme denilen bişi varmış ben araştırınca öğrendim

Komik bi konu değil bence evet hamile kalınabilir düşük ihtimal de olsa. Tekrar test yap ve emin ol bence

Abla öyle diyosunuz ama internette o kadar değişik bilgiler ve yorumlar okudum ki kafam karıştı
Öyle kolaysa insanlar neden yıllardır bebek icin ugrassınlar hemen olurdu..
Sen ilişkiye girmemişsin, adet olmussun, komik ama birde test yapmıssın.
Hadi bizim cevaplar seni tatmin etmeni ama zaten adet olduktan sonra hamilelik imkansız.
O bulantılar falan psikolojik.
Böyle korkuyorsun bak bir daha bir şey yaşama.
Sana tavsiyem bu olsun.

Öyle kolaysa insanlar neden yıllardır bebek icin ugrassınlar hemen olurdu..
Sen ilişkiye girmemişsin, adet olmussun, komik ama birde test yapmıssın.
Hadi bizim cevaplar seni tatmin etmeni ama zaten adet olduktan sonra hamilelik imkansız.
O bulantılar falan psikolojik.
Böyle korkuyorsun bak bir daha bir şey yaşama.
Sana tavsiyem bu olsun.
Deminki bayan olasılık var yazdı kafam karıştı iyice. Bi daha böyle bişi yaşamam

Back