delikafadulden oooo kk nin güzel bayanları buluşmuşlarrr..çok güzel bir gün geçirmişsiniz süpersinizzz hepinizzz...dostluğunuz daim olsun hepinizinn arkadaşlarr.eehhh izmir' ede beklerizzz
taam yah sen sus bende susam zemuszemus zemuszemus :) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ama sevıyom senı bea:)..kar bak çaktırmadan iğnelion beni,bende seni iğnelerim heeee kaydirigubbakcemile3
bişey söyleyincede çok fenasın diyosun sonra :icecream:
heyt mersu canımcım sende bızım masalımızzsın :)..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbeyyza şaka bi yana gerçekten çok tatlısın opuyorumnanaktan
serayy zaten çok sıcak kanlı,onu sevmeyen bayılsın yerimseniben
karcımm organizatör kariyer yapmış tartışılmaz o sengözlerimebaksanab
aybelimde pek konuşmaya fırsat bulamadı bizden ama oda cici bi kız
kısacası seviyorumm hepiniziiii opuyorumnanaktan
melegımm cok sagol senle bebesınıde beklerız bak bulusmalara tatlısım atda gel opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktandelikafadulden oooo kk nin güzel bayanları buluşmuşlarrr..çok güzel bir gün geçirmişsiniz süpersinizzz hepinizzz...dostluğunuz daim olsun hepinizinn arkadaşlarr.eehhh izmir' ede beklerizzz
çok tatlısınız kızlar yüzünüzden gülücükler eksik olmasın ,arkadaşlığınızın devamını dilerim
kar meşhur oldun sen bacım kk da
opuyorumnanaktan hepinizi
guneş ablısım cok sagol yah cok teşekkurler ablısım senıde agırlamak ısterız ıstnabulda bıgun:)..
karrr yakında geleceğim canım inşllah haber veririm sana
bekle beni istanbulllll
ohhhhh çok hoşsunuz ,çok güzelsinizhepinizde,dostluğunuz daim olsun.
kızlar adınıza çooookk seviniyorum amaaaaaaaa...
kendi adıma üzülüyorum katılamıyorum diyeeeeee..çok uzak yaa çoookkkkk.ufffff.
ne güzel eğlenmişsiniz maşşalahh. öpüyorumm hepinizide. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Amanin:1shok:
Benim pudra şekerim,bitanem,buluşmalar yapmış resimler koymuşta ben uyuyormuşum:1shok:
Oy oy oy sevsinler onu,bak resimi gördüm günüm yine güzel geçecek:lepi:
Seni çok seviyorum pudra şekerim içimi açtın sabah sabah yinehihoyyyt
Arkadaşlarda çok şekerler,hepinizi kocaman kocamn öpüyorum dostluğunuz daim olsun diyorumŞeniz
cok sagol canımcımm:)..dostugunuz daim olsun kısslarrher bulusmanız boyle güzeeeell olsun a.s. a.s.
oyy ben sizi yerim be ne güzel çıkmışsını öyle maşallah size
bu kar yok mu kar hele bi bana gelme sorcam sana
ben gemiyorum artık malum(
muhabbetiniz daim olsun fıstıklarr
maşallah ne güzel gizli buluşmakaydirigubbakcemile5
sessiz sedasız buluşmuşsunuz hepiniz çok tatlısınız
dostluğunuz hep böyle olsun
kahve fallarında ne çıktı :uhm:
heh cok sagol canımcım evet acıl oldu bulusmamız fallada mı bende ne cıkdı yah serayy de hele unuttum ben yah:)..hee sey cıkdı bısuru kısmetlerım :) ama gozumu acmam lazımmıs :)..agzına saglık serayyım:)a.s.a.s.a.s.a.s
bak kısmetleri unutmamışsın:jeyyar::roflol:
hayırlı kısmetler çıkar karşına inşallah :1hug:
sen gözün kapalımı geziyorsun :smiley-cool: çarparsın dikkat et:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?