bence de sürgülü
ama dikkatli kullanmak lazım
en alt rafta duran bluzumla askıda duran uzun geceliğin raya sıkıştı
ikisi de yırtıldı
yani ben sıkıştığını anlamadım açtım kapadım açtım kapatım
bi de baktım ki (((
benim dolabımda sürgülü...
eksi ve artılarını hemen yazayım...
bir kere sürgülü cidden hem daha şık hem daha modern.
oda şayet dar ise yerden tasarruf ediliyor..
ama eşiniz ile aynı anda giyinmeniz birzcık sorunlu
sebebi birimizin bölümü açıkkken diğeri beklemek zorunda..
bir diğer eksi ise ereğli,nin dediği gibi sürekli düzenli tutmak lazım zira açıldığında her yeri ortada dolabın..
ama bencede sürgülünün yeri ayrı benim için
canım bizimki sürgülü fakat bizim ev kendimizin olduğu için tavsiye ettiler. kiracıysanız taşınırsanız çok yıpranır diye klasik önermişlerdi. biz de evimiz kendimizin olduğundan sürgülü aldık. bence kullanışlı ve rahat. bir de odanın genişliği önemli daracık alanda kapak açmak zor olduğundan sürgülü daha avantajlı tabi. sanırım düğün alışverişi var :) şimdiden kolay gelsin...
Allah razı olsun kızlar hepiniz süpersiniz sahidendea.s.opuyorumnanaktan Fikir ediniyorum bitanem bu yaz sonu düğünüm olacaktı ama nasip olmadı belki kışlarda olur. Ne zamandır aklımdaydı bu soru bende sorayım dedim
acıkcası arkadasım ;
eger tayıncı değilsenız yanı yada 5 yılda bir ev değiştirmeyeceksenız..
ve bulundugunuz evın zemını yamuk değilse .. düz ise..
gardorobun ustune hurc benzeri esya koymayacaksanız... alın derim... birde sürgülü istiyorsanız mutlaka iyi biryerden alınkı raylar ile takılacak kapagın orantısı tam olsun..
yanı kapak kuzuk yada buyuk gelırse raylara olmuyor ve kapak dusuyor..
ben bu ozelıklerı dusunurek kapaklı aldım tepe mobilyadan (5kapaklı aldım) .. ; ben tayıncıyım sabıt bıyerde dursaydım sanırım evın zemınıne bakardım önce en ufak bir egim varmı dıye..
iyi arastırıp oyle alın derim.. surgulu çok rahat evet.. ama bu olumsuz özelıklerıde gözonunde bulundurmak gerek..
sürgülü dolap çok hoş. yalnız yaptırıcaksan ray sistemine önem ver. kendini kitleyen ray olsun. ben çat çat oraya buraya çatmaktan yakında mobilyam pörtlicek sakin biriysen sürgülü. hiddetliysen kapılı -tatlicadiarzu-
bekarken dolabım sürgülüydü o dolap içine serilen kapitoneler sıkışırdı o olmazsa elbisenin eteği mutlaka sıkışacak bişey bulurdu o lanet dolap evlenirken sürgülü modellere bakmadım bile o yüzden.ayrıca kiracılıktı zeminin düzlüğüydü derken tamamen soğdum.ayrıca eğer sende beim gibi dolabı kalabalıklardansan hiç düşünme sürgülüyü. allah mutluluk huzur versin canım.
benim hiç sürgülü dolabım olmadı nasıl kullanıslı mıdır bılemıyorum,
kira olacaksa sürgülü değil kapaklı alın demişler, daha görüşü olan var mı bu konuda?
sürgülüler şık duruyor diye biliyorum sadece