Makyaj Ürünleri SuRMeLi'nin resimLi gözmakyajLarı (özeL, sade, günLük)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hepsi çok çok güzel zaten kaş gözde güzel hiç makyaj olmasa da olur :)
ben makyaj yapınca fazlalık gibi oluyo ya bi gözüme sürerken öbürüne bakıyorum ne güzel sap sade deyip siliyorum yaptığım makyajı da

güseller güseli kaşlarını kendin mi alıosun nasıl bu kadar kusursuz anlamdım gitti:)maşallahhhh

sürmelicim kas yapın ve gozlerın cok guzel maasallah makyajı cok ıyı kaldırıyor(gercı benımde oyle):))) resımlerını cok begendım bende genelde 12 numaradakı gıbı yparım goz makyajımı pek far kullanmayı sevmıyorum gundelık makyajda cok abartı duruyo bende senınde kırpıkler tek tek cok begendım rımelın guzelmıs markasını da yazmıssın gercı bende teleskopıc kullanıyorum cok memnunum emegıne saglık topıgını takıp edıcem bu arada:)))

benim kirpiklerimde kisa canim ama seninkiler cok gzl duruyo..benimkiler düz oldugundan böyle durmuyor

opuyorumnanaktan

tsk ederim tatlimm.. ikisine birden sür sende :lepi:

Orası kesin canım:hulya:
Maşallahh

Şeniz

güseller güseli kaşlarını kendin mi alıosun nasıl bu kadar kusursuz anlamdım gitti:)maşallahhhh

kendimi bildim bileli kendim aliyorumzemuszemus

tesekkur ederim canim.. herzaman beklerim =) far gunluk hayatta neden abartili dursun canim hafif yap.. ben siyah fari gunluk olarakta kullaniyorum hic abartili durmuyor bende.. sende dene bence :lepi:

Sürmeli Arkadas slm, öncelikle mutluluklar dilerim, göz makyajini cok begeniyorum, ayni ürünleri alayim dedim, rimelinden bulamadim, Catrice ürünleri var, göz kalemi aldim, fakat ben sürümünü hic begenmedim, oldukca sert geldi bana, acaba farkli bir ürün mü aldim, cünkü ayni markanin baska kalemleri de vardi, senden ricam mümkünse kaleminin fotosunu görebilir miyim? Benimki bu, simdiden tesekkürlera.s.
[/IMG]

myfish, yok hayatim benim kalemim o degil.. aynisindan benimde war ama ben onu gözkapagima suruyorum sonra aplicatoru ile dagitiyorum.. 14. numarali makyajimda o kalemi kullanmistim bak bi istersen..

iste benim catrice gozkalemlerim.. siyah bitmek uzere

Cevabin icin tesekkürler SürmeliopuyorumnanaktanBiraz sonra hemen gidip alicam aynisindan...

Benim de büle catrice kelmelerim olsa daha gozel yaparımm...delikafadulden:icecream:naniknanik
Sadece siyah kalemle çerçevelediğin makyaj da süper olmuş tatlım...

Sürmeli cok saol ya, aldim kalemi, iyi anlastik, cok rahat sürümü var, yumusacik, akmadida henüz, temizleyici önerini de degerlendirdim, onu denemedim, öpüyorum..

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…