Sürpriz, mini İstanbul buluşması... resimler....:)))

beyyza şaka bi yana gerçekten çok tatlısın opuyorumnanaktan
serayy zaten çok sıcak kanlı,onu sevmeyen bayılsın yerimseniben
karcımm organizatör kariyer yapmış tartışılmaz o sengözlerimebaksanab
aybelimde pek konuşmaya fırsat bulamadı bizden ama oda cici bi kız
kısacası seviyorumm hepiniziiii opuyorumnanaktan

delikafadulden oooo kk nin güzel bayanları buluşmuşlarrr..çok güzel bir gün geçirmişsiniz süpersinizzz hepinizzz...dostluğunuz daim olsun hepinizinn arkadaşlarr.eehhh izmir' ede beklerizzz

delikafadulden oooo kk nin güzel bayanları buluşmuşlarrr..çok güzel bir gün geçirmişsiniz süpersinizzz hepinizzz...dostluğunuz daim olsun hepinizinn arkadaşlarr.eehhh izmir' ede beklerizzz

teşekkür ederim canımm
bizlerde istanbul'a bekleriz buyrunnnnnnnnn

çok tatlısınız kızlar yüzünüzden gülücükler eksik olmasın ,arkadaşlığınızın devamını dilerim
kar meşhur oldun sen bacım kk da
opuyorumnanaktan hepinizi

kar bak çaktırmadan iğnelion beni,bende seni iğnelerim heeee kaydirigubbakcemile3
bişey söyleyincede çok fenasın diyosun sonra :icecream:
taam yah sen sus bende susam zemuszemus zemuszemus :) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ama sevıyom senı bea:)..
heyt mersu canımcım sende bızım masalımızzsın :)..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
melegımm cok sagol senle bebesınıde beklerız bak bulusmalara tatlısım atda gel opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok tatlısınız kızlar yüzünüzden gülücükler eksik olmasın ,arkadaşlığınızın devamını dilerim
kar meşhur oldun sen bacım kk da
opuyorumnanaktan hepinizi

guneş ablısım cok sagol yah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan cok teşekkurler ablısım senıde agırlamak ısterız ıstnabulda bıgun:)..

guneş ablısım cok sagol yah cok teşekkurler ablısım senıde agırlamak ısterız ıstnabulda bıgun:)..

karrr yakında geleceğim canım inşllah haber veririm sana
bekle beni istanbulllll

ohhhhh çok hoşsunuz ,çok güzelsiniz hepinizde,dostluğunuz daim olsun.
kızlar adınıza çooookk seviniyorum amaaaaaaaa...

kendi adıma üzülüyorum katılamıyorum diyeeeeee..çok uzak yaa çoookkkkk.ufffff.

ne güzel eğlenmişsiniz maşşalahh. öpüyorumm hepinizide. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Amanin:1shok:
Benim pudra şekerim,bitanem,buluşmalar yapmış resimler koymuşta ben uyuyormuşum:1shok:
Oy oy oy sevsinler onu,bak resimi gördüm günüm yine güzel geçecek:lepi:
Seni çok seviyorum pudra şekerim içimi açtın sabah sabah yinehihoyyyt
Arkadaşlarda çok şekerler,hepinizi kocaman kocamn öpüyorum dostluğunuz daim olsun diyorumŞeniz

dostugunuz daim olsun kısslarr her bulusmanız boyle güzeeeell olsun a.s. a.s.

oyy ben sizi yerim be ne güzel çıkmışsını öyle maşallah size
bu kar yok mu kar hele bi bana gelme sorcam sana
ben gemiyorum artık malum (
muhabbetiniz daim olsun fıstıklarr

guneş ablısım cok sagol yah cok teşekkurler ablısım senıde agırlamak ısterız ıstnabulda bıgun:)..

karrr yakında geleceğim canım inşllah haber veririm sana
bekle beni istanbulllll

süperr herdaım senı agırlamakdan onur duyarım ablacım :)a.s.a.s.a.s kapımız acık herkese:)..

ınş kısmet olurda sızı de beklerız:)..bızım kalbımız cok buyuk tum kk alırız:)..guzel dıleklerın ıcın cok teşekurler:)..

ay karın kuban olsun cılegıne ne gzuel ıltıfatlar yah bunlar hakedıyosam valla ne mutlu bana
bende senle konusdukdan sonra gunum hep aydınlık gecıyo zaten Şeniz senı ınan cok sevıyom cılegım ve emınımkı en kısa zamanda buralarda senle olay bulusmamız olcak:) Şeniz unutmakı ıstanbulda bı kar'ın var herzaman :lepi:

dostugunuz daim olsun kısslarr her bulusmanız boyle güzeeeell olsun a.s. a.s.
cok sagol canımcımm:)..
oyy ben sizi yerim be ne güzel çıkmışsını öyle maşallah size
bu kar yok mu kar hele bi bana gelme sorcam sana
ben gemiyorum artık malum (
muhabbetiniz daim olsun fıstıklarr

mersu tatlısım dılerımkı rabbım herkese boyle gzuel dostlar versın arkadaslarım super valla :)..
taam soz verdım gelcıem sen hallet ev ısınıde opuyorumnanaktan gelmeyen senın gıbı olsun sekerfcım opuyorumnanaktan sana gel dıyende yoq artık :)..

maşallah ne güzel gizli buluşmakaydirigubbakcemile5
sessiz sedasız buluşmuşsunuz hepiniz çok tatlısınız
dostluğunuz hep böyle olsun

kahve fallarında ne çıktı :uhm:

maşallah ne güzel gizli buluşmakaydirigubbakcemile5
sessiz sedasız buluşmuşsunuz hepiniz çok tatlısınız
dostluğunuz hep böyle olsun

kahve fallarında ne çıktı :uhm:

heh cok sagol canımcım evet acıl oldu bulusmamız fallada mı bende ne cıkdı yah serayy de hele unuttum ben yah:)..hee sey cıkdı bısuru kısmetlerım :) ama gozumu acmam lazımmıs :)..agzına saglık serayyım:)a.s.a.s.a.s.a.s

bak kısmetleri unutmamışsın:jeyyar::roflol:
hayırlı kısmetler çıkar karşına inşallah :1hug:
sen gözün kapalımı geziyorsun :smiley-cool: çarparsın dikkat et:roflol:

bak kısmetleri unutmamışsın:jeyyar::roflol:
hayırlı kısmetler çıkar karşına inşallah :1hug:
sen gözün kapalımı geziyorsun :smiley-cool: çarparsın dikkat et:roflol:

heheh artık gozluklerı cıkartıyom :smiley-cool: :smiley-cool: belkı ona carparım yah ne gzuel işde:)..kısmet iş canımcım :)..teklıfler vs vs :)..

kar canım seni izmirli sanıyorum ve izmirliler topikini ara ara deli oldum yok diyorum :roflol:
hepiniz çok tatlısını maşallaahh yaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
karcımm bitenem çok tatlısıın yaa yirimm seniii Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
hepiniz çok sıcak kanlısınıız dostluğunuz hiç bitmesin
ayrıca ayakkabılar şahanee güle güle kullanınn
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…