Suriye Paylasim Alani(Tanisma)

E

EU1

Ziyaretçi
Suriye hakkinda yada Suriyedekilerin paylasim alania.s.

ben suriyeye de cok merakliyim
bazi arap ülkelerini cok merak ediyorum iste napiyim
bazi arkadaslarim var suriyeli
biri halep li
banada ordan basörtü getirdiiiiii :)

bende cok merak ediyorum ya , arap ülkelerinin hayraniyim özellikle Arabistan , arabistana gittinmi hic ablcm ?

bende cok merak ediyorum ya , arap ülkelerinin hayraniyim özellikle Arabistan , arabistana gittinmi hic ablcm ?

evt hayatim bende merakliyim arap ülkelerine
suriyeli arkadasim var ama henüz oraya gidemedim
ama kismetse bu sene misira (ägypten) e gitmeyi düsünüyorum insallah :eek: :dance:
bide dubaiye gitmeyi istiyorum :asigim:
balayinda falan olabilir :1rolleyes:

şam da yaşıyorum ve çok seviyorum buraları. işimden dolayı bol bol gezme fırsatı buldum .dileyen arkadaşlara buralar hakkında bilgi verebilirim.a.s.

ben suriyenin başkenti şamda 5 yıldır yaşıyorum.işim geregi buraları bol bol gezme fırsatı buldum.bilgi almak istiyen arkadaşlarla yazışalım.......ayrıca yani üye oldum....herkese meraba

halimecim soru sormussun görmemisim
yok hic gitmek nasip olmadi henüz arabistana :)

mrblar zennubya

Sevdiğim kişi aslen suriyeli ve halepte oturuyor ,oralar hakkında bilgi verebilirmisin bana,yaşayış tarzıikadınların yaşam ve gişyniş biçimleri gibi,eşin arap mı bu arada?Özelden de msj attım sana.

ben suriyenin başkenti şamda 5 yıldır yaşıyorum.işim geregi buraları bol bol gezme fırsatı buldum.bilgi almak istiyen arkadaşlarla yazışalım.......ayrıca yani üye oldum....herkese meraba

meraba canim , nasil oralar ya cok merak ediyorum
suriyeyi
suriyeli arkadasimda var halepli:1rolleyes:

bak cybill arkadasda sormus, anlatirmisin bize biraz oralari ? :eek:

ben ürdünde yaşıyorum fakat sınır komsumuz olan suriyeye gidip bir hafta kalma fırsatı bıldum.zaten anladımki bütün arap ülkeleri birbirinin aynı.hiç merak edilecek bir yanı yok.bizim doğudaki illerimiz çok daha gelişmiş ve görkemli.bu topraklarda kum ve cakıldan başka bir sey göremezsiniz.ben suriyede hamıdıye çarsına,hamideye camiine,cebel kasyuna gittim.bunlardan ikisi zaten türklere ait olan hamidiye çarsisı ve camiidir.başkada bişey yok.

X