• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SureLab Test Pozitif

Elma_armut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
220
159
53
Kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa sizler de bir şeyler görüyor musunuz? Normalde bu testte hep tertemiz negatif görürdüm ama şimdi böyle oldu. Bu sonuç ilk 5 dk içinde çıktı bir de. Bu testte pozitif gören sonra negatif olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20211126_090649.jpg
    IMG_20211126_090649.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 447
ben de ayni testi denemistim gecen ay bunun gibi bi cizgi vardi ertesi gun regl oldum belki testten kaynaklidir

Kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa sizler de bir şeyler görüyor musunuz? Normalde bu testte hep tertemiz negatif görürdüm ama şimdi böyle oldu. Bu sonuç ilk 5 dk içinde çıktı bir de. Bu testte pozitif gören sonra negatif olan var mı?
Silik cozgi gördüm bende canım yarım sabah ilk idrarla tekrar dene koyulasma olursa kan ver

ben de ayni testi denemistim gecen ay bunun gibi bi cizgi vardi ertesi gun regl oldum belki testten kaynaklidir
aaa öyle mi? üzüldüm adınıza, daha zamanı gelmemiş demek ki üzülmeyin.

bende sürekli kasık batması ve kasık ağrısı var. ondan da süphelenerek yapmıştım regl olmadan önce böyle bir ağrı olmazdı çünkü.

B4FA3FFE-9786-4C92-B22A-5602E6CC1BFF.jpeg

Güzelim bu da surelab ertesi gün kan vermeye gittim 32 çıktı beta tabi sonrasında kimyasal oldu ama inşallah bebişin seninledir 🙏🏻🤲🏻

Canım ben gördüm çizgiyi var görünüyor hayırlısı ile yarın tekrarla veya kan ver inşallah seninledir ve sıkıca tutunur bebişin sana 🥰

Ben cnm bu test beni yanılttı bnmkide bu şekildeydi testim ama kanım negatif çıktı adet oldum sizlerde olacaksınız anlamına gelmez bnce baska bir testle tekrar deneyin

Back
X