• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.155
133
Ya kızlar, internetten kişiye özel cüzdan kılıf vs. Yapan bir siteden kendime kılıf ve cüzdan yaptırdım. Anneme de sürpriz olsun diye kılıf sipariş ettim. Kargo şubesine gelecek. Takip numarasına bakılırsa yarın gelecek.
Gelgelelim annem sürekli beraber bir şeyler yapalım istiyor. Dolayısıyla gidip çaktırmadan alma şansım da yok gibi. Mesela yarın tüm günümüz dolu, hafta içi dişimi çekecekler ona da gelmek istiyor. Hani ben hem anneme hayır demek istemiyorum ama çaktırmadan nasıl alırım diye düşünüyorum. E düşünürken dalıyorum. Annem ise hoşuna gitmedi bu program yüzün asıldı diye sitem ediyor.
Yani resmen sürpriz yaptığıma yapacağıma pişman oldum :( E ne bahaneyle çıksam sizce? Yani az kaldı “sana sürpriz yapmıştım ama izin vermedin ki çıkıp alayım” diyesim var :D

Diş çekimimden sonra arkadaşımla buluşcam anne de
1 saat durup gelirim de
Yaşın kaç?

Diş çekimimden sonra arkadaşımla buluşcam anne de
1 saat durup gelirim de
Yaşın kaç?
21 yaşındayım. Burada hiç arkadaşım yok hepsi okuduğum yerde. Aslında onun gelmek isteme sebebi operasyondan sonra (yirmilik) halin kalmaz rahat edemezsin diyor. Randevuyu aldığım gün Ya acaba şu güne mi alsan anneannenin da aynı gün dedi. İşte yok dedim gerek yok iyi sen bilirsin dedi. Sonra anneannem o operasyondan bağımsız acil gitti annemle. Annem bana sordu çekiyor muyduk öne diye. Yine yok sağol dedim. E artık üçüncü soruşta tamam gelmek istiyor dedim iyi dedim ne diyeyim. İstemeyecek gibi olduğumda da sitem ediyor :(

21 yaşındayım. Burada hiç arkadaşım yok hepsi okuduğum yerde. Aslında onun gelmek isteme sebebi operasyondan sonra (yirmilik) halin kalmaz rahat edemezsin diyor. Randevuyu aldığım gün Ya acaba şu güne mi alsan anneannenin da aynı gün dedi. İşte yok dedim gerek yok iyi sen bilirsin dedi. Sonra anneannem o operasyondan bağımsız acil gitti annemle. Annem bana sordu çekiyor muyduk öne diye. Yine yok sağol dedim. E artık üçüncü soruşta tamam gelmek istiyor dedim iyi dedim ne diyeyim. İstemeyecek gibi olduğumda da sitem ediyor :KK43:
Anne bi arkadaşım kıyafet almış benden rica etti senin adrese göndersem alır mısın diye bende kıramadım tamam dedim dersin

Siz hayatinda hic yalan söylememis bir insana benziyorsunuz ne güzel.. Anneniz de ne şansli sizin gibi evladi var.Masallah.Bu konu hakkinda söylenecek bi sürü beyaz yalan olabilir.Düşünün ,mutlaka bulursunuz
Aslında kendisine hiç almamışım gibi davranabilirim. Hani sadece kendime almışım onu alacakmışım gibi. Evet kendisine yalan söylemezdim. Anneanneyle yaşayınca biraz bazı şeyleri gizlemek zorunda kaldım ama kendisine söylemezdim. Akşamdan konuşabilirim aslında yarın sabahtan ufak bir işim var diye ama emin değilim çünkü bakarsınız sabah takip numarasına bakarım daha gelmemiş olur

Ya annenize sarılmak istedim. Nasıl tatlı her an sizinle olmak istemesi❤️ “Aradılar adıma kargo gelmiş birşey sipariş etmedim ama yanlışlık var heralde. Beraber gidelim mi almaya anne?” Diyin sorun. Şubeye gidince de “eminmisiniz bana mı?” diye uzatın. Sonra “anne sen baksana ya ben tedirgin oldum” diyin. Anneniz açsın veeeeee sürpriiizzzz!!!!

Eveeettt gittim almaya. Annem evde uyuyordu tam o uyanırken çıktım.
Yolda bana yazdı durdu ben anlamadım niye adrese gelmiyor da sen gidiyorsun diye. Eve geldim kendi paketini verdim. Bu ne ben anlamadım dedim. Açtı ve resmen gözlerinden kalpler çıktı ❤️

Yolda bana yazdı durdu ben anlamadım niye adrese gelmiyor da sen gidiyorsun diye. Eve geldim kendi paketini verdim. Bu ne ben anlamadım dedim. Açtı ve resmen gözlerinden kalpler çıktı ❤
Anne - kız çok tatlısınız:))

Yolda bana yazdı durdu ben anlamadım niye adrese gelmiyor da sen gidiyorsun diye. Eve geldim kendi paketini verdim. Bu ne ben anlamadım dedim. Açtı ve resmen gözlerinden kalpler çıktı ❤
Maşallah hayırlı evlat..anne kız ne güzel bir örneksiniz..

Back
X