- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
- Konu Sahibi Elma_armut
Kuzu bence git kan ver bariz hamilesin işte çok sevindimmmm sağlıkla ilerlesin insallahhAyy heyecandan yanlış etikletmisim bu sabahki testim böyle çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu bence git kan ver bariz hamilesin işte çok sevindimmmm sağlıkla ilerlesin insallahhAyy heyecandan yanlış etikletmisim bu sabahki testim böyle çıktı
Kuzu o kadar ağrım var kişi anlatamam hem belim hem kasiklarim ne yapacağımı şaşırdım ve hiçbir bilgim yok kadın doğuma mi gitmeliyim direk hiç bilmiyorumKuzu bence git kan ver bariz hamilesin işte çok sevindimmmm sağlıkla ilerlesin insallahh
Çok teşekkür ederim pazartesi için randevu alacağım artık. Aminnn inşallah dileyen herkes inşallah sağlıklı bir şekilde alır kucağınabencede hamilesiniz :) tebrikler, kadın doğuma gidip bi kan verin soru işaretleri netleşsin kafanızda. kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Canım ilk aaglik ocağında kan ver kadın doğuma da gitsen aynı şeyi yapacak çünkü iki güne bir iki kat artması lazım onu takip et sağlık ocağında düzenli ilerlerse inşallah regli bir hafta geçince falan git kadın doğuma ama aklında soru işaretleri sormak istediklerin vs varsa kadın doğuma gitKuzu o kadar ağrım var kişi anlatamam hem belim hem kasiklarim ne yapacağımı şaşırdım ve hiçbir bilgim yok kadın doğuma mi gitmeliyim direk hiç bilmiyorum
Surelab bata 1 gün kala sonuç verdi. Predictor early erken gebelik testi bat günüE Elma_armut acaba batınız ne zaman surelab bata ne kadar kala çıktı ?
Tamamdır teşekkür ederim kan verince çıkan sonucu da yazar mısınızSurelab bata 1 gün kala sonuç verdi. Predictor early erken gebelik testi bat günü
Rica ederim, tabii kii mutlaka yazarımTamamdır teşekkür ederim kan verince çıkan sonucu da yazar mısınız
Bekliyoruz güzel haberleriniziRica ederim, tabii kii mutlaka yazarım
Merhaba, bir şey soracağım. Yarın sağlık ocağına gidip kan ölçturmek istiyorum ama randevu bulamadım. Sabah randevusuz bir şekilde gitsem kanıma bakarlar mı? Bir bilginiz var mı bu konuda?Bekliyoruz güzel haberlerinizi
Merhaba oncelikler hayırlı olsun teste gore hamilelik var sağlık ocagi tabiki bakar ama randevu almaniz gerekiyor yoksa bakmiyolar acile gitme sansiniz olursa sayet 1 saat icinde sonucunuz çıkıyorMerhaba, bir şey soracağım. Yarın sağlık ocağına gidip kan ölçturmek istiyorum ama randevu bulamadım. Sabah randevusuz bir şekilde gitsem kanıma bakarlar mı? Bir bilginiz var mı bu konuda?
Teşekkür ederim, yalnız sağlık ocağına randevu bulamıyorum yani hiç tarih çıkmıyor bile. Yakınımda da devlet hastanesi yok ancak özele gidebilirim. Özele de hemen gitmek istemiyorum kan değerlerime baktıktan sonra gitmek istiyordum.Merhaba oncelikler hayırlı olsun teste gore hamilelik var sağlık ocagi tabiki bakar ama randevu almaniz gerekiyor yoksa bakmiyolar acile gitme sansiniz olursa sayet 1 saat icinde sonucunuz çıkıyor
Saglik ocaklarinda hemen çıkıyor nerden bakiyorsunuz mhrs varsa uygulama olarak direk çıkıyor ama sehirden sehire sanirim fark ediyor insan merak ediyor ama biran once gidip baktirin ona gore zaten Ozel yada devlete alirsiniz sira umarim bebisiniz sizledirTeşekkür ederim, yalnız sağlık ocağına randevu bulamıyorum yani hiç tarih çıkmıyor bile. Yakınımda da devlet hastanesi yok ancak özele gidebilirim. Özele de hemen gitmek istemiyorum kan değerlerime baktıktan sonra gitmek istiyordum.
MHRS üzerinden bakıyorum ama İstanbul kalabalık şehir olunca kalmıyor demek ki (Saglik ocaklarinda hemen çıkıyor nerden bakiyorsunuz mhrs varsa uygulama olarak direk çıkıyor ama sehirden sehire sanirim fark ediyor insan merak ediyor ama biran once gidip baktirin ona gore zaten Ozel yada devlete alirsiniz sira umarim bebisiniz sizledir
Aaa öyle mii :) inşallah benimki de sizinki gibi sağlıklı ilerlerBenımkıne cok benzıyor kesın hamılesın bence
Buyuk şehirler evet oyle bana da dua edin olurmu bende cok istiyorumMHRS üzerinden bakıyorum ama İstanbul kalabalık şehir olunca kalmıyor demek ki (
Umarim benimledir
Tabii kii, inşallah sizde en hayırlı zamanda alırsınız bu güzel haberi. Rabbim yardımcınız olsunBuyuk şehirler evet oyle bana da dua edin olurmu bende cok istiyorum
Ben hiç sağlık ocağına gitmedim güzelim hep özel hastaneye gidip dışardan giriş yaptırıyorum hemen de kanımı alıyorlar 2 saate sonuç internet sitelerine düşüyor 15 tl de ücreti var zatenMerhaba, bir şey soracağım. Yarın sağlık ocağına gidip kan ölçturmek istiyorum ama randevu bulamadım. Sabah randevusuz bir şekilde gitsem kanıma bakarlar mı? Bir bilginiz var mı bu konuda?