- Konu Sahibi Artbeauty0
İmkansızın imkansızı gibi birsey hamile kalmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün biraz kan geldi ama adetime 12-13 gün var . İlacın etkisi olabilir mi?Hiçbir şekilde boşalma olmamış, zevk suyunun vajina dışından döllemek gibi bir olasılığı yok! Vajina üzerine tam bir boşalma bile olsa gebelik söz konusu olmaz, binde bir ihtimal bile diyemeyiz ama teorik olarak bilim her şeyin mümkün olduğundan hareket eder. Teoride kalır, pratikte örneği yoktur. Doktorlara soru sorulan pek çok platform var, bir tane bile “bu şekilde hamile kaldım” diyen örnek yoktur. Çevrenizde bu şekilde hamile kaldığını iddia eden biri varsa net söylüyorum samimiyetsizdir. Genç kızlarımızın bu kaygıları çok üzücü, bu bizlere çocuklarımızın cinsel eğitimi konusunda çok şey anlatıyor. Okullarda detaylı cinsel eğitim mutlaka verilmeli, bilgi ve erişim çağındayız ama demek ki kişisel çabalar çok çok yetersiz…
Yanlış biliyorsunuz hanımlar. Zevk suyunda hatri sayılır derecede sperm var ve hamile kalınabilir. Bu hüzden geri çekme yönteminin bile yüzde 60 koruduğu gibi bir gerçek var dileyen uzman yazılarından bakabilir. Zevk suyu rahim içine ilerlerse tabi ki hamile kalabilir. Ve evet surtunme yoluyla hamile kalınabilir düşük ihtimal de olsa. Ayrıca dileyen dilediği şekilde ister sürtünme yaşar ister direk birlikte olur başkalarının özel hayatiyla dalga geçeceksek veya eleştireceksek eminim sizin özel hayatinizda da çok bulunur herkesin eğrisi doğrusu yaşantısı bambaşkadır çünkü.
Konu sahibi arkadaşin sorununa gelince, hem düşük bir ihtimal olması, hem de Ella kullanması sebebiyle hamile kalacağını sanmam. Ertesi gün hapları Bütün düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Bütün düşünceleriniz için teşekkür ederim. İçimde bir endişe var ama daha iyiyim.Yanlış biliyorsunuz hanımlar. Zevk suyunda hatri sayılır derecede sperm var ve hamile kalınabilir. Bu hüzden geri çekme yönteminin bile yüzde 60 koruduğu gibi bir gerçek var dileyen uzman yazılarından bakabilir. Zevk suyu rahim içine ilerlerse tabi ki hamile kalabilir. Ve evet surtunme yoluyla hamile kalınabilir düşük ihtimal de olsa. Ayrıca dileyen dilediği şekilde ister sürtünme yaşar ister direk birlikte olur başkalarının özel hayatiyla dalga geçeceksek veya eleştireceksek eminim sizin özel hayatinizda da çok bulunur herkesin eğrisi doğrusu yaşantısı bambaşkadır çünkü.
Konu sahibi arkadaşin sorununa gelince, hem düşük bir ihtimal olması, hem de Ella kullanması sebebiyle hamile kalacağını sanmam. Ertesi gün hapları kimilerinde kanama yapabilir ve bu tamamen normal bir durum.
Olabilir, ara kanama da yaşıyor olabilirsin. Üzerinde durma stres kaynaklı da olur. Devam ederse doktora görün.Bugün biraz kan geldi ama adetime 12-13 gün var . İlacın etkisi olabilir mi?
Kasıklarımda ağrıyor belki erken regl yapmış olabilir mi diye düşünüyorumOlabilir, ara kanama da yaşıyor olabilirsin. Üzerinde durma stres kaynaklı da olur. Devam ederse doktora görün.
Aynı şeyi bir ay öncesine kadar bende yasıyordum her ne kadar dalga geçilse de böyle hamile kalınır mı gibisine insanın içindeki o Korkunun tarifi yok sürekli araştırıyordum okuyordum içimi rahatlatacak hiçbirsey bulamadım bende içtikten 7 gün sonra ara kanamam oldu 3 gün sürdü adetim tam 20 gün gecikti bu 20 günde öldüm öldüm dirildim kaç defa test yaptım negatif ama midem bulanıyor yemek yiyemiyorm yok böyle birsey 2 gün öncesine kadar regl olmadaydım kadın Doğuma gidecektim korka korka ama şükür regl oldum demek istediğim şüphe yok mu var tabiki ama stres yapma çok etkiliyor benim için öyle oldu umarım geçikmeden regl olursunMerhaba. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir birlikteliğim oldu. Hiçbir şekilde boşalma olmadı ama zevk suyundan endişelendiğim için 25 saat sonra ella kullandım. Aradan 6-7 gün geçti. Bugün hafif koyu sarı kahverengimsi bir akıntım geldi. Bu normal mi ? Daha adetime 1 haftadan biraz fazla var. Hamile olmaktan korkuyorum.
