- 11 Eylül 2020
- 220
- 159
- 53
- Konu Sahibi Elma_armut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik cozgi gördüm bende canım yarım sabah ilk idrarla tekrar dene koyulasma olursa kan verKızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa sizler de bir şeyler görüyor musunuz? Normalde bu testte hep tertemiz negatif görürdüm ama şimdi böyle oldu. Bu sonuç ilk 5 dk içinde çıktı bir de. Bu testte pozitif gören sonra negatif olan var mı?
aaa öyle mi? üzüldüm adınıza, daha zamanı gelmemiş demek ki üzülmeyin.ben de ayni testi denemistim gecen ay bunun gibi bi cizgi vardi ertesi gun regl oldum belki testten kaynaklidir
teşekkür ederim canım, elimde predictor erken gebelik testi var yarın da onunla denerim artık.Silik cozgi gördüm bende canım yarım sabah ilk idrarla tekrar dene koyulasma olursa kan ver
Tmm canım gönlünce olsun inşallahteşekkür ederim canım, elimde predictor erken gebelik testi var yarın da onunla denerim artık.
yaaaa umarım inşallah umarım sizde sağlıklı bir gebelik yaşarsınız hayırlı bir zamandaEki Görüntüle 2959402
Güzelim bu da surelab ertesi gün kan vermeye gittim 32 çıktı beta tabi sonrasında kimyasal oldu ama inşallah bebişin seninledir
Amiiin rabbim isteyen hak eden herkese versinyaaaa umarım inşallah umarım sizde sağlıklı bir gebelik yaşarsınız hayırlı bir zamanda
Canım ben gördüm çizgiyi var görünüyor hayırlısı ile yarın tekrarla veya kan ver inşallah seninledir ve sıkıca tutunur bebişin sanaKızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa sizler de bir şeyler görüyor musunuz? Normalde bu testte hep tertemiz negatif görürdüm ama şimdi böyle oldu. Bu sonuç ilk 5 dk içinde çıktı bir de. Bu testte pozitif gören sonra negatif olan var mı?
Çok teşekkür ederim canım benimm inşallah öyledir, yarın testi tekrar etmeyi planlıyorumCanım ben gördüm çizgiyi var görünüyor hayırlısı ile yarın tekrarla veya kan ver inşallah seninledir ve sıkıca tutunur bebişin sana
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum yaz banada mutlakaÇok teşekkür ederim canım benimm inşallah öyledir, yarın testi tekrar etmeyi planlıyorum
Tabii ki mutlaka yazacağımİnşallah güzel haberlerini bekliyorum yaz banada mutlaka
Merhaba günaydın, bugün sabah predictor early erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle çıktıÇok teşekkür ederim canım benimm inşallah öyledir, yarın testi tekrar etmeyi planlıyorum
Ayy heyecandan yanlış etikletmisim bu sabahki testim böyle çıktıİnşallah güzel haberlerini bekliyorum yaz banada mutlaka
Sağlıkla gelsinMerhaba günaydın, bugün sabah predictor early erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle çıktı
Çok teşekkür ediyorum aminnn inşallahSağlıkla gelsin
Ben cnm bu test beni yanılttı bnmkide bu şekildeydi testim ama kanım negatif çıktı adet oldum sizlerde olacaksınız anlamına gelmez bnce baska bir testle tekrar deneyinKızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa sizler de bir şeyler görüyor musunuz? Normalde bu testte hep tertemiz negatif görürdüm ama şimdi böyle oldu. Bu sonuç ilk 5 dk içinde çıktı bir de. Bu testte pozitif gören sonra negatif olan var mı?
Canim var gibi istersen kan testi ver hemnMerhaba günaydın, bugün sabah predictor early erken gebelik testi yaptım ve sonuç böyle çıktı
Çok teşekkür ederim canım pazartesi vermeyi düşünüyorumCanim var gibi istersen kan testi ver hemn