Makyaj Ürünleri SuRMeLi'nin resimLi gözmakyajLarı (özeL, sade, günLük)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
biliyorum canım şimdilik dursun bakalım yeni makyajlarımı eklemeyi düşünüyorum..

biliyorum canım şimdilik dursun bakalım yeni makyajlarımı eklemeyi düşünüyorum..

canım harika valla ne diyeyim bilmiyorumkismile su göz altına falan nasıl bukadar güzel kalem çekebiliyorsun varsa bi teknigi paylas benimle..belki daha önceki yazılarında paylasmıssındır ama hepsini okuyamadım

senin kaşlarına bayıldığımıııı sölemiş miydimmmmmmmmmmmmmmmm

süpersin ve makyajlarda number one denicek kadar süper ötesiiiiii

veeee çok güzelsiiiinn Allah kocişine bağışlasın emiii ehehhe mmmmmmck bebikk ablam benmmm

Sürmeli tekniğin çok hoşş opuyorumnanaktan

Tşkleropuyorumnanaktan

canım harika valla ne diyeyim bilmiyorumkismile su göz altına falan nasıl bukadar güzel kalem çekebiliyorsun varsa bi teknigi paylas benimle..belki daha önceki yazılarında paylasmıssındır ama hepsini okuyamadım

Tşk ederim cnm.
Bu ara sürekli göz altıma çekiyorum kalemi. alıştığım için çok kolay geliyor bana.
sen sürdükten sonra işaret parmağınla fazlalıklarını al veya ulak çöpünü kreme sür öyle al fazlalıkları.sositososito

gözlerin süpermiş canım ya =)

Tşk ederim tatlım:kedi:

surmeli gozlerine ve makyaklarina bayildimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan Teşekkürler canıım

bilmem söylemişsindir heraldakaydirigubbakcemile3
Sagol tatlışım amiinn darısı size olsun zamanı gelince opuyorumnanaktan

Tşk ederim cnm.
Bu ara sürekli göz altıma çekiyorum kalemi. alıştığım için çok kolay geliyor bana.
sen sürdükten sonra işaret parmağınla fazlalıklarını al veya ulak çöpünü kreme sür öyle al fazlalıkları.sositososito

sagol dadlum ...bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp neticede..........vereliniortakopuyorumnanaktan

yani öyle tabikiyerimseniben

Surmeliiiiiiiiiiiiii'min bebişi büyüdüüüü mü bakiiiimmm zemuszemus

O da anneciği gibi SurmeLi oLur inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…