• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri SuRMeLi'nin resimLi gözmakyajLarı (özeL, sade, günLük)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hepside harika olmuş canım...maskaranda cidden süpermiş hepsini iyi günlerde kullan:)

rimel sürüşünden mi, kirpiklerinin güzelliğinden mi, rimelin kalitesinden mi bilmiyorum, özellikle kirpik makyajına bayılıyorum. karar verdim 3'ü 1 arada sende boshayallersmile

Tesekkur ederim canimm..:kedi:
Makyajsiz gözümün fotografini koyuyorum canim. Sen karar ver artik. :lepi:

hepside harika olmuş canım...maskaranda cidden süpermiş hepsini iyi günlerde kullan:)

Tesekkur ederim Sultanimmm:1hug:a.s.

Kapatici var sadece.. oda olsun demi ama..boshayallersmile

Son düzenleme:
açıkçası kirpiklerin o kadar da gür değilmiş canım ya rimel sürünce daha güzel oluyor doğal olarak ben o kadar güzel süremiyorum boshayallersmile

çok güzel yoğun duruyor rimel sürdüğün zaman boshayallersmile
sadece rimel makyajı yapsan bile olur gibi duruyorlar kaydirigubbakcemile3

açıkçası kirpiklerin o kadar da gür değilmiş canım ya rimel sürünce daha güzel oluyor doğal olarak ben o kadar güzel süremiyorum boshayallersmile

sürmelim maskara ve sürüş tekniğin harika ozaman
zemuszemus

çok güzel yoğun duruyor rimel sürdüğün zaman boshayallersmile
sadece rimel makyajı yapsan bile olur gibi duruyorlar kaydirigubbakcemile3

Tesekkurler kizlarzemuszemus
Demekki el becerisi bendekiikaydirigubbakcemile5

bence de rimelden değil sen özenli sürdüğün için kirpiklerin güzel duruor..yoksa tek rimelli fotonda rimel ne dolgunlaştırmış ne uzatmışohaoldumsmile

bence de rimelden değil sen özenli sürdüğün için kirpiklerin güzel duruor..yoksa tek rimelli fotonda rimel ne dolgunlaştırmış ne uzatmışohaoldumsmile

:kedi: sagol canimm
video izni olsada cekip koysam bilmiyorumkismile

...............................

Son düzenleme:
sürmeliiiim simsiyah ultra siyahbi kalem tavsiye etsen bana yahu
ama lütfen türkiye bulabileceğim bişe olsun
senin makkejleri görünce kalem alasım geliyor yahu
boshayallersmile

sürmeliiiim simsiyah ultra siyahbi kalem tavsiye etsen bana yahu
ama lütfen türkiye bulabileceğim bişe olsun
senin makkejleri görünce kalem alasım geliyor yahu boshayallersmile

edem bebegim
bourjois kontour clubbing waterproof 41 black party
son sayfadaki en son makyajimda bourjois liner effect we bourjois kalemimi kullandimbayanssulusmile

baktım cnm straww..de siyahı klmamıs pembesi var baska biyerden bakim bari :/

Canim bu rimel harika birsey ben cok oldu bunu kulanali oyuzden herkese tavsiye ederim sen siyah kalemidemi water aliyosun neden?rimelinde oyle fark nerde?cancagazim

canim ben gunde 5 kez abdest alan birisiyim.. makyajimin akmamasi lazim o yuzden suya dayanikli aliyorum herzaman..boshayallersmile

Back