• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürpriz yapmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi pre_chmst
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pre_chmst

Ziyaretçi
damat için düğünde nasıl bir sürpriz yapılabilir.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.aklımda bir iki şey var ama netleştiremiyorum.(güzel bir şiir,mektup vs.)

sesin guzelse sarki soyle... zemuszemus benim nisanlimda sesimi cok begeniyor... ses kurslari falan almistim daha once, sesimde guzeldir.. bana hep sarki soylettirir... dugunde garliba ilk dansimizdan sonra canli bi sarki soylicem ben ona bizim sarkimizi... dugun salonunla konusmam lazim

Papatyam2011,
teşekkür ediyorum.ama benim sesim orda söyleyecek kadar güzel değil :(( üstelik video paylaşım sitelerinde bir gelinin sürprizini izledi.beklemediği bişi olsun istiyorum. mektup yazmayı düşünmüştüm ama edebiyatım da kötüdür. bişey bulucam inş.

uzun süredir birlikteyseniz eğer ilk günden bu zamana kadar olan fotoları toplayıp şarkınızla bir slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz.Nereden nereye dedirtiyor insana....farklı bi öneri değil ama değerlendirilebilinir:)

ortak bir şarkınız varsa şöyle anlamı da hoş altta hoş bir fon müziği ile onu şiir gibi okuyabilirsin

arkadaşım güzel bir konu açmışsın kaydirigubbakcemile5 sesi güzel olmayanlar ne yapabilir ben slayt gösterisi yapıcam ama başka ne olabilir??

Bende şarkı söylemek isterdim ama utanırım yaa salonda onca kişinin arasında :)) zaten heyecanlı olacağız

evlendim ama evlenme aşamasında olsaydım o bana yapsın ben neden yapayım derdm galiba zira erkekler çok romantiklikten hoşlanmaz

Eşine özel bir oscar heykeli ya da sertifika yaptırıp düğünde hediye edebilirsin.

canım ne guzel bır konu acmısın.hiç böyle bişey düşnmemiştim.sımdı düşündüm eline video kamera alıp ailesi ve en sevdiği arkadaşlarıyla ufak röportajlar yapabilirsin birer dakikalık.arkadaşları yaptıkları komik anıları aileside ufakken yaptığı yaramazlıkları anlatabilir mesela ailesi konusurken ailesiyle birlikte bir iki çocukluk resmini koyabilirsin arkadaşları konuşuken gene onlarla çekilmiş bir iki resim daha koyabilirsin.sonra güzelce montajlayıp 10 dakıkalık çok güzel bir video hazırlayabilirsin.emini çok hoşuna gider bana yapılsa bayılırdım.bır ay sonra benımde düğüm var ama erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef doğalarında yok kaydirigubbakcemile3

canım ne guzel bır konu acmısın.hiç böyle bişey düşnmemiştim.sımdı düşündüm eline video kamera alıp ailesi ve en sevdiği arkadaşlarıyla ufak röportajlar yapabilirsin birer dakikalık.arkadaşları yaptıkları komik anıları aileside ufakken yaptığı yaramazlıkları anlatabilir mesela ailesi konusurken ailesiyle birlikte bir iki çocukluk resmini koyabilirsin arkadaşları konuşuken gene onlarla çekilmiş bir iki resim daha koyabilirsin.sonra güzelce montajlayıp 10 dakıkalık çok güzel bir video hazırlayabilirsin.emini çok hoşuna gider bana yapılsa bayılırdım.bır ay sonra benımde düğüm var ama erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef doğalarında yok kaydirigubbakcemile3

Güzel fikir.:lepi:

süper fikirmiş..:lepi:

Arkadaşım karne gibi bir şey yaptırmıştı. Ya da kılıbıklık diploması gibi bir şey. Komikti. :) Ama sadece eşine değil, babasına filan da yaptırmıştı hatırladığım kadarıyla. Yalnız sadece komikti, romantik değildi.

Son düzenleme:
Back