- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.155
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Ya kızlar, internetten kişiye özel cüzdan kılıf vs. Yapan bir siteden kendime kılıf ve cüzdan yaptırdım. Anneme de sürpriz olsun diye kılıf sipariş ettim. Kargo şubesine gelecek. Takip numarasına bakılırsa yarın gelecek.
Gelgelelim annem sürekli beraber bir şeyler yapalım istiyor. Dolayısıyla gidip çaktırmadan alma şansım da yok gibi. Mesela yarın tüm günümüz dolu, hafta içi dişimi çekecekler ona da gelmek istiyor. Hani ben hem anneme hayır demek istemiyorum ama çaktırmadan nasıl alırım diye düşünüyorum. E düşünürken dalıyorum. Annem ise hoşuna gitmedi bu program yüzün asıldı diye sitem ediyor.
Yani resmen sürpriz yaptığıma yapacağıma pişman oldum
E ne bahaneyle çıksam sizce? Yani az kaldı “sana sürpriz yapmıştım ama izin vermedin ki çıkıp alayım” diyesim var 
Gelgelelim annem sürekli beraber bir şeyler yapalım istiyor. Dolayısıyla gidip çaktırmadan alma şansım da yok gibi. Mesela yarın tüm günümüz dolu, hafta içi dişimi çekecekler ona da gelmek istiyor. Hani ben hem anneme hayır demek istemiyorum ama çaktırmadan nasıl alırım diye düşünüyorum. E düşünürken dalıyorum. Annem ise hoşuna gitmedi bu program yüzün asıldı diye sitem ediyor.
Yani resmen sürpriz yaptığıma yapacağıma pişman oldum