Sürtünme ile gebelik mümkünmü

Ya lütfen yapmayın ilişkiye girmek degil sadece belki daha rahat anlarsınız diye öyle yazdım:)
Benimkisi öğrenme arzusu. İlişkiye girdiyseniz ve korunmadıysanız hamile kalma ihtimaliniz var. Ertesi gün aşmışsınız kalmama olsılığınız daha yüksek. Sürtündüyseniz zaten hamilelik olmaz.

Ya lütfen yapmayın ilişkiye girmek degil sadece belki daha rahat anlarsınız diye öyle yazdım:)
Ya sen ilk değilsin aşkım, genelde böyle konular sık açılıyor ondan arada biz de ekşın katıyoruz yorumlara

Hanımefendi beni bilgisizlikten suçladı belkide haklı gerçekten uzağım bu konulara biraz cahilim bile diyebilirim 1 yıl sonra ilk defa çıplaklık sadece sürtünme oldu organlar arası bu zevk suyu veya başka bişey vajinama gelmiştir diye korkuyorum korkudan ilaç aldım düşünün cahil korkumu

Yağ, şeker ,un yok helva nasıl olacak? Sürtünülmüs ella da icilmis buna rağmen imkansızı basarırsanız sizi artık nikah paklar..

Korktuğunuz işlere girişmemelisniz

Sürtünmeyle geçebilen çeşitli virüsler var bu konuda da bilginiz yoksa aklınızda bulunsun.

Her sürtündüğünde böyle ella alırsan senin hormonlar vücut rahim vs nanayyy. Yılda maks 2 kere kullanılır o ilaç ve acil durumlarda kullanılır madem bilgin yok biraz olsun. Kolay kolay almamak lazım prezervatif patlar ya da doğum kontrol alınan gün kusulur hapın etkisi geçer ya da hap almayı unuttuğunuz bir dönemdir vs vs. o zaman alırsınız ellayı. Zaten yumurtlama olduysa eğer ona da bir etkisi yok sadece yumurtlamayı engellemeye çalışan bir ilaç ve sonrasında uzun süre adet gecikmesi veya erken gelmesi gibi gibi etkileri olur. 6 aya kadar da bir kere içtiğiniz ilacı vücut tam tolere edemez. Madem seks istiyorsunuz ancak çocuk istemiyorsunuz ya düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanırsınız, prezervatif kullanırsınız ya da iğneler spiral gibi yöntemlere başvurursunuz yine de hiçbirinin %100 korumadığını bilmeniz lazım. Ellanın bile ilk 24 saat içinde alındığında koruyuculuğu %98 yani 2 ihtimalle gebelik mevcut. Tüpleri bağlı olduğu halde hamilelik yaşayan ve en küçük kardeşimi dünyaya getiren bir annem olduğu için benim açımdan imkansız diye bir şey yok mesela.

Herhangi bir giriş olmadı veya o bölgeye boşalmak durumu tarzı yinede gebelik mümkün mü bu yıl içinde ilk defa ella aldım bidaha alacağımı da sanmıyorum

Evliyim zahmet olmazsa yaşayıp göreyim, ama günümüz ergenlerine bile sorsak sizden daha bilgili çıkarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…