Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben suriyeye de cok merakliyim bazi arap ülkelerini cok merak ediyorum iste napiyim bazi arkadaslarim var suriyeli biri halep li banada ordan basörtü getirdiiiiii :)
evt hayatim bende merakliyim arap ülkelerine suriyeli arkadasim var ama henüz oraya gidemedim ama kismetse bu sene misira (ägypten) e gitmeyi düsünüyorum insallah :dance: bide dubaiye gitmeyi istiyorum :asigim: balayinda falan olabilir :1rolleyes:
ben suriyenin başkenti şamda 5 yıldır yaşıyorum.işim geregi buraları bol bol gezme fırsatı buldum.bilgi almak istiyen arkadaşlarla yazışalım.......ayrıca yani üye oldum....herkese meraba
Sevdiğim kişi aslen suriyeli ve halepte oturuyor ,oralar hakkında bilgi verebilirmisin bana,yaşayış tarzıikadınların yaşam ve gişyniş biçimleri gibi,eşin arap mı bu arada?Özelden de msj attım sana.
ben suriyenin başkenti şamda 5 yıldır yaşıyorum.işim geregi buraları bol bol gezme fırsatı buldum.bilgi almak istiyen arkadaşlarla yazışalım.......ayrıca yani üye oldum....herkese meraba
ben ürdünde yaşıyorum fakat sınır komsumuz olan suriyeye gidip bir hafta kalma fırsatı bıldum.zaten anladımki bütün arap ülkeleri birbirinin aynı.hiç merak edilecek bir yanı yok.bizim doğudaki illerimiz çok daha gelişmiş ve görkemli.bu topraklarda kum ve cakıldan başka bir sey göremezsiniz.ben suriyede hamıdıye çarsına,hamideye camiine,cebel kasyuna gittim.bunlardan ikisi zaten türklere ait olan hamidiye çarsisı ve camiidir.başkada bişey yok.