• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SureLab Test Pozitif

bencede hamilesiniz :) tebrikler, kadın doğuma gidip bi kan verin soru işaretleri netleşsin kafanızda. kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Kuzu o kadar ağrım var kişi anlatamam hem belim hem kasiklarim 😄 ne yapacağımı şaşırdım ve hiçbir bilgim yok kadın doğuma mi gitmeliyim direk hiç bilmiyorum 🙁
Canım ilk aaglik ocağında kan ver kadın doğuma da gitsen aynı şeyi yapacak çünkü iki güne bir iki kat artması lazım onu takip et sağlık ocağında düzenli ilerlerse inşallah regli bir hafta geçince falan git kadın doğuma ama aklında soru işaretleri sormak istediklerin vs varsa kadın doğuma git

Merhaba, bir şey soracağım. Yarın sağlık ocağına gidip kan ölçturmek istiyorum ama randevu bulamadım. Sabah randevusuz bir şekilde gitsem kanıma bakarlar mı? Bir bilginiz var mı bu konuda?
Merhaba oncelikler hayırlı olsun teste gore hamilelik var sağlık ocagi tabiki bakar ama randevu almaniz gerekiyor yoksa bakmiyolar acile gitme sansiniz olursa sayet 1 saat icinde sonucunuz çıkıyor

Merhaba oncelikler hayırlı olsun teste gore hamilelik var sağlık ocagi tabiki bakar ama randevu almaniz gerekiyor yoksa bakmiyolar acile gitme sansiniz olursa sayet 1 saat icinde sonucunuz çıkıyor
Teşekkür ederim, yalnız sağlık ocağına randevu bulamıyorum yani hiç tarih çıkmıyor bile. Yakınımda da devlet hastanesi yok ancak özele gidebilirim. Özele de hemen gitmek istemiyorum kan değerlerime baktıktan sonra gitmek istiyordum.

Teşekkür ederim, yalnız sağlık ocağına randevu bulamıyorum yani hiç tarih çıkmıyor bile. Yakınımda da devlet hastanesi yok ancak özele gidebilirim. Özele de hemen gitmek istemiyorum kan değerlerime baktıktan sonra gitmek istiyordum.
Saglik ocaklarinda hemen çıkıyor nerden bakiyorsunuz mhrs varsa uygulama olarak direk çıkıyor ama sehirden sehire sanirim fark ediyor insan merak ediyor ama biran once gidip baktirin ona gore zaten Ozel yada devlete alirsiniz sira umarim bebisiniz sizledir

Saglik ocaklarinda hemen çıkıyor nerden bakiyorsunuz mhrs varsa uygulama olarak direk çıkıyor ama sehirden sehire sanirim fark ediyor insan merak ediyor ama biran once gidip baktirin ona gore zaten Ozel yada devlete alirsiniz sira umarim bebisiniz sizledir
MHRS üzerinden bakıyorum ama İstanbul kalabalık şehir olunca kalmıyor demek ki :((
Umarim benimledir 🤲

Merhaba, bir şey soracağım. Yarın sağlık ocağına gidip kan ölçturmek istiyorum ama randevu bulamadım. Sabah randevusuz bir şekilde gitsem kanıma bakarlar mı? Bir bilginiz var mı bu konuda?
Ben hiç sağlık ocağına gitmedim güzelim hep özel hastaneye gidip dışardan giriş yaptırıyorum hemen de kanımı alıyorlar 2 saate sonuç internet sitelerine düşüyor 15 tl de ücreti var zaten

Back
X