Sürgülü mü yoksa klasik gardrop mı?

evet kiracı için surgulu iyi değil ...

bi kaç arkadasım cok dertliydi bu konuda hatta biri en son attı dolabı ... yeni kapaklı aldı yerine ...

cunku taınmaktan mahfoluyo onlar ...

bende dusunmustum bana hiç tavsiye etmediler pişman olursun dediler ..

bende mantıklı buldum surekli tasınma olayım oldu için ...

sağlam mı pekı araya etek elbıse neyım sıkısıyor mu ya da kapılar yerınden kayıyor mu rayından kayıp baska raya gırıyor mu ?

bende sürgülü diye düşünüyorum benim dolabımın kapakları normal annemlerinki sürgülü daha kullanışlı diye düşünüyorum

:)))))))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile3

benımde kafam karısıktı bu konuda tavsiyeler için sağolun kızlar..

Aslında kapaklı güzel ya bence kaliteye bağlı bazı sürgülü dokapları bi itiyosun gidip taakk vuruo bazıları frenli kendinden.Ben mecburi olarak sürgülü alıcam artık ne kadar süre gider bilemem

Bencede sürgülü dolaplar daha şık.Kullanışını bilmiyorum ama şimdi dolapların çoğunda fren sistemi var.Hem artık sürgülü kapaklarda eskiye oranla daha kaliteli üretiliyor diye düşünüyorum.En azından mobilya bakarken mobilyacılar öyle söyledi:)Bende ikna oldum ve sürgülü aldım...

bencede sürgülü.hem şık hem kullanışlı.benim dolabım frenli değil ama frenli olanlarıda var.taaak diye çarpmaması için:)tek dezavantajı var sürgülünün.o da aralardan daha fazla toz giriyor olması

bizim tanıdık bir mobilyacı sürgülü dolaplardan ziyade klasik olanların daha dayanıklı olduğunu söylemişti.Biz de nişanlımla gardrobumuzu sürgülü yaptırmayı düşünmüştük ama vazgeçtik

Sürgülü kesinlikle ama kaliteli olmasına dikkat etmek lazım..Benim şimdiki odamda sürgülü dolap var..Açması bi dert kapaması ayrı dert..Kaç defa kapatıcam derken elimi sıkıştırdım:) O kadar kalitesiz ki..Açmaya çalışırken bazen kapı yerinden çıkıyor:) Üzerime doğru düşerken son anda yakalamışlığımda vardır:)) Evime daha kaliteli frenli sistemli gardrop bakıyorum..

kızlar bende yerden tasarruf etmek için ve daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm için sürgülü alamyı düşünüyorum ama tayinci olacağımız için sorun olacağını söylediler hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…