- 14 Haziran 2023
- 6.413
- 19.660
- 33
-
- Konu Sahibi yesilavakado
Seks yok ama her halt var. Bence minik yavru bir avokadonuz olabilir Y yesilavakadoBiz erkek arkadaşımla sevişiyorduk öpüştük falan vajinamı yaladı sonra çıplak bir sevişme oldu ben sürtündüm penisine bakireyim herhangi bir seks konusu falan olmadı boşalmada olmadı daha, penisi ereksiyon halindede değildi sadece bazen elimle okşarken zevk suyu gelmişti sonra zaten adet günümdü aynı günün gecesi adet oldum reglim her zaman ki gibi 6 gün sürdü 1 hafta geçti fakat sabahları uyanınca midem bulanıyor karnımda bi şişkinlik varmış gibi hissediyorum bu konu hakkındada fazla bilgim yok biligisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
Beş milyon tane bu konu ile ilgili burada konu var aç birini oku.yumurtalama günü hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bu kadar özel detay neden?Biz erkek arkadaşımla sevişiyorduk öpüştük falan vajinamı yaladı sonra çıplak bir sevişme oldu ben sürtündüm penisine bakireyim herhangi bir seks konusu falan olmadı boşalmada olmadı daha, penisi ereksiyon halindede değildi sadece bazen elimle okşarken zevk suyu gelmişti sonra zaten adet günümdü aynı günün gecesi adet oldum reglim her zaman ki gibi 6 gün sürdü 1 hafta geçti fakat sabahları uyanınca midem bulanıyor karnımda bi şişkinlik varmış gibi hissediyorum bu konu hakkındada fazla bilgim yok biligisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
Bakın ne yaşadığınız beni ilgilendirmiyor ama ben evlendikten sonra dahi zor alıştığım şeyleri,siz sevgilinizle yaşamışsınız.Oral vs.yumurtalama günü hakkında bilgi verebilir misiniz?
yani okuyanlar bilsin ona göre cevaplasın diyeBu kadar özel detay neden?Degilsin zaten hamile falan.
tamamdır teşekkür ederimBakın ne yaşadığınız beni ilgilendirmiyor ama ben evlendikten sonra dahi zor alıştığım şeylere siz sevgilinizle yaşamışsınız.Oral vs.
Netten araştırın lütfen.
Rica ederim,siz yine de dikkatli olun sonraki ilişkilerinizde.tamamdır teşekkür ederim
yani bu şekilde linçlemek yerine doğruları söyleseniz daha cazip olur genede teşekkürlerSeks yok ama her halt var. Bence minik yavru bir avokadonuz olabilir Y yesilavakado
Ne kadar da düşünceli bir ponçikyani okuyanlar bilsin ona göre cevaplasın diye
Ya değilsin neyini soruyorsun. Çok şüphelendi isen git doktora sor. Gebe miyim diye. Sanki ben senin betimlemene göre kan tahlili ultrason yapıp, aaa gebe değilsin diyebilirim. Mantıklı mı sence?yani bu şekilde linçlemek yerine doğruları söyleseniz daha cazip olur genede teşekkürler
haklısınız teşekkür ederimYa değilsin neyini soruyorsun. Çok şüphelendi isen git doktora sor. Gebe miyim diye. Sanki ben senin betimlemene göre kan tahlili ultrason yapıp, aaa gebe değilsin diyebilirim. Mantıklı mı sence?
Yanı seviştim sürtündüm de gitBu kadar özel detay neden?Degilsin zaten hamile falan.
özür dilerim niyetim o şekilde değil endişe içerisinde olduğum için anlatmak zorunda hisettim kusura bakmayınYanı seviştim sürtündüm de git
Yok onu yapmış yok bunu yapmış yok erkek şunu yapmış
Sevişmiş her halti var ama bizden yardım istiyor
sorduk mu ne yaptınız diye dalga geçiyor...saçmalık
dalga geçmeyin lütfenBiraz daha fazla sürtünseydi kıvılcım çıkabilirdi.
Gebelik testi yapın
Erkek yanından geçse hamile olabileceklerini düşünüyorlar.Sevişmeyi biliyorsanız hamilelik nasıl oluyor onuda öğrenin öğrenmemiş sevişmeyin diyoruz ama dinleyen kim.En önemlisi korunma yöntemlerinden bi haber olmayın.Yanı seviştim sürtündüm de git
Yok onu yapmış yok bunu yapmış yok erkek şunu yapmış
Sevişmiş her halti var ama bizden yardım istiyor
sorduk mu ne yaptınız diye dalga geçiyor...saçmalık
Burda senin soruna kimse cevap veremez verilen cevaplar var dahada cevap istiyorsun ne yazalımözür dilerim niyetim o şekilde değil endişe içerisinde olduğum için anlatmak zorunda hisettim kusura bakmayın
haklısınız genede teşekkür ederim yorumlarınız içinBurda senin soruna kimse cevap veremez verilen cevaplar var dahada cevap istiyorsun ne yazalım
Endişe yasiyacaksan niye sevisiyorsun yapma o zaman
git sağlık ocağına test yaptır ....burasi sağlık kurumu değil...bu kadar basit
Ama bakire bunuda biliyorlar ne ilginçErkek yanından geçse hamile olabileceklerini düşünüyorlar.Sevişmeyi biliyorsanız hamilelik nasıl oluyor onuda öğrenin öğrenmemiş sevişmeyin diyoruz ama dinleyen kim.En önemlisi korunma yöntemlerinden bi haber olmayın.
Sorgulamak bana düşmez kendi hayatı ama orta da bakirelik diye birşey kalmışmı ki?Ama bakire bunuda biliyorlar ne ilginç
yani giren çıkan birşey olmadığında bakireliğim bozuluyor mu?Sorgulamak bana düşmez kendi hayatı ama orta da bakirelik diye birşey kalmışmı ki?