- Konu Sahibi meredithgrey
inanmam,uydurma,asparagasdır,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Videodaki cok buyuk bir yanlis ayni kemeraltinda esnafin cocugu yerden yere carpmasi gibi ama...Ama'si var.Hukumetin Suriyeliler uzerinden izledigi yanlis politika yuzunden 3-5 seneye sehirlerde yasanmayacak hale gelecek.Bu mesajim da burda dursun !! Evimin yol ustu dortyoldan gecemiyorum isiklarda duramiyorum.Neden? Her kirmizi isikta arabanin onune atliyorlar.Yaninda bozuk para varsa sanslisin yoksa ya arabaya yumruk ya da tekme.Yalvariyosun resmen para yok diye !! Bunlar 5 seneye sayet önü alinmazsa azili hirsiz olacaklar herkes farkinda degil mi ? Baslarim suriyelisine bilmemnesine !! Yok yani gunluk yovmiyeleri benim kazandigim paranin cok ustunde ve millet eminim yardim diye degil basina birsey gelmesin diye para vermeye basladi bunlara.Eminim ac falan da degiller.Parselledikleri alanda 1 dk da bir 4 isikta kirmizi isik yaniyor ve azicik matematigi olan hesap etsin gunluk ellerine geceni ! Eskiden acirdim.Artik zerre acimiyorum.Benim can ve mal guvenligimin olmadigi yerde cok ta vicdan yapamayacagim iyice azittilar cunku denetleyen yok,basibosluk had safhada,kimse karis(a)miyor.Oldu ya kendi evime giderken bu belalara bulasmayayim diye yolumu degistiriyorum ben.Bilmeyen etmeyen o yoldan gecen yandi.Gelecek tepkileri simdiden duyar gibiyim.Umrum da degil.Vicdanim da icim de fakire,fukaraya,ihtiyacliya yardim konusunda o kadar rahat ki isin bu yonunden vurulmasina bile firsat verdirmem.
bu da ayrı bir konu işte, her satırına katılıyorum.. sadece çocuklardan değil, adamlardan ve kadınlardan da korkuyorum.. özellikle adamların bir kısmı çok çirkin bakıyor, yol verme yok yürürken bile üstüne üstüne geliyorlar. maganda yurdum insanı yeterince iğrenç değilmiş gibi bir de ithal ettik.. her elini kolunu sallayan girdi, kanun-kural bilmiyorlar bilse de takan yok zaten.. bundan 10 sene sonra neler olacak bilmek ve görmek istemiyorum..
in vino veritas konunun laiklige veya başka bir meseleye gelmesinin bir sakıncası mi var ?
Yasak olduğu halde dine bile geliyor.
Bu arada siyasi gorusumu nereden biliyorsun ki elinde kuran sallayan kisiden laiklik ogrenme diyorsun.
Ki burada bilgi birikimimi de hafife alıyorsun. Oysa laikliğin ne olduğunu gerek Türkiye uygulamasi gerek kendisinin çıkış noktasindan yola çıkarak gayet iyi biliyorum
Yemek bekleyen br cocuga bunu yapmak vicdansizlik..yetiskin biri dahi olsa insan yapamazki tabi bu cadirlara evinde yemegi olan da geliyor gercekten ihtiyaci olanlardan cok onlar dolduruyor