Benim regl sancısı gibi bir sancıyla 20 ağustosta kanamam geldi.Bugün çok çok az geldi. 1.2. Günler orta derece kanama yaşadım. Ama normal reglimden azdı. 3.4. Gün azaldı çokça. Ara kanamamı yaşıyorum bilmiyorum. Reglide olmuş olabilirim diye düşünüyorum. İnternetten bir doktora sordum geri çekilebiliyormuş. Ama emin olamadım.Seninki nasıldı rengi vs. Sancın var mıydı? Reglime 6 gün var. Ve endişeye gelicek olursak hiç bitmiyor. Hep içimde hep düşünüyorum. Dalga geçenlere gelicek olursakta fani dünyada hata yapan varlıklarız önemli olan ders çıkarmak kimse muhteşem değil. Sorularıma cevap yazarsan çok mutlu olurum. Yazdığın içinde teşekkür ederim.Aynı şeyi bir ay öncesine kadar bende yasıyordum her ne kadar dalga geçilse de böyle hamile kalınır mı gibisine insanın içindeki o Korkunun tarifi yok sürekli araştırıyordum okuyordum içimi rahatlatacak hiçbirsey bulamadım bende içtikten 7 gün sonra ara kanamam oldu 3 gün sürdü adetim tam 20 gün gecikti bu 20 günde öldüm öldüm dirildim kaç defa test yaptım negatif ama midem bulanıyor yemek yiyemiyorm yok böyle birsey 2 gün öncesine kadar regl olmadaydım kadın Doğuma gidecektim korka korka ama şükür regl oldum demek istediğim şüphe yok mu var tabiki ama stres yapma çok etkiliyor benim için öyle oldu umarım geçikmeden regl olursun
Dışardan spermin içeri girmesi çok zor. Ella kullanmışsın bu hap bütün işlevi değiştiriyor. ara kanama geçirmek, regli gecikmesi, normalinden az regli yaşamak hepsi normal. Herşey vücudunun belirlediği gibi çalışırken, aldığın ilaçla herseyi değiştiriyorsun böyle düşün.Benim regl sancısı gibi bir sancıyla 20 ağustosta kanamam geldi.Bugün çok çok az geldi. 1.2. Günler orta derece kanama yaşadım. Ama normal reglimden azdı. 3.4. Gün azaldı çokça. Ara kanamamı yaşıyorum bilmiyorum. Reglide olmuş olabilirim diye düşünüyorum. İnternetten bir doktora sordum geri çekilebiliyormuş. Ama emin olamadım.Seninki nasıldı rengi vs. Sancın var mıydı? Reglime 6 gün var. Ve endişeye gelicek olursak hiç bitmiyor. Hep içimde hep düşünüyorum. Dalga geçenlere gelicek olursakta fani dünyada hata yapan varlıklarız önemli olan ders çıkarmak kimse muhteşem değil. Sorularıma cevap yazarsan çok mutlu olurum. Yazdığın içinde teşekkür ederim.
Canım benim 7gun sonra olan kahverengi akıntıydı ara kanama oluyor o herkeste olmayabilirmiş adetimden 20 gün sonra olduğum da adet yani ama geç oldum gecikme yapabilirmiş adet olduğum da kahverengiydi sonra kırmızıya döndü ben maydonoz suyu soğan suyu içiyordum ama mide hassas olduğu için içemedim çok fazla bide masajlar YouTube de onlara da bak işe yarıyor bol bol dua et ben öyle pişman oldum ki yaptıgım için erkeklere değmiyor gerçekten onların umrunda değil hiçnirsry çok sıkıntı yapma dicem ama elinde değil seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama insallah düzelir HerseyAynı şeyi bir ay öncesine kadar bende yasıyordum her ne kadar dalga geçilse de böyle hamile kalınır mı gibisine insanın içindeki o Korkunun tarifi yok sürekli araştırıyordum okuyordum içimi rahatlatacak hiçbirsey bulamadım bende içtikten 7 gün sonra ara kanamam oldu 3 gün sürdü adetim tam 20 gün gecikti bu 20 günde öldüm öldüm dirildim kaç defa test yaptım negatif ama midem bulanıyor yemek yiyemiyorm yok böyle birsey 2 gün öncesine kadar regl olmadaydım kadın Doğuma gidecektim korka korka ama şükür regl oldum demek istediğim şüphe yok mu var tabiki ama stres yapma çok etkiliyor benim için öyle oldu umarım geçikmeden regl olursun
İlk deneyimimdi ve son olucak. Teşekkür ederim yazdığınız için umarım bir an önce biter benim için bu konu.Ella içeceğinize prezervatif taksaydınız keşke. Şeker içer gibi ella içenleri anlamıyorum gerçekten. O kadar ağır bir ilaç ki.
