Kesinlikle yemekte dah mutlu oluyolar önceden tatlı yapmıştım oturup yedi bir tepsiyi. Ama insan farklı şeyler yapmak istiyorErkekler öyle yazıyla felan mutlu olmuyor... Ben de yapmışdım onu niye sevdiğimi anlatan küçük notlar yazıp hediye ettiğim montun cebine koymuşdum... Giydiğinde görmüşdü çok sevindiğini söyledi ama saklamamıştır bence....İnanırmısın pasta yapıp, pogaca tarzı şeyler yapıp götürdüğümde daha çok sevindi sanki....Bu erkekler hep böyle sanırım.... Doğum günü yaklaştı süpriz yapmak istiyorum ama beynim durdu hiçbirşey gelmiyor aklıma....
Erkekler öyle yazıyla felan mutlu olmuyor... Ben de yapmışdım onu niye sevdiğimi anlatan küçük notlar yazıp hediye ettiğim montun cebine koymuşdum... Giydiğinde görmüşdü çok sevindiğini söyledi ama saklamamıştır bence....İnanırmısın pasta yapıp, pogaca tarzı şeyler yapıp götürdüğümde daha çok sevindi sanki....Bu erkekler hep böyle sanırım.... Doğum günü yaklaştı süpriz yapmak istiyorum ama beynim durdu hiçbirşey gelmiyor aklıma....
Kek, tatlı olaylarını da yaptım :) Hem ben diyet yapıyorum zaten şimdi ona yapıyorum derken kendim de yerim gider bütün diyet :)En sevdiği keki yapıyorum.
Sevgi, emek, zaman, kakao...
Moral bozukluğu filan kalmıyor.
Belli ki adam romantik degil, zorlama surpriz diye
Senin yanindayim bu sorunlarin altindan birlikte kalkacagiz de yeter
hahahaha kesinlikle haklısın paraya daha çok seviniceğine eminimsürprize ayırdığın parayı sevgiline ver sürpriz olur...
ne burcu
Param olsa o tarz bişey yapmak istiyorum zatenMoralim bozukken yapilan surprizlerden hic hoslanmam, yüzüme yalanci bir gülücük takip ayy çok mutlu oldum diye yalan söylemek zorunda olduğum anlar sadece..
Ama sevgilim bu hafta bir gün kendini ayarla seninle aksam yemegi yemek ya da canli müziğe gitmek istiyorum dediğinde bana daha iyi geliyor , hem zorlama yok hem konusmak disarida ki enerjiyi hissetmek iyi geliyordu
Param olsa o tarz bişey yapmak istiyorum zaten
balıksa ozamn parayı kırmızı kurdela ile fiyonk la ve ona ver ....balıklar soyut değil somut şeyleri sever... öyle yazıymış.. yazı okursun geçersin ...kekmiş. pastaymış... yersin biter onlar için...hahahaha kesinlikle haklısın paraya daha çok seviniceğine eminimbütün moral bozukluğu sebebi o zaten lanet para!!! Balık burcu ama hiç balık gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?