- 11 Ekim 2024
- 31
- -1
- 19
-
- Konu Sahibi yesilavakado
teşekkür ederim bu mide bulantısı falan normal mi?Seks konusu olmuş, yaşadığınız şeyin adı seks. Seks illa penetrasyon değil, neyse.
Hamile değilsiniz
Psikolojiktir muhtemelen ya da salgın var, hastasınızdırteşekkür ederim bu mide bulantısı falan normal mi?
teşekkür ederim umarım diğer üyelerde cevap verir cevaplarınız çok değerli dürüst cevaplar için teşekkür ederim.Psikolojiktir muhtemelen ya da salgın var, hastasınızdır
Maşallah seksle ilgili herşeyi biliyorsunuz ama gebelikle ilgili bilginiz yokBiz erkek arkadaşımla sevişiyorduk öpüştük falan vajinamı yaladı sonra çıplak bir sevişme oldu ben sürtündüm penisine bakireyim herhangi bir seks konusu falan olmadı boşalmada olmadı daha, penisi ereksiyon halindede değildi sadece bazen elimle okşarken zevk suyu gelmişti sonra zaten adet günümdü aynı günün gecesi adet oldum reglim her zaman ki gibi 6 gün sürdü 1 hafta geçti fakat sabahları uyanınca midem bulanıyor karnımda bi şişkinlik varmış gibi hissediyorum bu konu hakkındada fazla bilgim yok biligisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
lütfen bu tür konularda biraz bu yönden bakmayın belki bilgili ve tecrübeli olduğunuz için size saçma gelebilir ama insan ister istemez endişe ediyor lütfen olanı ve doğru şeyleri söyleyinMaşallah seksle ilgili herşeyi biliyorsunuz ama gebelikle ilgili bilginiz yok
Acın bi okuyun öğenin neymiş ne değilmiş diye
Ve siz asla bakire değilsiniz hemde hiç değilsiniz
bu bulantı ve karnımda hisettiğim şişkinlik piskolojik mi yani zaten bu olay regl olacağım gün yaşandı ve direk regl oldum regldan sonrada bu şekilde mide bulantısı hisettimRegl olmuşsunuz,hamile değilsiniz.
Psikolojik bir bulantı.Yumurtlama gününde bile değilmişsiniz,hamile değilsinizbu bulantı ve karnımda hisettiğim şişkinlik piskolojik mi yani zaten bu olay regl olacağım gün yaşandı ve direk regl oldum regldan sonrada bu şekilde mide bulantısı hisettim
Doğruyu dedimlütfen bu tür konularda biraz bu yönden bakmayın belki bilgili ve tecrübeli olduğunuz için size saçma gelebilir ama insan ister istemez endişe ediyor lütfen olanı ve doğru şeyleri söyleyin
EvetKonu gerçekten gerçek mi ?
teşekkür ederimDoğruyu dedim
Neresi yanlış soylermisiniz
Sevismisin bilerek gayette tutkulu şehvetli
Demi
Hamile nasıl olunur bilsen bunu sormazsın diyorum ki netten aç oku öğren hatta git tahlil yaptır madem bunu takıntı yaptın
Bakireyim yazmışın bakire değilsin arkadas gerçeğin taaaa kendisi bu
Neresi yanlış
Daha ne diyelim?lütfen gören ve bilgisi olanlar yorum yapsınlar söyledikleriniz çok değerli
evet haklısınız ama motive olmam lazım stres ve endişe içerisindeyim sizde beni anlayınDaha ne diyelim?
Hamile değilsiniz,yazdıkça eleştirileceksiniz haklı olarak.
Regl olmuşsunuz,hamile değilsiniz.İçiniz rahat olsun istiyorsanız,kan testi verin.evet haklısınız ama motive olmam lazım stres ve endişe içerisindeyim sizde beni anlayın
yumurtalama günü hakkında bilgi verebilir misiniz?Psikolojik bir bulantı.Yumurtlama gününde bile değilmişsiniz,hamile değilsiniz