Korunma yollarını öğrenip cinselliğe atılmak en doğrusu.
Hamile kalmazsınız merak etmeyin, birleşme bile olmamış. İçiniz hiç rahat etmezse gebelik testi de yaparsınız reglinizden sonra. Ellanın yan etkilerinden biri de regl gecikmesi bu arada.
Koyu sarı enfeksiyon canım prezervatif kullanabilirsiniz hem sağlık açısından hem korkmama açısından korunmuş olursunuz ayrıca keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsa boşalmadan zevk suyuylaMerhaba. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir birlikteliğim oldu. Hiçbir şekilde boşalma olmadı ama zevk suyundan endişelendiğim için 25 saat sonra ella kullandım. Aradan 6-7 gün geçti. Bugün hafif koyu sarı kahverengimsi bir akıntım geldi. Bu normal mi ? Daha adetime 1 haftadan biraz fazla var. Hamile olmaktan korkuyorum.
Merhaba, geçenlerde yine size yazmıştım, konuyu hemen özet geceyim, benim ağustosun 21 inde sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu, ama hiçbir şekilde vajina üstüne ve içine boşalma olmadı, sadece zevk suyundan korktuk. Nişanlım başka bir yere boşaldı sonra vajinama sürttü bende korktum acaba tam ıslak mendille sildimi diye şüphe ettim hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı alıp içtim. Bu arada ilacın adı (ERTES72). İlacı içtikten 5, 6 gün sonra ilacın yan etkisi olan ara kanamam oldu, kahverengili, kırmızılı. O süreçte yine ilacın yan etkisi olan mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti oldu. Meme hassasiyeti ilacı içtikten 2 hafta sonra başladı, ama ben çok stres yaptım, aşırı kafama taktım. İnternetten hamilelik belirtilerine bakıyordum, hemen 1 saat içinde o belirti başlıyordu, kafayı yemek üzereydim. Her neyse yan etkisi 1 aydan fazla sürdü ilacın. Geçen ay eylülün 7 sinde de 5 gün süren kanamam oldu ama çok az az geldi, ilk iki gün pıhtılı geldi idrarimi yaparken de geldi pıhtılı ama korktum acaba yerleşme kanaması mı diye. Sonra ben bu olay olduktan 28 gün sonra eczanede satılan idrar testinden yaptım negatif çıktı, yine aralıklarla yaptım negatif çıktı. O olay olduktan 45 gün sonra yine yaptım negatif çıktı. Şimdi de geçen hafta perşembe günü yani ekimin 7 sinde yine kanamam oldu, geçen ayda eylülün 7 sinde kanamam olmustu. bugünde devam ediyor toplam 5 gündür var. Aynı adetim gibi kahverengili geldi sonra kırmızı pıhtılı gibiydi, ama suan az az geliyor, ilacın yan etkisi olur mu az gelmesi sizce?? Hamilelik olabilir mi bu şekil???? Risk var mııı ??? ( bir de benim meme ucumda hafif beyazlık var, ben çok kendimi dinledim o süreçte, bastırdım mememe falan acaba acıyor mu diye, internete de baktım, meme ucu beyazlaması ya hamilelikte süt kanalı olurken oluyormuş, ya hormonlardan dolayı, hormon ilaçlarından dolayı, birde memeye baskıdan, lütfen cevap verin ?? Risk var mHiçbir şekilde boşalma olmamış, zevk suyunun vajina dışından döllemek gibi bir olasılığı yok! Vajina üzerine tam bir boşalma bile olsa gebelik söz konusu olmaz, binde bir ihtimal bile diyemeyiz ama teorik olarak bilim her şeyin mümkün olduğundan hareket eder. Teoride kalır, pratikte örneği yoktur. Doktorlara soru sorulan pek çok platform var, bir tane bile “bu şekilde hamile kaldım” diyen örnek yoktur. Çevrenizde bu şekilde hamile kaldığını iddia eden biri varsa net söylüyorum samimiyetsizdir. Genç kızlarımızın bu kaygıları çok üzücü, bu bizlere çocuklarımızın cinsel eğitimi konusunda çok şey anlatıyor. Okullarda detaylı cinsel eğitim mutlaka verilmeli, bilgi ve erişim çağındayız ama demek ki kişisel çabalar çok çok yetersiz…
yahu onun da tadı başka. ön şeysi gibi düşün. Asıl problem eşimle falan diye post açsa ok ama alenen zina bu. ıııyykkk sevmedim.İstiyorsanız onurunuzla sevişin gitsin ya da hiç girmeyin böyle işlere, sevgilinizin gönlünü etmek için. Sürtünmekten ne anlıyorsunuz?
