selamlarrrr...a.s.benim sevgili dostlarım buluşmuş, ne güzel ne güzel...vereliniortakhepinizi de çok özlemiştim...en kısa zamanda İstanbula gelip sizlerle buluşmayı düşünüyorum. Beyzam ayakkabılarını da güle güle giy tatlım...opuyorumnanaktanhepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel insanlar...canlarım benim...Şeniz
amin canım sağol:):)dostlugunuz daım olsuuunn
sengözlerimebaksanabTaam lem ne kadar da pintiymissigiz biseyinizi istemiyik sizin:dilcikar:
Desibelim, doktor annesi canım benim teşekkür ederimopuyorumnanaktan en kısa zamanda bekleriz istanbul'aselamlarrrr...a.s.benim sevgili dostlarım buluşmuş, ne güzel ne güzel...vereliniortakhepinizi de çok özlemiştim...en kısa zamanda İstanbula gelip sizlerle buluşmayı düşünüyorum. Beyzam ayakkabılarını da güle güle giy tatlım...opuyorumnanaktanhepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel insanlar...canlarım benim...Şeniz
cok sagol canımcım:)..çok güzel görünüyorsunuz:)
mersu tatlısım nasıl hatunum ama maşallah heyt bea:)..Serayy bütün ağzı burnu yamuk resimlerimi eklemişsin kuzum ne ettin sendelikafadulden
karizmam sarsıldı, dağıldı, yıkıldı, yokoldu anam.sengözlerimebaksanab
Bu hatunlara bayılıyorum ben:lepi:
Hepsi birbirinden güzel ve şeker:1hug:
Serayy ağızından bal damlattı bugün… yol dedi yolculuk dedi Koç R dedi… mest etti beni mest:roflol:Şeniz
Kar eridi kalbime aktı. Süper hatun öpüyorum seniŞenizŞeniz
Masummasal aç geldi doydukça açıldı… transparan taytına bittim kuzum…
Aybelim çok sessiz ama çok şeker ortişim benimhihoyyyt:1hug:
Sevgili ayakkabılarım çok severek aldım seni hayırlı günlerde giymek nasip olsun inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
Beni Kanyon’un kapısında tam yarım saat bekletmenize rağmen seviyorum sizi.opuyorumnanaktan
Her buluşmamız böyle bol kahkahalı, neşeli, içten olsun inşallah…
Ah bu KK yok mu ne güzel dostlar kazandırdı bana. İyiki tanıdım sizi. İyiki buluştuk bugün. Çok keyifli bir gün geçirdim.a.s.
canımcım ben alcakdım beyzam hızlı davrandı kapdı ayakkabıları:)..Kizlar bilmiyorum soylememe gerek var mi ama muhtesemsiniz beyza (kar'in sanmistim ayakkabiyi:) ) ayakkabina bayildim yollasana bana:asigim:
teşekkurler canımcım:)çok kıskandım valla bende orda olmak isterdim ne güzel dostluklar en büyük kk
hahahytttttttt valla dusunmemı bea ılk aklıma kardes sehrım geldı baa verseler 2 saatte gelırım oraya onla:)..seni baklacı seniiiiiiiii :dilcikar:
arabanı izmir e kadar getir benim kapıya bırakıver demiciim sen zaten eminimki benden önce düşümüşsündür sengözlerimebaksanab
daha nice buluşmalarınızı takip etmekden onur ve mutluluk duyarım efenim buyrunnnnnnnnn
ağzınızın tadı muhabbetinizin balı eksik olmasıın:enbuyukkk:
izmirden sevgilerle a.s.
sagol desibelımm:)..selamlarrrr...a.s.benim sevgili dostlarım buluşmuş, ne güzel ne güzel...vereliniortakhepinizi de çok özlemiştim...en kısa zamanda İstanbula gelip sizlerle buluşmayı düşünüyorum. Beyzam ayakkabılarını da güle güle giy tatlım...opuyorumnanaktanhepinizi ayrı ayrı öpüyorum güzel insanlar...canlarım benim...Şeniz
geldiiiiimmm :)
kızlar bütün aksiliklere ramen sürüne sürüne geldim,kahvaltı bile etmemiştim cadı gibi girdim içeri dimi
harika bir gündü gerçekten,hergün buluşalım sositososito
güzel bir buluşma olmuş...dostluğunuz daim olsun..
tamam tamam geri aldım sözümükaydirigubbakcemile3beyzaaaaaaaaaaa ne diyosun sen,taytım transparan değildi benim,ters ışığın azizliğine uğradım sadece :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
karcım aşkolsun,yemeğimi yiyince hemen adapte olmadımmı canım,zaten sizi görüp canlanmamak mümkünmü,ışıl ışıl parlıyodunuz valla hepiniz opuyorumnanaktan
tamam tamam geri aldım sözümükaydirigubbakcemile3
ters ışık kurbanı oldun senŞeniz
Beni durağa kadar bıraktın sağolasın tatlummm:asigim:
tamam tamam geri aldım sözümükaydirigubbakcemile3
ters ışık kurbanı oldun senŞeniz
Beni durağa kadar bıraktın sağolasın tatlummm:asigim:
:) aslında evine kadar bırakırdım ama tek git istedim,hani ''koç'' ''R''.....
kaderinle başbaşa kal diye kaydirigubbakcemile3
ay bıtenem valla duzeldın ama :)..genede acken yaklaşmatabelası tası yawrımm:)..şaka bıtenem kırılma sakın ınan buyuk keyıf aldım bugunden:9..her nekadar cevahıre gıdıp saatlerce dolaşsamda:)..
şişşşt sabret
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::) aslında evine kadar bırakırdım ama tek git istedim,hani ''koç'' ''R''.....
kaderinle başbaşa kal diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?