• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SÜRPRİZ!

Erkekler daha çok süprizle değilde hayatın her anında destek olduğunuzu idrak ettiklerinde huzura kavusuyorlar. Ama erkeklerin buni anlaması için biraz vakit geciyor Üzgünüm :p
arkadaslarin dediği gibi ilk yemek yediğiniz yer ilk yürüdüğünüz sokaklar hatta ilk kavga ettiğiniz yere gidin o bile farkina vardirabilir :KK66:

Adalara gidebilirsiniz. Bir bisiklette kiralarsiniz. Gidis+dönüş+bisiklet en fazla 30 tl tutar. Bisikletle o guzellikler icinde gezerken bide her zaman yanindayim ben senin gibi bir konusma yaparsaniz mukemmel olur :)

Piknik de yapabilirsiniz. Guzel bi ormanlik alana gidip sevdicegine de basini yaslarken yaptigin ufak tefek seyleri atistirmakta cok iyi olur :)

Adalara gidebilirsiniz. Bir bisiklette kiralarsiniz. Gidis+dönüş+bisiklet en fazla 30 tl tutar. Bisikletle o guzellikler icinde gezerken bide her zaman yanindayim ben senin gibi bir konusma yaparsaniz mukemmel olur :)

Piknik de yapabilirsiniz. Guzel bi ormanlik alana gidip sevdicegine de basini yaslarken yaptigin ufak tefek seyleri atistirmakta cok iyi olur :)
Son 1 aydır adalara gittik piknik güzel fikir umarım işi olmaz ve kabul eder :)

Piknik cok hos olabilir ve orda Onu ne kadar cok sevdiğinizi anlatan bir Video hazırlayıp izletin telden. Yada ortak arkadaşlarınıza kardeem seni seviyor tarzı şeyler söyletebilirsiniz.sıfır maliyet :) ben eşime doğum günü için hazırlamıştım bütün sevdiği insanlar doğum gününü kutlayan cümleler kurdu vs onları birleştirdim ve izlettim cok şaşırmıstı benden böyle bisey beklemiyordu. Bu tarz bisey yapabilirsin bence.

Back