Sonunda tam birleşme olsa tamam, böyle bekaret gitmesin diye yapıyorlar. Sürtün sürtün tam kavuşama her seferinde, seks mi eziyet mi belli değil.yahu onun da tadı başka. ön şeysi gibi düşün. Asıl problem eşimle falan diye post açsa ok ama alenen zina bu. ıııyykkk sevmedim.
yani aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. en güzeli zamanını beklemek. ama bildiğim bir şey var. ertesi gün hapları kadına aşırı zarar veriyo. kadınlar önce kendilerine saygı duyup o dereceye getirtmesinler .erkekler için YAŞAMIYORSUNUZ AKLINIZI BAŞINIZA ALIN. KISIRLIĞA AŞIRI KILLANMAYA KADAR YOLU OLUYO HAPLARIN. AKILLI OLUN IMIMINIZA SAHİP ÇIKIN. SİZİ IM OLARAK GÖREN ERKELER ÖLSENİZDE KIYMET VERMEYECEKLER. SİNİRLENDİM YAHU. Bİ ÖNCE KENDİNİZE DEĞER VERİN. HERŞEY CİNSELLİK DEĞİL. EL ELE TUTUŞARAKTA CİNSEL HAZZA ULAŞIRSINIZ. AMA ERKEKLER İLLA BOŞALACAK. SİZDE ONLARA Hİ,ZMET EDİYORSUNUZ. KİMSE KUSURA BAKMASIN LÜTFEN. KIRMAK İSTEMEZDİM AMA HERKES Bİ ANLAYIŞLI YAKLAŞMIŞ. KENDİNİZE GELİN.OKSonunda tam birleşme olsa tamam, böyle bekaret gitmesin diye yapıyorlar. Sürtün sürtün tam kavuşama her seferinde, seks mi eziyet mi belli değil.
Boşalma olmadan sürtünme yoluyla gebelik olmaz, imkansız. Siz obsesyon geliştirmişsiniz, psikoloğa görünün kaygınız devam ederse…Merhaba, geçenlerde yine size yazmıştım, konuyu hemen özet geceyim, benim ağustosun 21 inde sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu, ama hiçbir şekilde vajina üstüne ve içine boşalma olmadı, sadece zevk suyundan korktuk. Nişanlım başka bir yere boşaldı sonra vajinama sürttü bende korktum acaba tam ıslak mendille sildimi diye şüphe ettim hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı alıp içtim. Bu arada ilacın adı (ERTES72). İlacı içtikten 5, 6 gün sonra ilacın yan etkisi olan ara kanamam oldu, kahverengili, kırmızılı. O süreçte yine ilacın yan etkisi olan mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti oldu. Meme hassasiyeti ilacı içtikten 2 hafta sonra başladı, ama ben çok stres yaptım, aşırı kafama taktım. İnternetten hamilelik belirtilerine bakıyordum, hemen 1 saat içinde o belirti başlıyordu, kafayı yemek üzereydim. Her neyse yan etkisi 1 aydan fazla sürdü ilacın. Geçen ay eylülün 7 sinde de 5 gün süren kanamam oldu ama çok az az geldi, ilk iki gün pıhtılı geldi idrarimi yaparken de geldi pıhtılı ama korktum acaba yerleşme kanaması mı diye. Sonra ben bu olay olduktan 28 gün sonra eczanede satılan idrar testinden yaptım negatif çıktı, yine aralıklarla yaptım negatif çıktı. O olay olduktan 45 gün sonra yine yaptım negatif çıktı. Şimdi de geçen hafta perşembe günü yani ekimin 7 sinde yine kanamam oldu, geçen ayda eylülün 7 sinde kanamam olmustu. bugünde devam ediyor toplam 5 gündür var. Aynı adetim gibi kahverengili geldi sonra kırmızı pıhtılı gibiydi, ama suan az az geliyor, ilacın yan etkisi olur mu az gelmesi sizce?? Hamilelik olabilir mi bu şekil???? Risk var mııı ??? ( bir de benim meme ucumda hafif beyazlık var, ben çok kendimi dinledim o süreçte, bastırdım mememe falan acaba acıyor mu diye, internete de baktım, meme ucu beyazlaması ya hamilelikte süt kanalı olurken oluyormuş, ya hormonlardan dolayı, hormon ilaçlarından dolayı, birde memeye baskıdan, lütfen cevap verin ?? Risk var m
Bazen zevk suyuna sperm karışır ama o da çok düşük bi ihtimal yani bu şekildede hamilelik olabilir ama dediğim gibi çok çok düşük bi ihtimalTeknik olarak imkansız. Örneği falan da yok, böyle hamile kaldım diyen yalan söylüyor, yaşadıklarından utanan insanların sayesinde şehir efsanesi oluyor bu gibi saçmalıklar…