Aids ya da hpv geliyor genelde bu yöntemde.Bir durum yaşadım ve en rahat burdan cevap bulurum diye yazdım erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdim herhangi bi şekilde içeri girme olmadı ama korkuyorum sürtünürken gelmişmidir zevk suyu veya başka şey kendinde emin bende ama yinede tedbir alıp ertesi gün ella kullandım 10 12 saat geçtikten sonra oda bende pişman olduk şimdide korkuyorum sizce herhangi bir durum olurmu gebelik tarzı
Evet kocamla yanlışlıkla sürtündüm nur topu gibi bi kızım olacak 6 aya. Hayırlı olsunBir durum yaşadım ve en rahat burdan cevap bulurum diye yazdım erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdim herhangi bi şekilde içeri girme olmadı ama korkuyorum sürtünürken gelmişmidir zevk suyu veya başka şey kendinde emin bende ama yinede tedbir alıp ertesi gün ella kullandım 10 12 saat geçtikten sonra oda bende pişman olduk şimdide korkuyorum sizce herhangi bir durum olurmu gebelik tarzı
Teşekkür ederim cevabınız için korkum var birazella etki gösterir olmaz zaten de
Dalga geçmenizi gerek yok.Evet kocamla yanlışlıkla sürtündüm nur topu gibi bi kızım olacak 6 aya. Hayırlı olsun
Sizinde bilmediğiniz işlere kalkışmanıza gerek yokDalga geçmenizi gerek yok.
Burası bir forum beni yargılamaya hakkınız yok bilginiz varsa söylersiniz yoksa susarsınız dalga konusu olacak bişey degil hemcinsim olmanıza rağmen bunu yapmanız ne kadar dogru yazık gerçektenSizinde bilmediğiniz işlere kalkışmanıza gerek yok
Yargılamak demeyelim de yaşıtım olan bir kadının bu kadar bilgisiz(!) olmasına aşırı şaşırıyorum diyelimBurası bir forum beni yargılamaya hakkınız yok bilginiz varsa söylersiniz yoksa susarsınız dalga konusu olacak bişey degil hemcinsim olmanıza rağmen bunu yapmanız ne kadar dogru yazık gerçekten
Sizin kadar bişeyler yaşayıp görmedim diyelim bilgimin kısıtlı olması bundan ilk defa böyle bir konuda yardıma ihtiyacım oldu bilgi istemek ayıp bişey degil zorbalık toplum olarak kanımıza işlemiş günah gördükmü ilk taşı almak için sıraya gidiyoruz neyse sagolun komik cevabınız içinYargılamak demeyelim de yaşıtım olan bir kadının bu kadar bilgisiz(!) olmasına aşırı şaşırıyorum diyelim
O kadar emek var efor var üstüne de stres hiç değilse doya doya hakkını verse idinizBir durum yaşadım ve en rahat burdan cevap bulurum diye yazdım erkek arkadaşımla sürtünme ile ilişkiye girdim herhangi bi şekilde içeri girme olmadı ama korkuyorum sürtünürken gelmişmidir zevk suyu veya başka şey kendinde emin bende ama yinede tedbir alıp ertesi gün ella kullandım 10 12 saat geçtikten sonra oda bende pişman olduk şimdide korkuyorum sizce herhangi bir durum olurmu gebelik tarzı
Sakin ol şampiyon, çok düşük risk ama olabilir ihtimali var. Bu kadar yükselmenin alemi yok. Fazla sinir erken öldürür hayat güzel boşverSizin kadar bişeyler yaşayıp görmedim diyelim bilgimin kısıtlı olması bundan ilk defa böyle bir konuda yardıma ihtiyacım oldu bilgi istemek ayıp bişey degil zorbalık toplum olarak kanımıza işlemiş günah gördükmü ilk taşı almak için sıraya gidiyoruz neyse sagolun komik cevabınız için
Literatüre yeni bir versiyonu eklenmiş olamaz mıBiri bana ‘sürtünme ile ilişkiye girmek’ nasıl oluyor anlatabilir mi?
Hayır bir girme işlemi yok. Aklım almadı öğrenmek isterim bu yeni bilgiyiLiteratüre yeni bir versiyonu eklenmiş olamaz mı
Kız öyle dedin de biri şırıngaya doldurup sıksak gebe kalır mıyım demişti o geldi aklımaHayır bir girme işlemi yok. Aklım almadı öğrenmek isterim bu yeni bilgiyi
Teşekkür ederim sinirli degilim gerçekten hanımefendi dalga geçti bende rahatsız oldum bu yaşıma kadar bişey yaşamadım ilk defa bişeyler yaşadık ve çok düşük bir ihtimal bile olsa korktum 24 saat geçmeden ella da kullandım diyorum ya sadece küçük bir korkuSakin ol şampiyon, çok düşük risk ama olabilir ihtimali var. Bu kadar yükselmenin alemi yok. Fazla sinir erken öldürür hayat güzel boşver
Ya lütfen yapmayın ilişkiye girmek degil sadece belki daha rahat anlarsınız diye öyle yazdım:)Biri bana ‘sürtünme ile ilişkiye girmek’ nasıl oluyor anlatabilir mi?
Ella kullanma ileride bebek sahibi olmanı bile etkileyebilecek güçlü bir ilaç. Vücudunda hormon sistemini alt üst ediyorsunTeşekkür ederim sinirli degilim gerçekten hanımefendi dalga geçti bende rahatsız oldum bu yaşıma kadar bişey yaşamadım ilk defa bişeyler yaşadık ve çok düşük bir ihtimal bile olsa korktum 24 saat geçmeden ella da kullandım diyorum ya sadece küçük bir korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?