Sürpriz, mini İstanbul buluşması... resimler....:)))

canuuummm seni severim bilirsin, evet beni sevmeyen bayılabilir, ben soğuk esprilerimle ayıltırım.kaydirigubbakcemile3

delikafadulden oooo kk nin güzel bayanları buluşmuşlarrr..çok güzel bir gün geçirmişsiniz süpersinizzz hepinizzz...dostluğunuz daim olsun hepinizinn arkadaşlarr.eehhh izmir' ede beklerizzz

sağol canım,

he valla kar sen bu kafayla gidersen evde kalıcan, aç gözünü azıcık, boyun uzun diye aşağıları göremiyon pek.kaydirigubbakcemile3

Valla çok güzel bir gün geçirdik ama ben çok yorulmuşum, sabahda okula gittik, hiç dinlenemedim, şimdi dayak yemiş gibiyim aynen.:bbo:

Ben buralardayım, kimse yokmu?

canımsın sen yah uzaklarda arama bak kıs gelıy gelıcem gene:)..ızmır benım kardes sehrım canımcım gzuellıkdekı temennılerın ıcın cok sagol bıtenemm :)..o senın guzellıgın bıtenemmm Şeniz

hahah bundan sonra elıme buyutc alıp yerlerde ararım melegım oldı:)..şaka bı yana cıkıy hee falların yandın sen butun kk seraya fala dıcem:)..bende dun sıslıde geberdım yah eve geldım bıde arkadaslarla akşam yurusuyu geberıyom resmen:)..

Kuzummmm pozitif enerjiniz resimlere nasıl da yansımış.Cok güzel cok hos resimler bunlar.Dostlugunuz daim olsun.Kıskandım sizi :) Karcım seni seviyorum tatlımmmmmmmmmmm...

Kuzummmm pozitif enerjiniz resimlere nasıl da yansımış.Cok güzel cok hos resimler bunlar.Dostlugunuz daim olsun.Kıskandım sizi :) Karcım seni seviyorum tatlımmmmmmmmmmm...

canımsın mavısımm ozledım senı ben yah gun gelır bızde bulusurz bu sekılde :) bıtenem pastada ısmarlıcam sana hemıde soz:)..cok sgaol mavısım o senın guzellıgın:).a.s.a.s.a.s

ay benim tatlılarım nede güsel çıkmışlar hepside fotolarda maşallah kızlar valla bende özeniyom sizleri böyle gördükçe bi dogurayım bende katılcam aranıza nasipseeee muccccccccccccck güseller

hanımlar fallar bakılmış, yemekler yenmiş afiyet olsun
araban da hayırlı olsun KAR cığım artık sırayla gezdirirsin bizleri
öpüldünüz

benim fallarım çıkarrrrr....
ama ben kendim bakmak isteyince bakarım, bana bunlarla gelmeyinnn:roflol:

ay benim tatlılarım nede güsel çıkmışlar hepside fotolarda maşallah kızlar valla bende özeniyom sizleri böyle gördükçe bi dogurayım bende katılcam aranıza nasipseeee muccccccccccccck güseller

hepınız harıka gorunuyosunuz...
cok guzel bı bulusma olmus candan..
hep bulusmanız dılegıyle

öpüldünüz

Güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar....

Bu arada İzmirin tüm güzel hatunlarına teşekkürler, topiğimizle yakından ilgilenip, bize destek verdiğiniz için. a.s.a.s.
Sizin kadar muhteşem olamıyoruz ama, güzel bir ortam yaratmaya çalışıyoruz, inşallah başaracağız da..:lepi:

ay cok guzelsiniz siz yaaaaopuyorumnanaktan,inanin orda olmayi coooook isterdim,:1rolleyes:,,,bigun nasip olur iyisallah,,,,,,,,,,,,dostugunuz daim muhabbetiniz bol olsun iyisallah,,,,,,,

kiz seraay sen faldami bakiyom,,,,anaaaaaaam benim seni kesin bulmam lazim,,,delikafadulden

Ahhh acnım sana da bakarım fallar.
Sen yeterki gel buralara, nerde olsan bulurum seni canım, severim seni bilirsin.
Kuzucuklarına öpücükler...a.s.

musyasımmm hele al kızını kucagına fet etcez bız senle heryerı:)..
öpüldünüz
mersı sekercım gezdırmemmı yah :)..kk versın yeterkı arabayı:)..
hepınız harıka gorunuyosunuz...
cok guzel bı bulusma olmus candan..
hep bulusmanız dılegıyle

cok sagol canım ..

Canımsın benim...:asigim: dediğin gibi serayy'a laf eden bayılsın:roflol: Kar zati kar gibi yumuşacık:içelim: aybelim'in de şansızlığı bizim gibi çenebaz hatunların arasında kalması:roflol: yoksa o konuşmuyor değil...biz çok konuşuyoruz...elektrik, frekans vs meselesi kuzum...herkeste tutmaz bizde tuttuopuyorumnanaktanseviyorum hepinizikaydirigubbakcemile

heheh cok kar yumusacık hee olemı sız benım tersımı gormedınız dımı :)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…