• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SureLab Test Pozitif

Ben hiç sağlık ocağına gitmedim güzelim hep özel hastaneye gidip dışardan giriş yaptırıyorum hemen de kanımı alıyorlar 2 saate sonuç internet sitelerine düşüyor 15 tl de ücreti var zaten
Anladım canım, biraz ince beta değerime baktırdım 84 çıktı bu arada. Düşük mü acaba? 🙁

Anladım canım, biraz ince beta değerime baktırdım 84 çıktı bu arada. Düşük mü acaba? 🙁
Ayyy hayır önemli olan 2günde 2 kat artması Çarşamba günü tekrar aynı yere aynı saatte kan ver artışı takip et sağlıklı artışların olur inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 💕🌸

Ayyy hayır önemli olan 2günde 2 kat artması Çarşamba günü tekrar aynı yere aynı saatte kan ver artışı takip et sağlıklı artışların olur inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 💕🌸
Anladım canım, teşekkür ederim, takip edeceğim. İnşallah şu an tek duam bu 🤲🧡

Selam canım, ben en son pazar gecesi ölçturdüm 84 çıktı, bugün sabah baktırdım 229 çıktı beta değerim. Sence düşük mü ilerliyor?
Güzelim %60 ve üstü diyor bazı doktorlar bazıları direkt iki kat diyor sen en iyisi 2 gün sonra tekrar baktır kafanda soru işareti kalmasın 💕

Back
X